GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doina eu te iau la mine doar sa nu fiu singura, nu trebe sa faci nimic, iti promit
mama ce bunatati ai facut, ce dor mi si mie de peste, marius nu manaca, poate maine oi face si eu niste merlucius ca tot mi-ai facut pofta
eu am facut niste orez cu pui in oala minune, astept sa se trezeasca alex sa papam si noi.
in rest si eu recuperez lipsa netului si apoi ne-om juca un pic cu alex.
asa ma dispera sambetele, mai ales cand suntem singuri, aseara mi-am facut curat in casa dupa ce l-am pus pe alex la somn, si acuma dimineata am spalat niste haine si cam atat, am chef sa citesc ceva bun, da nus tiu daca pot de pui, si oricum prefer sa ma joc cu el ca mi dor de el tare peste saptamana
is pe zona

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Gata am nascut! Bb Dragos are 3120 grame 50 cm lungime si a venit pe lume azi la ora 15.30. E varsator cu ascendent in rac. Nastere normala, travaliu 13 ore. Va scriu acum d p mobilul sotului. Detalii saptamana viitoare cand ajungem acasa. Va pup p toate fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Black, sa va traiasca flacaul!!!!sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!tu esti bine?refacere usoara!!!te asteptam acasa cu flacaul!!!!
Olim , ma saturasem de ciorbe, mancaruri,iar lui Dan ii era pofta de peste, asa ca am exextutat comanda.Maine o sa fac o ciorbica de pui, o varza la cuptar si o fac in cuptarul de la soba din bucatarie si iese gustoasa , o sa ii pun niste afumatura.
Ia sa cautam un horoscop:

Duminica, 1 februarie 2009

Desi este duminica, te ocupi cu unele afaceri sau tranzactii, iar acestea iti reusesc intr-un mod satisfacator, gratie luciditatii tale. In viata sentimentala, Gemenii se folosesc de toate atuurile pentru a cuceri persoana in cauza. Si lor li se rezerva surprize placute, deoarece o simpla idila poate deveni o relatei serioasa si buna pentru ei. Cei care sunt casatoriti comunica eficient cu partenerul de viata si traiesc momente de implinire alaturi de acesta.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Gata am nascut! Bb Dragos are 3120 grame 50 cm lungime si a venit pe lume azi la ora 15.30. E varsator cu ascendent in rac. Nastere normala, travaliu 13 ore. Va scriu acum d p mobilul sotului. Detalii saptamana viitoare cand ajungem acasa. Va pup p toate fara exceptie!

M-ai lasat fara respiratie!
Felicitari, mamico, sa-ti traiasca puiutul, sa te bucuri de el si mai ales sa aiba noroc in viata!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

FELICITARI MAMICO!
SA VA TRAIASCA PUIUTU, SA VA BUCURATI DE EL SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII!
REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTE!!!!

te asteptam acasa cu flacaul sa ne pui poze si sa ne povestesti cum a fost
MA BUCUR ENORM PENTRU TINE BLACK

Mergi la inceput

fetelor ce facei, pe unde umblati
doina eu acum am terminat de papat pestele si lui alex i-am facut un papricas de pui iar diseara mai vedem noi .
va doresc o duminica excelenta tuturor

Mergi la inceput

Olim,noi am mancat ciorbica de porc si varza cu ciolan afumat la cuptor si cu mamaliguta.Baietii au mancat si branza cu smantana..eu nu ca si asa sunt grasa...
Voi fetelor pe unde sunteti?
Mamica si bebelusul ce fac???

Doina Bita

Mergi la inceput

unde sunteti???

Doina Bita

Mergi la inceput

oare ce face mami anoastra si bebicul ei abia astept sa ne spuna cum o fost
eu m-am vopsit, da am lasat vopseaua o ora in loc de 40 de minute ca s-o trezit alex mai repede, o iesit inchisa da macar nu se vad firele albe, am facut baita la pui, am pregatit gentile pt maine, mi-am sters oglinzile in masina, ca nu am bagat-o in garaj si ploaia mi-o manjit-o toata asa dimineata il pun pe alex in scaun si plecam, am adunat de prin casa, jucariile si cam atat.Acum m-a rasfata cu o crema loreal si ma duc la ma pregatesc pentru noua saptamana
va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta tuturor

Mergi la inceput

2 februarie 2009

Sunteti original si va hotarati brusc sa schimbati ceva prin casa. Pentru aceasta, sunteti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte.

Va recomandam sa va organizati eficient si sa profitati de acest moment favorabil.

Drumurile pe care le ai azi in plan nu merg ca la carte, mereu apare cate un obstacol pe parcurs care iti taie elanul. Inainte de a pleca in calatorie, ia-ti o rezerva serioasa de timp, pentru ca nu vei ajunge la destinatie conform planurilor tale initiale. Cand nici nu te astepti, apare o bariera sau o modificare de program, iar aceste schimbari de ritm pot crea probleme la destinatie sau pe parcurs. Daca nu e obligatoriu sa pleci azi la drum, mai bine amana pe altadata. acvaria

Mergi la inceput