Timisoara, Impreuna! (134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... hm , eu as avea la husbant cateva de dat doar asa de placere

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

si io si io from the same reason

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

......inceput de bun augur, primul meu interviu a luat sfarsit inainte de a incepe, am sunat la firma cu pricina sa intreb, si mi s-a spus ca postul a fost ocupat, asadar............sunt tot in asteptare
ma intreb, oare ma anuntau ca s-a ocupat sau faceam drumul de pomana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nici muschii mei minte nu are, asa ca nu mai pot sa zic nimic destept

adi, n-o fost pentru tine si gata. mergi mai departe!! conta primara stii sau mai avansata? da si la mine un CV, poate aud si eu ceva.

va tzuc pe toate, fara exceptie

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

De maine incep noul job ... iar azi am avut o ultima zi foarte emotionanta la fostul job. Mi-au facut colegii o surpriza superba: m-au dus fara sa banuiesc nimic fetele la restaurant in pauza de pranz. Acolo ma astepta tot departamentul meu (55 oameni, aprox) iar in loc de meniu am fost servita cu un album imens cu poze si dedicatii de la ei. Iar pe un CD am primit un colaj cu poze din cei 7 ani petrecuti acolo cu ei pe un fond muzical atat de potrivit si de frumos incat chiar am plans

Mi-e teama sa nu privesc din cauza asta cu suspiciune totul la noul job ... sa ma tot gandesc ca nu va fi cum a fost ... Femeie emotionala ce sunt! Adevarul este ca vorbesc doar emotiile din mine, nu si creierul

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

eu revenisem sa-ti zic, Gabi, o zi faina maine, sa ai parte de ceea ce cauti! locuri si oameni cum zici tu raman for ever la sufletel, indiferent ce!
s-avem o zi buna maine, ca schimbam macazul

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Io scurt sa zic la fata Maria si fata Gabi succes depline la noul job
Mihi, lasa ca aia inseamna bani. am avut si io la greu din aia, ma punea mama sa ma piaptan cu piaptan din ala des des deasupra unei foi de hartii albe si cand cadeau sou pe ei dupa care urma procedura petrol
Adi, fruntea sus , la multi ani pentru fetita ta, cu intarziere
Gabi, multam de carte.

Nu va luati inca de mine ca nu-s in apele mele si s-ar putea sa musc tare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Revin ...

Aseara fiu-miu m-o intrebat despre sex, nasol e ca stie numa prostii probabil de la copiii mai mari de la scoala, asta din cat am putut scoate de la el. I-am promis ca o sa avem o discutie despre asta, acu vin si va intreb ce sa-i spun? cat sa-i spun? cum sa-i spun? ma gandeam azi la lucru ca el inca mai crede in Mos Craciun dar e interesat de sex ... oooo Dumnezeule mare!!!! Deci va rog ajutati-ma ca confectionez o poveste pe intelesu lui. Cu tata-su nu vrea sa vorbesca si m-o pus sa-i promit ca nu-i spun nimic. Florin zice sa-l mai ducem cu zaharelu si sa-i zic povesti, eu nu vreau, vreau sa-i zic adevaru dar nu stiu cat din adevar pentru ca e foarte curios si sa-mi puna o gramada de intrebari.

Deci ... nu va luati inca de mine ca is turbo si s-ar putea sa musc tare

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

O cafa scurta...

iar pentru Gabi si Maria...pentru un nou inceput, va doresc succesuri maxime...sa aveti colegi faini, sefi super...

Io-s tot cu biscuitii pe conducta...fug pana la gradi sa platesc...
Ines e mai bine, cu tratamentul de la Smoc, luni mergem la control.

Va pe toate...si va luv iu...la fel de mult...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doris multam de cafa,pe cea real inca nu am gatat-o
Gabi emotionant intr-adevar ce ti-au pegatit colegii .
Silvana eu zic sa mai astepti,Deni stie tot de la scoala........din materie nu de pe coridoare ,eu nu mi-am spart capul sa ii detaliez prea mult,numai ca in urma... asa.... vine bebe.
Ela nu ne spui nimic,cum a fost la tribunal?
Mariaa nici muschiul???? ce??? tu vorbeste romaneste??? what's up?
Aida astept vesti bune,please do what u have to do! I trust u girl,te ajutam dar fa primul pas,astept sa imi dai de stire, .
Mihi numai stiu povestea cu aia negrii mititei,long time ago si Deni a liat odata de la gradi si am tuns-o..........cheala saracuta cat a plans.
Merg sa duc copilul la gradi,I will be back all.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine
Doris merci de cafea ... tare buna
ma bucur ca Ines e mai bine si ca ti-a placut de Smoc
Silva grele intrebari .... , habar n-as avea cum si cat sa-i spun, dar la mine inca mai este cale lunga pana acolo .. cand o veni momentu' vin la tine sa ma sfatuiesti si pe mine cum sa fac.
Maria
si Gabi succes la noile job-uri, asa cum zicea si Doris , sa aveti colegi faini si sefi la fel.
Claudia si Aida pai se poate,va bateti sotiorii?! al meu sot zice ca e tare bine ca DD n-a dat atata putere fizica femeii ca altfel ar lua-o barbatii pe spinare de numa'
Anda bafta in lupta cu kg ... e greu .... si io ma stradui oarecum, ca vreau sa fiu ca la 20 de ani
Ana zici ca ai mers lento, lento cu masina ieri ... sa ma fi vazut pe mine care vin pe jos la servici si trotuarele erau ... veneam ca o rata ... lipa-lipa ...
Mihi si io am avut asemenea musafiri, si nu o data , ci de mai multe ori spre disperarea alor mei, pe care i-am si cadorisit cu darnicie . la noi solutia a fost tunsul - spre disperarea mea - si petrolul .... dar acu am auzit ca-s solutii mai moderne , ceva sampon parca ...
Ela esti Ok, a trecut cu bine ziua de ieri?

va pe toate si sa aveti o zi faina

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput