un documentar- in special, dar si altele...

un documentar- in special, dar si altele... | Autor: crisseis

Link direct la acest mesaj

Am citit mai demult, tot aici, pe DC , insa la un alt topic, despre un documentar care vorbea despre puterea care exista in fiecare dintre noi, pentru a depasi dificultatile, etc. Mi se pare ca se vorbea si de autosugestie. Tare mult vreau sa-mi spuna cineva cum se numeste, sa-l pot (re)gasi.
Mi se pare ca s-a vorbit despre el la un topic unde s-a vorbit si despre cartea"femei care iubesc prea mult..."

De asemenea, ma intereseaza sa gasesc si sa vad si alte documentare interesante(istorice, despre mari personalitati, vedete, planeta, etc).
Nu stiu daca a mai existat un subiect asemanator(in afara de cel cu filme bune) , dar...haideti sa deschidem acum unul !

Incep eu: 911 In plane site (teoria conspiratiei)- despre atacurile de la WTC - mi-am schimbat parerea despre ce s-a intamplat cu adevarat acolo- vi-l recomand.
Astept sugestiile voastre.Numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisseis spune:

Fetelor, nicio sugestie? Haideti, va rog...sigur ati vazut ceva interesant. Chiar sunt interesata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Da, filmul despre care vorbesti ar putea fi "The Secret"
Informatii ai mai jos:

http://www.imdb.com/title/tt0846789/

si in acelasi ton este "The Spirit Space". Info mai jos:

http://www.imdb.com/title/tt1216643/

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Multumesc, Tzuni.

Mergi la inceput

Fetelor, nu va plac documentarele? Nu-mi sugerati niciunul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Eu sunt fana documentare, asa ca uite ce-ti recomand:

Misterele Opus Dei - scos de The History Channel
Dincolo de Codul lui Da Vinci - The History Channel
Fahrenheit 9/11 - de Michael Moore
Bowlin Columbine (cantec pt un masacru) - acelasi Michael Moore
din seria Discovery iti recomand:
Puii dinozaurilor
Uimitoareac planeta Pamant
ADN: ppromisiunea si pretul (doua parti)

Mai revin daca mai vrei...

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

sicko-mi-a placut mult...este despre asigurarile medicale din sua

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.

Mergi la inceput

Multumesc, da, mai vreau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu iti recomand cu caldura documentarul Planeta Pamant, eu il am in format de dvd bluray sunt 4 dvd-uri cu mai multe episoade la care s-a filmat timp de 5 ani e uimitor ce imagine poti sa vezi, inclusiv fiul meu care are numai trei ani sta si se uita nemiscat la cate un episod. http://www.amazon.fr/Plan%C3%A8te-Terre-Coffret-Blu-ray/dp/B001B0LZ8E/ref=pd_sbs_d_2 acesta este, cred ca il gasesti la Fnac sigur, noi de aici l-am comandat. Daca reusesti sa il vezi si in blu ray e nemaipomenit, se vede orice detaliu si au niste filmari cu oceanele si pesterile unde ramai impietrit de ce frumuseti poate sa ascunda planeta asta . Probabil de asta zicea si Tzuni,nu stiu sigur.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Marsul Imparatului, e despre pinguini si...oameni as spune eu, desi nu apare vreunul. GENIAL! Iar coloana sonora, de exceptie.

Mergi la inceput

Cine-mi spune de unde pot comanda dvd-urile cu documentarul Planeta Pamant? Eu am avut ocazia, fiind in vizita la o prietena, sa vad putin din acest documentar. Imi amintesc ca avea si home cinema si era fantastic, exact asa cum povestiti.
In Romania, de unde il pot comanda?

Mergi la inceput