GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

18 ianuarie 2009

Sunteti foarte încrezator în fortele proprii si puteti avea succes în afaceri. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii si calatoriile în interes personal.

S-ar putea sa va reîntâlniti cu un prieten vechi, care va propune o colaborare avantajoasa.

Va sfatuim sa renuntati la orgoliu si sa ascultati sfaturile celor apropiati.

Mergi la inceput

18 ianuarie 2009

Iti petreci mai mult timp facand planuri, decat actionand. Astfel iti aduni energia si vei fi pregatit cand lucruri neprevazute se vor petrece.

Mergi la inceput

18 ianuarie 2009

ENERGII DIFERITE.

Este o zi foarte ciudata, in care te comporti diametral opus de la o ora la alta. Dimineata ai putea fi agitat, nervos, grabit, dorind sa dai totul peste cap, ca, spre seara, deja sa te mai domolesti si sa-ti dai seama ca toata agitatia matinala a fost zadarnica. Incearca sa-ti adaptezi cele doua energii in functie de activitatile pe care le desfasori: fii dinamic acolo unde se cere implicare, si linistit acolo unde lucrurile pot evolua mai lent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Duminica, 18 ianuarie 2009

Ai de rezolvat cateva chestiuni administrative. Daca ai ramas in urma cu niste acte sau trebuie sa faci cateva drumuri, este bine sa-ti planifici din timp, pentru a scapa de aceasta corvoada. Daca ai luat cu imprumut niste bani, grabeste-te sa-i inapoiezi. In cuplu, esti mai binedispus ca de obicei si plin de creativitate. Daca nu ai inca o relatie stabila, preferi sa te amuzi, acceptand cateva aventuri, desi stii ca nu sunt de durata. Bucura-te de ceea ce ai si traieste clipa.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Luni, 19 ianuarie 2009

Astazi ai posibilitatea sa inchei niste afaceri avantajoase. Calculeaza bine riscurile si initiaza un dialog. In viata de cuplu apar tensiuni. Daca vrei sa schimbi lucrurile in bine, va fi nevoie sa te arati mai ingaduitor fata de partener. La serviciu sunt momente importante pentru cariera ta, care iti aduc avantaje profesionale majore. Cu cat demonstrezi ca esti o persoana de incredere, cu atat mai mari vor fi avantajele obtinute. Prin urmare, nu trata nimic cu usurinta, pentru ca sprijinul poate veni de unde nici nu te astepti.

Doina Bita

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132110&whichpage=7
Sunt... sunt... nu mai am cuvinte
Ma rog pentru o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ralu...nu stiu nici eu ce sa spun decat ca sunt alaturi de Aida cu sufletul... Sper ca Dl. sa le aline suferinta !
Black, ce faci? Mai da si tu cate un semn, sa stim ca esti ok, ca n-ai nascut inca!
Spuneti-mi si mie niste retete de mancare cu gulii..a luat al meu sot si eu in afara de salata nu stiu ce-as putea gati...voi ati facut vreodata mancare cu gulii?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Hai sa mai scriu si eu cateva cuvinte pe aici, chit ca nu ma simt in stare (psihic vorbind). Link-ul dat de Raluca, partial unul dintre motive Altul ar fi ca la mine in odisee deja doi bebei, in loc sa se nasca la termen spre bucuria parintilor, au devenit ingerasi... Nu va scriu in ce stare sunt, pana nu ma vad cu bb Dragos in brate, nu cred sa-mi gasesc linistea. Plus ca vineri seara am avut "placerea" sa-l vad pe a meu sot luat la bataie efectiv pe strada, in plin centrul orasului, de un macaronar cretin. Motivul? Ca a indraznit sa-i atraga atentia ca a trecut pe rosu, mai avea putin si ma lua in plin pe trecerea de pietoni. Eu, socata, siderata, am strigat cat am putut. Lume cacalau, dar nimeni nu a reactionat! Romanie de 2 lei! Am sunat la politie, au venit doi pustani (nu cred sa fi avut mai mult de douj' de ani). Reactia mea? Una de tot... ! Am plecat, l-am lasat pe sot singur. Imi simteam burta super contractata, cred ca daca nu mergeam doi pasi mai incolo, nasteam acolo. Nu am fost de acord cu datul declaratiei la postul de politie. In paranoia mea, ma gandeam ca daca ajunge cumva la urechile cretinoidului adresa noastra. Daca a fost in stare sa iasa la bataie din doua gesturi, cine stie la ce s-ar fi pretat cu ditamai reclamatia??? Lora, tu ce spui? Crezi ca avea posibilitatea sa ne cunoasca identitatea si adresa din reclamatie?

