GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Black, ai grija de tine. Nu mai face nimic si stai odata linistita. Nu vreau sa ma ia cu tremurici pentru tine de pe acum. Mai ai rabdare sa ma obisnuiesc cu ideea.

Raluca, hai ca esti o scumpa! Nu ai de ce sa te ia cu tremurici! Noaptea asta am dormit-o de la 10 seara la 10 dimineata. Abia acum m-am ridicat si io din pat, am mai pus o masina cu rufe de spalat, imi beau cafeaua si la invatat cu mine. Oficial, pe 5 martie am examenul!

Lora, pai daca are pofta de mancare Iustina, inseamna ca este pe drumul cel bun! Cat despre pofta de traznai, sa-ti traiasca fetita si tot asa sa fie! Adica isteata! Iau, iau No-spa la greu si sunt cuminte! Deja m-am plictisit de peretii casei, vreau si altceva, o iesire la aer! Maine oricum cica trebuie sa merg sa-mi scot concediul medical la munca, macar asa...

Olim, Tzuni, Doina, tot asa, ocupate?

Azi:

Sunt multe lucruri de care trebuie sa te ocupi, asa ca nu incerca sa subtiezi ziua facand lucruri fara sens. Concentrarea ta este la un nivel scazut, ceea ce ar trebui sa te determine sa ceri un mic ajutor de la colegi sau prieteni. Analizeaza-ti pozitia ta financiara si ceea ce ar trebui sa faci pentru a o imbunatati. Dragostea este, de asemenea, pregatita sa-ti aduca bucurii.

si

Astazi vei reusi sa duci la bun-sfarsit tot ce ti-ai propus. Organizeaza-ti agenda pentru a iti imparti cat mai eficient timpul si renunta la distractiile care iti capteaza atentia. Trebuie sa fii in forma maxima pentru ca se pot ivi ocazii pe care le astepti de mult.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

black- acele ocazii le astept demult.... .Ai grija de tine, las o mai incet.Ce examen ai?

Eu am gasit alt horoscop tot pentru azi:

Blanda ca o fetita

Si la fel de dulce, avand in vedere ca este o zi destul de incarcata, iar gandul tau este la vacante si feerii amoroase. La o asa casa a 9 a, ai putea aduce si iubirile de peste hotare... Dar oare partenerul tau stabil nu are nimic de zis despre nevoia ta de extindere?!

Bani: foarte bine
Sanatate: foarte bine
Dragoste: bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Mercedes, bun horoscopul!!!numai sa se indeplineasca...Voi ce faceti fetelor? Eu am facut mancarica si acum am pus o masina de rufe la spalat.Afara e ger, polei...plictiseala....

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, hai ca esti o scumpa!

nu rade, ca nu-i de ras, draga mea...
Eu ma panichez mai repede si mai tare decat cel in cauza. Asa ca mai bine nu ma pune la incercare.

Mergi la inceput

Azi a fost asa... cam plictiseala. Ma simt cam in afara , in general vorbind.
Mi se pare ca asa greu trece timpul la munca. M-am saturat si de jocuri, si de net, si de citit. De barfa nu am chef sub nicio forma. Numar uneori minutele, sa treaca mai repede.
Si ma gandesc ca acusi e iar sambata

Nu stiti ce sa mai fac de mancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Haideti la o cafea!
Ralu, cu meniurile Doina e sefa... Eu pot sa-ti spun ce am in frigider: supa de legume, snitele, peste si salata boeuf.
Mercedes, fain horoscop!!
Black, cum te mai simti azi?
Pupici tuturor gemanutelor!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi am iesit din casa, mi-am mai rezolvat o parte din treburile administrative. Ar mai fi o tura saptamana viiotare si... gata! pot naste linistita! Mi-a facut bine ca am mai vazut lume, am primit cadou de la munca si un port-bebe, clar sunt pusa pe fapte mari azi!

Mercedes, este vb de examenul de specialitate. Nu-i bau-bau, dar nici 4 probe de sustinut (2 orale si 2 teoretice din patologia adultului si a copilului) la nici 3 saptamani de la nascare nu-i de colea. Tot ce-mi doresc: memorie de elefant , recuperare usoara si rapida, bebe sanatos, linistit si mancacios.

Lora, am baut deja cafeaua! Cam tare... Tu cand mai ai timp de gatit?

Raluca, pai tu te plictisesti la munca?! Azi asa m-ar fi oprit cei de la job, cu tot concediul meu... Norocul meu ca am fost iute de picior!

Doina, Tzuni, Olim imi lipsiiiiti!!!

Horoscopul:

O zi buna pentru a-ti imbunatati relatiile. Daca iti vei face curaj sa iesi cu o persoana de incredere si de care iti place, poti ajunge in situatia realizarii unei legaturi foarte stranse. Pot aparea si bani astazi, sau un cadou, care sa-ti vina cu scopul de a te atrage catre ceva pe care tu intentionezi sa-l cumperi anul acesta. Ceea ce iti va fi suficient de-a lungul zilei este entuziasmul.

si

Iti asumi tot felul de obligatii fata de cei din jur. Ai grija, insa, pentru ca este posibil sa nu reusesti sa duci la bun sfarsit sarcinile tale si sa iti pierzi timpul degeaba. In viata personala te simti implinita, dar nu te culca pe-o ureche. Pot aparea niste conflicte nebanuite care te vor consuma destul de tare daca nu le acorzi atentie

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Raluca, pai tu te plictisesti la munca?! Azi asa m-ar fi oprit cei de la job, cu tot concediul meu... Norocul meu ca am fost iute de picior!

So... cred ca am exagerat un pic.
Ma plictisesc doar in anumite momente. Ca atunci cand e de muncit, aoleu... am impresia ca nu se mai termina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76
Ralu, cu meniurile Doina e sefa... Eu pot sa-ti spun ce am in frigider: supa de legume, snitele, peste si salata boeuf.

Nu puteai si tu sa zici de ieri, ca sa am timp sa trag o fuga pana la tine?

Mergi la inceput

Nu mi s-au potrivit deloc horoscoapele de azi...
Asa ca-mi iau pernuta, plapumioara si ma duc la nani
Somnic usor va spun!

Mergi la inceput