GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Saptamana 2-8 februarie 2009

ATMOSFERA GENERALA A SAPTAMANII PENTRU TOATE ZODIILE: LUPTA PENTRU SUPREMATIE. Ne gândim profund la linia subtire dintre pl#259;cerile vietii de zi cu zi si datoriile zilnice, nestiind c#259;rora s#259; le d#259;m prioritate. Chiar dac#259; începem s#259;pt#259;mâna cu gândul la ceea ce ofer#259; libertate spiritului, spre finalul s#259;pt#259;mânii intr#259;m în sarcinile de rutin#259; f#259;r#259; s#259; ne mai gândim la pl#259;cerile personale. Ba chiar vedem în toate aceste responsabilit#259;ti pe care ni le asum#259;m, vrând-nevrând, o piedic#259; ce nu ne las#259; s#259; ne manifest#259;m asa cum ne-am dori. Vointa ne este puternic inhibat#259;, dorintele noastre sunt reduse la minimum, deci nici vorb#259; de curajul de alt#259;dat#259;, nici de ambitia de a ne remarca. Adeseori renunt#259;m la propriile principii, în care credeam cu t#259;rie, pentru a da altora dreptate, ceea ce devine frustrant pentru cei c#259;rora le place s#259; conduc#259;. R#259;zboiul puterilor si al liderilor se resimte major, deci ne putem astepta la adev#259;rate dispute pentru suprematie, dar nu e vorba de lupte corecte, pozitive, pe fat#259;, ci adeseori se apeleaz#259; la fort#259;, la agresivitate, la intimidare.

MATEMATICA ASTRALA: Saptamana aceasta se desfasoara pe fondul urmp#259;toareio configuratii astrale deosebite: SATURN/Fecioara in opozitie cu URANUS/Pesti trimite un trigon spre MERCUR/Capricorn, la care se adaug#259; si careul VENUS/Berbec – PLUTO/Capricorn = Fermitatea opiniilor si capacitatea de asumare a propriilor fapte cu un permanent sentiment de frânare #351;i blocaj în manifestarea personalit#259;tii si a dorintelor proprii.

HOROSCOP DOAR PENTRU TINE: Lucrezi într-un mediu oarecum ostil, în care ai impresia c#259; nu ai voie s#259; spui ce gândesti, c#259; doar te supui unor ordine venite de sus, dar aceast#259; libertate îngr#259;dit#259; nu te ajut#259; s#259; dai randament. E normal ca sefii s#259; te critice, când tie îti este limitat spatiul de actiune si de miscare, când esti strâns cu usa s#259; joci cum ti se cânt#259;.

SANSELE S#258;PT#258;MÂNII:
Iubire: 10%; Cariera: 20% Bani: 30% Sanatate: 20% Noroc: 40%

ACVARIA

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

BLACKGIRL, FELICITAAAARI!!!!! SA-TI TRAIASCA PUIUL!
BEBE DRAGOS, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOS SI CU NOROC SI MANCACIOS SI IUBIT!!!!

Deci Mercedes a avut dreptate cand a zis ca si baietii pot veni repede...

Mama, fetelor, dar ce-ati mai scris cat am lipsit eu...trebuie sa plec mai des ca sa scrieti...
Tzuni, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi! Pupam fetita dulce!
Ralu, sper ca esti bine, ca ti-a trecut raceala!
Olim, Alex ce face? I-a trecut conjunctivita?
Doina, ce de-a mancaruri buneee!!!
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor! Lora, mancaruri fac mai toata ziua, dar cand e de pachet atunci de de munca...caci trbuie multe felri , in cantiatti mai mici...

Marti, 3 februarie 2009

Ai toate sansele sa duci la bun sfarsit proiectele la care lucrezi. Fa eforturile necesare pentru a-ti atinge scopul si nu te lasa descurajat de nimeni si de nimic. Este un moment bun pentru a-ti consolida situatia financiara, fie ca este vorba despre afaceri, fie ca te ocupi de contul tau de pensie. Pentru a-ti acorda un maximum de sanse in dragoste, fii deschis fata de oportunitatile care ti se ofera acum.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Am... lipsit un pic de-aici si cand vin... ce surpriza
Dupa ce a stat Black aici cu noi si ne-am distrat o bucata de noapte, tocmai spunandu-ne ca pana la jumatatea lunii inca e cu bebe la purtator, vad acum ca Dragos... deja a venit pe lume
Aoleu, ce grabit a fost...
Si tocmai eu am ratat momentul, nu se poate asa ceva
Si nici macar n-am mai avut cand sa-mi pregatesc, sa-mi exersez si sa-mi exercit emotiile aferente...
Intr-un fel e bine, dar in altul... sunt total surprinsa.
Abia astept sa ne pove Black cum au stat lucrurile.

Pai acum, luata asa, ca din oala, ce sa mai zic?
Dragos, bine ai venit pe lume! Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa papi bine, sa ai o viata frumoasa si mult noroc!
Black, tie iti doresc sa te pui repede pe picioare si sa nu ne uiti.
Sa va traiasca flacaul!

Mergi la inceput

Eu sunt bine acum. Am scapat de raceala aproape de tot, dar cateva zile am fost la pamant. Mai iau ceva pastile in continuare.
Sunt in concediu in continuare, toata saptamana. Trebuia sa incep de azi munca (miercuri), dar am prelungit concediul.
Am vesti bune (pentru noi!) in ceea ce priveste concediul de vara . Le zic la momentul potrivit. Am prins viata parca si incep sa caut, sa cercetez, sa analizez.
M-am tuns intr-un final, dupa multe semne de intrebare. Scurt de tot, pana la urechi. Tot l-am taiat si-s mandra de mine ca am avut curaj si nu-mi pare rau. Nu degeaba s-a zis ca e un an al schimbarilor (unele chiar radicale) la Gemeni. Citisem eu pe undeva. Un prim pas cred ca a fost acesta.
Ce sa va mai zic? Ca nu mai stiu...
Poate ne auzim maine. Sper ca voi sunteti toate bine.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Bebe Dragoooooos!!!! Ce faci? Ai venit acasa? Tipa si tu mai tare, sa te auzim!!!
Black, ce faci? Sper ca esti bine si ca te-ai acomodat deja cu noul statut de mamica!

Pup toate gemanutele, fara exceptie!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari Black si bine ai venit pe lume Dragos!Sa ti recapeti forta cat mai repede si cand ai vreme sa nu ne uiti nici pe noi

edit:
am sters pozele

Mergi la inceput

'Neata!
Mercedes, multumim mult pentru poze! Ai doua minuni de copii, foarte dragalasi! Fetitei tale i se potriveste foarte bine numele, la cat de blonda si finuta e! Sa-ti traiasca si sa fiti cu totii sanatosi!

Restul gemanutelor...ce faceti? Pe unde umblati?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

aici, aici!
hello! eu sunt!
prin casa...Ma fac ca... fac treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!la noi e o vreme frumoasa si m-am apucat cu sotul de treaba prin curte.Am facut de mancare si apoi am facut curat prin curte.Voi ce faceti???

Doina Bita

Mergi la inceput