Sotu-i suparat pe mine ca nu l-am lasat sa duca lucrurile pana la capat, ca uite asa scapa nenorocitii de straini care cred ca sunt in Romania ca pe tarlaua lor... Deja ma suspectez de xenofobie, sa numai aud/vad nimic de italieni. Din punctul meu de vedere, sunt pe cea mai joasa scara a evolutiei. Nici cu noi nu ma mandresc! Sper ca in timp sa-mi schimb parerea...

De cateva nopti, il simt pe bb jooos, da' jos de tot. Insa ma bucur ca misca, numai conteaza ca nu dorm (cum as putea cand vizitez locul "sfant" si de 10 ori pe noapte?), ca pofta de mancare ioc, ca ma dor toate, ca ma simt de parca as fi insarcinata de cand lumea... El misca si asta-i cel mai important. Numai stiu cum sa-mi ridic moralul, nici sotul nu ma prea ajuta. Cred ca a intrat si el in ceva depresii (de 2 luni noi nu am mai iesit in oras la plimbare sau in Poiana). Strict la cumparaturi de alimente/pt bebe sau la analize. Ma gandesc cumva ca prea ma las si eu usor doborata de vestile proaste, parca nu eram asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ooooof, Black......nici nu ma gandeam ca esti in asa stare...am vazut eu ca nu mai scrii, dar...sa te gasesc asa??!!! Stiu ca nu esti asa, ca doar esti gemanuta...ia scutura-te de doua ori ca baba iarna si arunca din cojoacele astea pline de stress...uita-te la un film de comedie, uita-te la un film de desene animate frumos, pe mine ma ajuta asta enorm - tocmai am facut rost de "Bolt", ultima aparitie in materie de la Disney, e despre un catelus nastrusnic, e suuuper! Hai, revino-ti, ca partea mai grea abia dupa ce nasti urmeaza!!! Glumesc, o sa fie asa frumos!!!! Sa vezi c-o sa-mi dai dreptate!
Cat despre reclamatie si posibilitatea de a-ti afla adresa...in mod normal nu o poate afla, dar..na, ai zis si tu, suntem in Romania. Eu, insa, as fi mers mult mai departe, faceam tambalau mare..asa sunt eu, mai razboinica atunci cand e vorba de mine si familia mea si nu ma gandesc atat de mult la consecintele negative...eu stiu una si buna, ca vreau dreptate si daca o vreau, atunci o primesc! Deci sunt sigura si de rezultatele pozitive.. Dar daca tu asa ai simtit ca e mai bine sa faci, increde-te in instinctul tau, ins. ca asa a fost mai bine, ca ai facut alegerea buna! Bine ca a trecut totul cu bine! Si ai dreptate, italienii sunt mult peste romani in ceea ce priveste infractionalitatea...bine, nu trebuie sa-i punem in aceeasi oala, asa cum nici toti romanii nu trebuie pusi impreuna cu tiganii infractori...orice padure isi are uscaturile, e drept! Dar bine ca s-a terminat, ca bebe e bine si sotul la fel!
Aveti grija de voi 3 in primul rand si tu si sotul de relatia voastra ca si cuplu! Linisteste-te, discuta mult cu el si totul va fi bine! Lasa stressul deoparte, incearca! Iti doresc numai bine!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Lora, multumesc! Ma ajuta mult cuvintele tale! De fapt, doar aici m-am descarcat. Nu am spus nimic familiei mele sau a sotului (nu am vrut sa dau o importanta prea mare unui fapt de tot..., chit ca poate trebuia). Am fi primit nenumarate sfaturi cu: asa da, asa nu, si nu cred sa mai fac fata. Cu sotul... am mai remediat-o cica! Vineri facem 3,6 ani de la casatorie si ne-am impus ca gata! este ziua noastra, trebuie sa ne ocupam si de noi!

Intrebai de mancarui pe baza de gulii (mai este valabila intrebarea? ). Eu fac doar gulii umplute cu carne tocata si orez la cuptor sau supa de gulii (taiate foarte foarte marunt). Are supa o savoare... Cred ca azi ca sa ma "destressez" ma apuc de gatit o prajitura!

Horoscopul:

Deschide-te catre noi idei, ale tale sau ale celor din jur, si vei gasi solutii functionale pentru orice problema cu care te confrunti astazi. Este o optiune care poate sa te ajute, insa, nu uita ca si tu trebuie sa te debarasezi de unele dintre vechile tale obiceiuri. Poate ca se va impune sa renunti si la vreo relatie sau la vreo prietenie cu un grad ridicat de uzura.

si

Preia initiativa in viata profesionala. Trebuie sa inveti sa iti explimi parerile si ideile si sa nu trebuiasca sa ai aprobarea celor din jur pentru a te face auzita. Incearca sa nu fii intrerupta din discutiile cu anumite persoane pentru ca poti rata o sansa de afirmare.

Raluca, Doina, Tzuni, Olim, ! Faceti abstractie de starea mea, este doar un pui de depresie care va trece repede! Voi nu sunteti in aceeasi stare, da??

Mergi la inceput