Copii schimbati la nastere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mi-a ramas in cap povestea spusa aici de cineva (nu conteaza cine), care a nascut un copil mulatru, desi ei, parintii, erau albi; povestea era in contextul sotului bulversat, dar "de vina" era bunica, adica mama fetei. Ma gandesc: cum sa-l recunoasca, cel putin la inceput, mama pe copilul ei...de alta culoare?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Aia s-au prins ca au fost schimbati ca era diferenta mare de gramaj, dar daca erau apropiati la kg? e...mai dibuiau ei schimbarea sau nu?

Si nu se poate si asa? 1 asistenta lasa copilul jos...suna telefonul...vine alta asistenta cu alt copil nou nascut si gata schimbarea ...pina sa pui bratara si altele. Toti copii au 2 urechi...2 ochi...2 picioare...putina investigatie la ce aveti acasa e absolut necesara

Mergi la inceput

Si voi nu auziti povesti pe la cunoscuti..."domle...nu seamana copilul cu nici unul dintre noi...dar uite cum aduce cu bunicul din partea sorei"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Brrrr.... chestia asta ma face sa imi pun alta intrebare: cate cazuri nedescoperite exista in acest moment???? Daca sunt eu fata lu' Copos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Sa nu fi a lui Irinel

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

eu nu m-am temut ca mi-ar putea schimba copiii, nici nu aveau cum pentru ca eu am avut regim de "rooming-in", copiii au fost tot timpul langa mine si cum spuneam si in postarea anterioara, am avut bratari

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Si al meu a avut bratara si a stat cu mine, intr-un salon separat, doar noi doi, dar din momentul extragerii pana il aduc in camera e o perioada cand nu-l vezi (cand il "formateaza" neonatologul de exemplu:))

Al meu cand ranjeste seamana ca tat-su, asa ca sunt linistita

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Si al meu a avut bratara si a stat cu mine, intr-un salon separat, doar noi doi, dar din momentul extragerii pana il aduc in camera e o perioada cand nu-l vezi (cand il "formateaza" neonatologul de exemplu:))

Al meu cand ranjeste seamana ca tat-su, asa ca sunt linistita

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

e...aia e perioada cind se intimpla. ...
5 nasteri in jumatatea aia de ora si ala esti...pleci cu altcineva acasa cum ma vezi si cum te vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Aici a fst alt caz acu o luna - o tipa a intrat bine merci intr-un spital, intr-o rezerva, mama era in baie, copilul in camera - iar tipa a luat copilul.
Se pare ca mai avea copii acasa. Nu se stie de ce a facut asta. Bine ca au prins-o!

D-asta se gandeau sa puna un GPS la copii - sa nu poata parasi spitalul oricine cu ei.

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

lasa spic de griu ca nu discutam de cazuri cu intentie...aici se discuta greseli omenesti din viata de zi cu zi
pai asistenta aia care vede zeci de nasteri/copii/zi...mai stie ea ce copil a pus si unde a pus dupa ce a discutat la telefon cu soacra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pe ai mei sigur i-a schimbat! ma intreb totusi cum au reusit sa faca, ca doar eu am nascut la clinica aia, in saptamna respectiva??
o clinica in Elvetia.
se intampla oriunde....

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput