un documentar- in special, dar si altele...
Am citit mai demult, tot aici, pe DC , insa la un alt topic, despre un documentar care vorbea despre puterea care exista in fiecare dintre noi, pentru a depasi dificultatile, etc. Mi se pare ca se vorbea si de autosugestie. Tare mult vreau sa-mi spuna cineva cum se numeste, sa-l pot (re)gasi.
Mi se pare ca s-a vorbit despre el la un topic unde s-a vorbit si despre cartea"femei care iubesc prea mult..."
De asemenea, ma intereseaza sa gasesc si sa vad si alte documentare interesante(istorice, despre mari personalitati, vedete, planeta, etc).
Nu stiu daca a mai existat un subiect asemanator(in afara de cel cu filme bune) , dar...haideti sa deschidem acum unul !
Incep eu: 911 In plane site (teoria conspiratiei)- despre atacurile de la WTC - mi-am schimbat parerea despre ce s-a intamplat cu adevarat acolo- vi-l recomand.
Astept sugestiile voastre.Numai bine!
Raspunsuri
crisseis spune:
Fetelor, nicio sugestie? Haideti, va rog...sigur ati vazut ceva interesant. Chiar sunt interesata...
Tzuni spune:
Da, filmul despre care vorbesti ar putea fi "The Secret"
Informatii ai mai jos:
http://www.imdb.com/title/tt0846789/
si in acelasi ton este "The Spirit Space". Info mai jos:
http://www.imdb.com/title/tt1216643/
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Tzuni spune:
Eu sunt fana documentare, asa ca uite ce-ti recomand:
Misterele Opus Dei - scos de The History Channel
Dincolo de Codul lui Da Vinci - The History Channel
Fahrenheit 9/11 - de Michael Moore
Bowlin Columbine (cantec pt un masacru) - acelasi Michael Moore
din seria Discovery iti recomand:
Puii dinozaurilor
Uimitoareac planeta Pamant
ADN: ppromisiunea si pretul (doua parti)
Mai revin daca mai vrei...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
moruna spune:
sicko-mi-a placut mult...este despre asigurarile medicale din sua
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
silvi_2005 spune:
Eu iti recomand cu caldura documentarul Planeta Pamant, eu il am in format de dvd bluray sunt 4 dvd-uri cu mai multe episoade la care s-a filmat timp de 5 ani e uimitor ce imagine poti sa vezi, inclusiv fiul meu care are numai trei ani sta si se uita nemiscat la cate un episod. http://www.amazon.fr/Plan%C3%A8te-Terre-Coffret-Blu-ray/dp/B001B0LZ8E/ref=pd_sbs_d_2 acesta este, cred ca il gasesti la Fnac sigur, noi de aici l-am comandat. Daca reusesti sa il vezi si in blu ray e nemaipomenit, se vede orice detaliu si au niste filmari cu oceanele si pesterile unde ramai impietrit de ce frumuseti poate sa ascunda planeta asta . Probabil de asta zicea si Tzuni,nu stiu sigur.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Lo_li_Ta spune:
Marsul Imparatului, e despre pinguini si...oameni as spune eu, desi nu apare vreunul. GENIAL! Iar coloana sonora, de exceptie.
crisseis spune:
Cine-mi spune de unde pot comanda dvd-urile cu documentarul Planeta Pamant? Eu am avut ocazia, fiind in vizita la o prietena, sa vad putin din acest documentar. Imi amintesc ca avea si home cinema si era fantastic, exact asa cum povestiti.
In Romania, de unde il pot comanda?