Timisoara, Impreuna! (134)
Raspunsuri - Pagina 12
Ana68 spune:
Haloooo lumeeee....Bay ce polei e afara...am racait parbrizul si luneta,am sters frumusel cu Clin,ca m-o pus naiba sa cumpar spray de dezghetat si o ramas pe geam de parca as fi dat cu grasime de porc...si mai vedeam cu muma in strada...deci,care-va-sa-zica...curatat geamurile la masinica,venit pas-pas pe sosea...n-am mai mers cu 40-50 km /h in oraaaaassss....de am si uitat cum este...si am ajuns in paramatre si la gradi si la job.Deci urmeaza safureala cafelutei...curand.
Silvana,n-am vaz't poze...mere netu' ca kuru la birou...urmeaza sa ma uit.Cin' te-o starnit?
Dorisake...uatz ap,uman!
Claudia...buna cafa...
Simonelu....hai femeie:capul sus,cheptul-nainte,privirea ferma,spatele drept si go for it...viata mere-nainte...si orice si orice shut in cur e un pas in fata...
Noa,gagix...pupam...mai vorbim!Aveti grija pe strada...e pationoar,ici-colo..
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
anda spune:
neatza la fete!
clau danke de cafea. pica, ca unsa . ce faci fata? cum esti?
iaca si io direct de pe patinoar, m-am infipt in firma, la propriu, m-am oprit la 2 cm de alta masina parcata...noroc ca nu a sefului toate bune, sorb cafeaua. azi am venit si io bara la bara, ba ce nasol ii sa pleci la 7 jumate de acasa. lume frateee ca la balci. de maine ma duc iara la sala si plec la 6.45, reiau programu "muschii mei minte nu are" ca azi am dormit, trebuit si pauza. da poate mariuco merem dupamasa daca zici ca dormisi bine...echipamentu-i in masina , te astept la cotitura.
pe mine parca ma incearca durerea lunara de gat...da deja am ajuns pe ignore cu astea, o fi si normal ca la noi toti behaie, is ultima reduta ca sa zic asa...
mihii, da dragule, fumiez, asta ca sa te linistesc, poate pui fo matanie sa piara necuratu de la mine din creiere. in schimb m-am lasat de mincat . astept cu nerabdare rezultatele...
silva tu ce esti turata? cine si de ce?
ano, vb ta, nik nou, nici sus nici jos
hai bafta si spor la trebi.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
claudia74 spune:
Ups VIP-ul o invatat deutsch ,ce fac hai sa fiu sarcastica si sa iti zic ca fac sarmale ,am glume in program stati linistite,Im alive,Im oke,dupa vizite de romanasi dragalasi mie de mor cele mai bune prietene ale mele,am decis sa trag si eu ceva linii around,asa ca voi renunta la rahatul ala de job la restaurant unde sunt tratata ca o sluga,ma pus sa curat si WC-urile cretinii de patroni,plus nu tu program fix,te suna cand vor muschii lor ca intr-o ora sa fii acolo,da de la spalat si frecat blide mi s-a dezlipit efectiv jumate de unghie de pe carne,unghiile fiind cam subtiate de la pilitul cand am avut french,na ja egal,deci merg cu spor numai la azilul de batrani care au inceput sa-mi fie tare dragalasi (unii dintre ei)altii iti vine sa le torni cineru cu mancare in cap,nu-i bai,raman acolo ca mi-au facut acte tot,imi merge si ceva la pensie deci sunt in parametre pe acolo,am o droaie de hartoage de facut deoarece lucrez in domeniu sanitar (asa este considerat azilul de batrani) carnete de sanatate,cazier judiciar,etc dar le fac asa mereut,mi-a venit si actele ptr tratamentul sa merg cu Andi si Denisa sa mearga singura la statiune ptr adolescenti poate ii ies o parte din pitici pe acolo,acu urmeaza sa le depun la casa de sanatate sa faca aia programare la statiune (unde-o fi egal,am mai fost cu Andi in M-tii Padurea Neagra,din pacate nu am vazut izvorul Dunarii ),Deni va merge la mare sus in nord, asa unde am ramas....totodata am depus si hartoagele ptr deschidere firmei,mi-e scheiss egal (vb neamtului) daca va merge sau nu,voi incerca,am investit prea mult ca sa nu incerc,am trecut ca data 1 februarie,sa fie intr-un ceas bun,in rest home,mancare,curatenie,s-a rezolvat si cu caldura,am 18 grade in casa,Doamne Ajuta,mai sa vina primavara si zburd pe campii ca mi-a iesit pe nas frigul asta si patinuarul de care vb si Ana cand conduci si zgariatul de geamuri la masina numai spun, merg la bucatarie azi fac si niste grordon bleu ca copii cu piuree de cartofi.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
....... asi mai avea din cand in cand de dat niste palme lui soacra-mea dar ma abtin,cu toate ca nu stiu cat ma voi mai abtine,ca ma dispera nu alta.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mihi spune:
helolo...
pupici...drajeelor...azi cred ca-s mai sensibiloasa...ca-mi lacrimara ochii la melodia mariucai...tzuco mama de drops mic si dulce...
anda-manda...pipa mama...pipa...sa afumi divinul din tine!!!...si di ce vrei sa slabesti...sa faci fericite goangele din capu tau?...io de cate ori m-am apucat sa slabesc...da io nu cu nemancat...cu gimnastica...am ramas grea...
ana-tanda...vazui pozele de la mosu de la lucru ...mumoasa Luanita...capritza ta...sti ca dupa chinezesc...e capritza ca si capritza de Arpi
clau...ieri veni o tanti sa ma ajute la curatzanie diaia nu putui vorbi...iar tre sa fac mancare...guri multe de hrranit...
Silva...mumos Paul...e varianta ta masculina...asa asa da-i exemplu bun cu fumatul...de ce sa invetze de la straini cand poate invatza de la voi..
haiduka...noasta cum zice mariuca...ma gandesc la voi......
dorisache...cred ca-si face urarea din plug...efectul...ca s-o trezit numa de 3 ori da s-o culcat dupa 12...
revin..vreau sa fug pana la marmacie si la piaza...
mihihi
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 ....... asi mai avea din cand in cand de dat niste palme lui soacra-mea dar ma abtin,cu toate ca nu stiu cat ma voi mai abtine,ca ma dispera nu alta. |
si io si io...la a mea, nu la a ta
Mihi spune:
aaaaaaaa...si era sa uit..dupa lungi cautari la lori prin par...noroc ca are numa o mana de par...aseara...am gasit un ou...pe masa n-am gasit-o...o fi la mine-n parp...asa ca daca atzi trecut careva ...datzi sugestii...ma si miram ca tocmai colega lui de banca are aceste bogatzii...
sa plang sau sa rad...mare branza...atata baiu sa fie...fug la marmacie...pana nu apuca si la restul familionului...
mihi
anda spune:
Mihi, aveti musafiri? Las ca si io am avut la virsta aia, mama o crezut ca-s pureci din gardu viu
pe vremea mea era petrolu'. am scapat si de tuns si aveam o pleataaa. acu s-or mai fi inventat si altele intre timp. poop.
claudia74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anda
si io si io...la a mea, nu la a ta Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13 |
mai pai n-ar fi deloc o idee rea,asa barem scapam cu bsma curata amandoua,tu o rezolvi pe a mea si eu pe a ta
Timisoara Impreuna
aidaciolac spune:
... hm , eu as avea la husbant cateva de dat doar asa de placere
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"