GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Iar abia acum m-am trezit... dupa o noapte aiurea. Si la cum este vremea , cred ca nici ziua nu va fi mai breaza! Atata paguba sa fie!

Azi:

Toti ochii vor fi pe tine astazi, asa ca pregateste-te sa preiei conducerea in multe dintre situatiile cu care te vei confrunta. Dragostea si romantismul te vor inviora sentimental si-ti vor face ziua frumoasa. Nu permite ca vreo incertitudine sa stea in calea bucuriilor tale, mai ales acum cand esti pe cale sa obtii ceva ce ti-ai dorit de mult timp.

si

Gasesti puterea de a privi totul intr-o lumina pozitiva. Iti pui amprenta asupra existentei celor din jur si faci in asa fel incat la sfarsitul zilei toate sa iasa asa cum ti-ai propus. Viata de familie nu trebuie neglijata pentru ca s-ar putea sa ai parte de surprize neplacute.

Raluca, imi pare rau de-aseara, dar am picat lemn, ca sa fiu treaza de la 4 pana la 7... Cred ca al meu bebe ma pregateste "subtil" pentru viitorul pogram

Pupici la restul gemanutzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu am venit!!!Vineri, 16 ianuarie 2009

Starea ta de sanatate nu este dintre cele mai bune. Intampini dificultati cu reumatismul sau ai dureri de dinti. Este bine sa consulti un doctor si sa te feresti de frig, in masura posibilului. Gemenii traiesc povesti pasionante de iubire si fac gesturi impulsive, inclusiv sa inceapa demersurile pentru a se casatori. Se poate sa se indragosteasca nebuneste de cineva.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, imi pare rau de-aseara, dar am picat lemn, ca sa fiu treaza de la 4 pana la 7... Cred ca al meu bebe ma pregateste "subtil" pentru viitorul pogram

Stai linistita, ca nu e nicio problema.
Eu am lasat asa, dar am stat pe la tv mai mult. Doar ce-l intrebam pe sot daca-i da sau nu
M-am gandit ca poate ai adormit. Dar, recunosc, m-am gandit si ca poate ai patit ceva
Bine ca e ok treaba.

Mergi la inceput

Nici cu horoscoapele de azi nu prea m-ati nimerit Dar nu conteaza, nu ma supar
Ne auzim maine!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea!
Ia ziceti voi repede de cine v-ati indragostit nebuneste?!!! Ca asa zice horoscopul Sa n-o dati cotita, ca nu va merge!!!
Eu sunt racita rau...o viroza urata, iau antibiotic... Azi imi e putin mai bine, sper sa-mi treaca pana luni, ca abia am rezistat la serviciu ultimele 2 zile. Ma tratez cu o cafea fierbinte, sigur imi trece, nu?!
A, sa raspund musai, sa nu credeti ca-s chiar asa o buna gospodina: ce aveam atunci in frigider nu era gatit de mine, ci de bona Iustinei...daca tot am tinut-o acasa, saptamana asta a venit bona zilnic, asa ca ne-a si gatit, am scapat eu... In rest, imaginati-va ca fac mancare seara, ca de obicei ajung acasa dupa 5.60, 6.00..7.00, uneori...in viteza, seara, facem mancare, Iustina ma ajuta, va dati seama.
Va pup si va doresc un week-end cat mai placut!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!!!
Lora sanatate multa!!!sa te faci bine repede!!!w greu programul tau!!!dar ai ajutor!!!
I sa caut un horoscop:
Sambata, 17 ianuarie 2009

Te intelegi foarte bine cu prietenii tai. Cu toate acestea, unele gesturi ale lor nu sunt demne de urmat sau pur si simplu nu ti se potrivesc. Gandeste-te de doua ori inainte sa le urmezi exemplul, mai ales daca sunt implicate sume mari de bani. Astazi ai putea sa inchei o tranzactie financiara buna, legata de un teren sau de o casa. Riscurile financiare sunt nerecomandate. Atentiile fata de partenerul de viata sunt bine primite.

un weekend placut!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ia ziceti voi repede de cine v-ati indragostit nebuneste?!!!

Indiscreta mai esti, draga...
Da' tu de ce nu ne dai raportul?

Citat:
Ca asa zice horoscopul Sa n-o dati cotita, ca nu va merge!!!

Eu am zis clar ca nu mi s-au potrivit horoscoapele, asa ca am acoperire

Citat:
Eu sunt racita rau...o viroza urata, iau antibiotic...

Tine-te la distanta si pastreaza virusii la tine...

Citat:
A, sa raspund musai, sa nu credeti ca-s chiar asa o buna gospodina: ce aveam atunci in frigider nu era gatit de mine, ci de bona Iustinei...daca tot am tinut-o acasa, saptamana asta a venit bona zilnic, asa ca ne-a si gatit, am scapat eu...

Deja asta nu mai e corect. Si eu care credeam ca esti cea mai cea gospodina...

Citat:
Iustina ma ajuta, va dati seama.

Ce-ti pasa? Normal ca te lauzi.

Mergi la inceput

Doina, cred ca nici horoscopul tau de azi nu e pentru mine.
Sau poate nu-mi dau eu seama, nu fac legaturile care trebuie.

Azi am gatit, am spalat, am sters praful, am albit aragazul si cam atat. Ma duc sa dorm acum
Sa fiti cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Doina, multumesc! M-am obisnuit cu programul. Uneori mai am treaba pe undeva si trebuie sa ma invoiesc mai repede de la serviciu, asta insemnand sa plec pe la 4 si mi se pare asa ciudat ca merg pe strada pe lumina in plina saptamanaaa!!!
Eu am sters si gresia si faianta, na, sunt mai tare...
Ralu, hai ca m-au distrat raspunsurile tare...da' normal ca-s cea mai buna gospodina, ignora c-am zis ca am ajutoare...
Black, ce faci, pe unde esti?
Mercedes, voi ce mai faceti?
Pup toate gemanutele!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
... si mi se pare asa ciudat ca merg pe strada pe lumina in plina saptamanaaa!!!

Zilele astea am avut si eu ceva treaba prin oras pe la 3-4 dupa-amiaza.
La fel de ciudat mi se parea sa merg la ora aia in oras deci te inteleg perfect.

Citat:
Eu am sters si gresia si faianta, na, sunt mai tare...

Am lasat asta pe luni, sa nu ma plictisesc

Ghici ce am facut azi?
Salata boeuf

Mergi la inceput