Timisoara, Impreuna! (134)
Raspunsuri - Pagina 11
gabirus spune:
Doamne, Mihi, ce repede trece timpul! Deja 8 luni! Parca ieri ne-am intalnit in Unirii la "Stradivarius" si aveai burtica!
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
Gabi, stiu ca se poate si fara tigara doar ca acu m-a cam luat pe nepregatite, adica am ramas fara tigari (de obicei luam cartusu) si ma intreaba Florin daca ne lasam de fumat daca tot am ramas fara? si uite asa incercam sa traim si fara, trimite cartea
Ela, bafta!
Poze si comentarii de la meci diseara cand vin de la lucru
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Silvana sa vezi ce-ti ridic eu acu moralul,Helmut a citit cartea de 2 ori si tot nu s-a lasat .
In sfarsit soareeeeeeeeeeeeee,sunt -3 numai,Doamne Ajuta barem sa vina primavara,la condus e naspa rau soarele inca zapada fiind peste tot,mergi la flobarul nu vezi nimic,dar de acasa e asa fains a vezi cum patrunde soarele in casa super feeling.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mariaa spune:
sara buna :D
moama cat ati scris!! ma duc sa va citesc...brusc si nedefinit mi s-a facut dor de voi...hmm..ce ziceti? n-ar fi cazul de o intalnire oare?
un copil creste in inima mea
gabirus spune:
Vaaaai, Clau, m-ai omorat cu Helmut si cu cartea Eu chiar credeam ca functioneaza. Si inca cred si nu fumez. Na!
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
Aicisunt cateva poze de la meci.
sunt turbata asa ca lasati-ma in pace
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
'neatza
pentru cine-i curios, am dormit lemn pana la ora asta
ieri in schimb am facut o criza de astm in creierii noptii si ziua inca una buna sa simt ca traiesc. frigul asta si umezeala si mai ales ceatza de ieri mi-au pus capac! vreau sa vina primavaraaaa!!
deya, da pot primi poze pe telefon ce-mi trimiti?? un popica?? piua, nu ma spovedesc azi
ela, pentru cineva care trece printr-o poveste ca a ta, te tii foarte bine!! sper ca ai cum sa te descarci putin, sa nu aduni atata tensiune in tine ca nu ajuta! tare mi-as dori sa vii si sa zici c-a fost bine tot! te pup omule mic care faci lucruri mari
clau, nu ca as fi in forma maxima - mai am mult pana acolo - dar am primit de la cineva o tema de casa foarte buna si o aplic
'gandeste-te ca nu mai ai de trait foarte mult si fa lucrurile pe care ti le doresti cel mai tare' so, nu am timp de pierdut si m-am pus pe treaba treaba cu schimbarea jobului desi nu pare, are foarte mare legatura cu copilul, deci nu m-am aruncat cu capul inainte si totu-i dupa schite bine gandite
mi-e tare dor de mamon si-mi lipseste s-o aud si de cate ori ma gandesc intens la ea, invariabil canta la radio/tv si pe unde sunt aud www.youtube.com/watch?v=zs45RtHxTmg" target="_blank">asta si m-am gandit eu si mi-am zis ca daca fac macar jumatate din ce a reusit ea sa fac intr-o viata, abia atunci sunt tare cu adevarat!
no, sa aveti o zi frumoasa dragelor si desi nu va insir pe TOATE (!!) ma gandesc la voi so, faceti bine si iesiti de la naftalina, sa nu va nominalizez
stiu ca Aidei o sa-i placa asta cat imi place si mie cantecul asta..
un copil creste in inima mea
claudia74 spune:
Haideti la cafea,ceai, whatever :
toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'