Copii schimbati la nastere
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Mi-a ramas in cap povestea spusa aici de cineva (nu conteaza cine), care a nascut un copil mulatru, desi ei, parintii, erau albi; povestea era in contextul sotului bulversat, dar "de vina" era bunica, adica mama fetei. Ma gandesc: cum sa-l recunoasca, cel putin la inceput, mama pe copilul ei...de alta culoare?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Guestus spune:
Aia s-au prins ca au fost schimbati ca era diferenta mare de gramaj, dar daca erau apropiati la kg? e...mai dibuiau ei schimbarea sau nu?
Si nu se poate si asa? 1 asistenta lasa copilul jos...suna telefonul...vine alta asistenta cu alt copil nou nascut si gata schimbarea ...pina sa pui bratara si altele. Toti copii au 2 urechi...2 ochi...2 picioare...putina investigatie la ce aveti acasa e absolut necesara
Guestus spune:
Si voi nu auziti povesti pe la cunoscuti..."domle...nu seamana copilul cu nici unul dintre noi...dar uite cum aduce cu bunicul din partea sorei"...
Eliza5 spune:
Brrrr.... chestia asta ma face sa imi pun alta intrebare: cate cazuri nedescoperite exista in acest moment???? Daca sunt eu fata lu' Copos?
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub eu nu m-am temut ca mi-ar putea schimba copiii, nici nu aveau cum pentru ca eu am avut regim de "rooming-in", copiii au fost tot timpul langa mine si cum spuneam si in postarea anterioara, am avut bratari noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
Si al meu a avut bratara si a stat cu mine, intr-un salon separat, doar noi doi, dar din momentul extragerii pana il aduc in camera e o perioada cand nu-l vezi (cand il "formateaza" neonatologul de exemplu:))
Al meu cand ranjeste seamana ca tat-su, asa ca sunt linistita
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellej Si al meu a avut bratara si a stat cu mine, intr-un salon separat, doar noi doi, dar din momentul extragerii pana il aduc in camera e o perioada cand nu-l vezi (cand il "formateaza" neonatologul de exemplu:)) Al meu cand ranjeste seamana ca tat-su, asa ca sunt linistita Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :) |
e...aia e perioada cind se intimpla. ...
5 nasteri in jumatatea aia de ora si ala esti...pleci cu altcineva acasa cum ma vezi si cum te vad.
spic de grau spune:
Aici a fst alt caz acu o luna - o tipa a intrat bine merci intr-un spital, intr-o rezerva, mama era in baie, copilul in camera - iar tipa a luat copilul.
Se pare ca mai avea copii acasa. Nu se stie de ce a facut asta. Bine ca au prins-o!
D-asta se gandeau sa puna un GPS la copii - sa nu poata parasi spitalul oricine cu ei.
lui David Andrei 4.5 ani si 34+
Guestus spune:
lasa spic de griu ca nu discutam de cazuri cu intentie...aici se discuta greseli omenesti din viata de zi cu zi
pai asistenta aia care vede zeci de nasteri/copii/zi...mai stie ea ce copil a pus si unde a pus dupa ce a discutat la telefon cu soacra?
kariguld spune:
pe ai mei sigur i-a schimbat! ma intreb totusi cum au reusit sa faca, ca doar eu am nascut la clinica aia, in saptamna respectiva??
o clinica in Elvetia.
se intampla oriunde....
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw