Buna,
Sunt disperata si vreau sa dau fetita la aceasta cresa. Ma poate ajuta vreo mamica care are copilul acolo cu ceva sfaturi......adica la cine sa ma duc si sa "rezolv" intrarea fetitei in acea cresa.
Va multumesc!
Buna,
Cat are fetita ta? Ai incercat sa o pui macar pe o lista de asteptare? Spunea cineva intr-un subiect mai vechi ca asa s-a intamplat, a inscis copilul pe lista de asteptare si a fost sunata. Luasem si eu in calcul aceasta varianta si chiar am sunat o data dar mi s-a spus categoric ca nu au locuri si pana la urma m-am gandit sa mai aman putin. Succes, sper sa-ti raspunda o mamica care are copilul acolo.
Buna,
nu stiu daca raspund prea tarziu. La cresa ciobanasului, unde e fetita mea, scrie pe usa ca nu se mai fac inscrieri DAR mai este un anunt cu un numar de telefon pt "inscrieri la cresa". Nu stiu care din cele doua afise e bun, dar uite un numar e telefon legat de inscrierile la cresa: 021.310.24.17, contact : Florin Manole.
Iti doresc mult succes cu cresa, mie imi e tare draga, am fost la 3 grupe pana acum si nu gasesc nimic rau de zis de niciuna din educatoare sau de sistemul de acolo. Intr-adevar, merita sa te zbati pt a-ti da fetita acolo.
Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.
Sanziana,
lui Flavia (2 ani si 11 luni)