Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
elilov3 spune:
lisa si noi am avut circulara si l-am nascut pe bb prin cezariana si cu toate astea tot vanat l-am scos si a avut nota 8/9....am facut testul de care zici si a iesit ca bb e in suferinta prin urmare operatie de urgenta...daca esti monitorizata si doci competenti totul va fi bine si apoi tu esti de la mamici antistres...deci nu te mai stresa..bafta si sa nasti usor si fara evenimente dureroase ![]()

lauramiron...pai facem galerie pt maine pt printesa 

va plange, dar va avea cercei, nu? ![]()

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.
Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Fetelor, maine mergem sa-i facem gauri in urechise Caterinei si am niste emotii.....imi vine sa plang de pe acuma cand ma gandesc ca o sa sufere Mergem la o bijuterie unde au pistol de gaurit cu cercelusi cu tot. Tot acolo i-am gaurit urechile si Rebecai...la prima gaura a fost bine, s-a speriat de zgomot si apoi s-a pus pe plans, la a doua a trebuit s-o tinem cateva secunde, apoi iar plans. Ce-i drept n-a plans decat 1 minutel maxim....Mi-e tare groaza, sper sa nu dau inapoi La voi cum a fost aceasta experienta?? Au plans mult?? Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) |
Nu stiu cat de mult a plans ca n-am fost de fata si a fost mai bine. Poate ar trebui sa nu te duci tu.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
ginye55 spune:
Azi m-am enervat rau pt ca imi cadea parul ingrozitor. Ca urmare...m-am tuns scurt.
N-am mai avut parul scurt de cand eram eleva in clasa a IV.![]()
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
lisa79 spune:
| citat din mesajul lui elilov3 lisa si noi am avut circulara si l-am nascut pe bb prin cezariana si cu toate astea tot vanat l-am scos si a avut nota 8/9....am facut testul de care zici si a iesit ca bb e in suferinta prin urmare operatie de urgenta...daca esti monitorizata si doci competenti totul va fi bine si apoi tu esti de la mamici antistres...deci nu te mai stresa..bafta si sa nasti usor si fara evenimente dureroase ![]() lauramiron...pai facem galerie pt maine pt printesa ![]() ![]() va plange, dar va avea cercei, nu? ![]() Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 ![]() **************************************************** Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei. Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila. |
astept ziua de luni sa vedem la eco poate si-a dat jos margelele. am inteles ca trebuie sa ma stresez daca nu misca cum trebuie si nu e cazul
mutumesc de raspuns!

37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
naty35 spune:
Fetelor, eu mai am putin si explodez.
Ieri m-a chemat pediatra la ea ca sa-mi dea trimitere la neuropsihiatrie infantiala (sa vada ce este simptomele asemanatoare cu ale spasmului hohotului de plans si cu faptul ca bebe al meu s-a inecat cu propria-i saliva dupa ce bause vreo 4 pliculetze de baby drink intreaga zi) si orl (pentru ca uneori - in general, dupa ce mananca, bebe are un harait) si in seara asta m-a sunat si mi-a spus ca imi recomanda si consultul la un cardiolog (dupa ce cat a stat in maternitate dr pediatra nu a observat nimic suspect, la externare era o alta dr care mi-a spus ca bebe are un usor suflu la inimioara pentru ca valvele nu sunt inchise). Ce sa ma mai fac? Simt ca o iau razna... medicii astia iti tampesc creierii de tot 

naty35 spune:
sa stiti ca stiu sa fac acordul intre subiect si predicat insa am scris in viteza si la suparare ( ce este cu simptomele trebuia sa sriu nu ce este simptomele)

alra spune:
hello, sanul meu tot dureros. am pus varza. am luat azi pompa de la asigurari si nu stiu ce sa zic. am scos numai 40ml de lapte din sanul plin. o fi normal? incerc sa pozitionez pompa in diverse unghiuri ca sa scot din toate canalele. dar tot ma doare si tot are o umflatura.
voiam sa va intreb: cat dorm ai vostri la o luna pe zi? a mea daca nu o scol nu cere de mancare, adica o cere da la 4-5 ore si nu o las atata sa doarma ziua. nici noaptea nu mai mananca asa des, tot asa cam la 4 ore. si cam doarme, ragaie si mananca, nu sta treaza in rest.
alte intrebari
- voi dati la copii vitamina K? aici se da D si K, K numai pentru cei alaptati exlusiv.
- voi a trebuit sa luati picaturi pentru contractarea uterului dupa nastere? (methergin le zice) eu nu prea am luat ca se contracta oricum cand alaptam si daca mai luam si picaturi era chiar dureros in primele zile, apoi am uitat de ele.
eu inca nu am scapat de lohii, tot asa - am zis ca am scapat si apoi a curs mai abundent. la laura m-au tinut aproape 6 saptamani. m-am cam plictisit...
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Seara buna!
eu sunt cu printesa agatata. am avut o zi proasta...la 13 am mers la masaj si a urlat de ziceai ca o taie careva. apoi am fost in mall sa dau comanda de marturii( care sunt dragalase foc). Otilia, da, eu sunt nebuna care cara copcchilu' peste tot
. azi am sarit peste baita si am iesit la 19 la o plimbare prin cartier, ca doar e prima zapada a bebelinei. Sper sa adorma, ce de la 20 de chinuim si nu vrea si pace 
mai e cineva cu bebe care papa la max2 ore? Si sa pape in medie 150ml ziua si 80-100noaptea? ca a mea ajunge sa pape peste 1200ml/zi.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
babyzapi spune:
Lauramiron uite aici cum arata recipientul de la avent pt lapte praf, are 3 compartimente :
http://www.shopmania.ro/magazin~online-articole-si-accesorii-alimentatie-pentru-bebelusi~produs-avent-doza-pentru-lapte-praf~p-3304612.html
Mirtha ma bucur ca iti revii si ca ti-a mai trecut si inflamatia 
Gabriellag bine ai venit! Sa-ti traiasca bebe David Bogdan, multa sanatate. Si bebe al meu are bubite pe fata si am descoperit ca de la caldura le face, asa ca primul pas nu mai facem asa cald in camera lui si apoi il spal cu apa in care am fiert tarate si ii dau pe bubite cu crema de galbenele.
Olivia ma bucur ca a ajuns harnicia mea si pe la tine
sa fii mamica e intr-adevar cel mai frumos sentiment...nu-mi vine sa cred cat m-am schimbat de cand bebe a intrat in viata mea...eu care inainte eram disperata sa ies mereu in oras, sa merg in baruri, cluburi, acum nici macar nu-mi mai trebuie, sunt fericita sa stau acasa cu bebe, iar atunci cand plec cu treaba 2-3 ore, (foarte rar plec) mi se face imediat dor de el.
Manumanu noi avem balansoar do re mi de la chicco si bebe e foarte incantat de el, ii place sa stea in el chiar si sa faca nani.
Amalia e super balansoarul ala si e bine ca il poti folosi mai mult timp 
Ginye nu-mi vine sa cred ca te-ai tuns...vreau sa vad cum iti sta cu noul look...vreo poza ceva? 
Naty si dr de la neonato care l-a vazut pe bebe meu era foarte panicoasa si a reusit sa bage spaima si-n mine cu trimiterile la diverse controale si alte cele. Pastreaza-ti calmul, fa controalele recomandate si sa speram ca nu au fost decat pt a va asigura ca totul este in regula. Bebicu meu are suflu sistolic de gradul 2 sinu e nimc grav in asta, nu-i schimba cu nimic modul de viata, sunt o gramada de bebei care se nasc cu acest suflu si se regleaza de la sine pana la 6 luni in cele mai multe cazuri. Iar daca nu, tot nu-i influenteaza viata cu nimic.
si fii liistita, altfel o sa-i transmiti toata agitatia si lui bebe 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas
(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
| citat din mesajul lui naty35 Fetelor, eu mai am putin si explodez. Ieri m-a chemat pediatra la ea ca sa-mi dea trimitere la neuropsihiatrie infantiala (sa vada ce este simptomele asemanatoare cu ale spasmului hohotului de plans si cu faptul ca bebe al meu s-a inecat cu propria-i saliva dupa ce bause vreo 4 pliculetze de baby drink intreaga zi) si orl (pentru ca uneori - in general, dupa ce mananca, bebe are un harait) si in seara asta m-a sunat si mi-a spus ca imi recomanda si consultul la un cardiolog (dupa ce cat a stat in maternitate dr pediatra nu a observat nimic suspect, la externare era o alta dr care mi-a spus ca bebe are un usor suflu la inimioara pentru ca valvele nu sunt inchise). Ce sa ma mai fac? Simt ca o iau razna... medicii astia iti tampesc creierii de tot ![]() ![]() ![]() |
le iei pe toate usor si nu te gandesti ca ar fi ceva rau cu copilul pana nu iti zice cineva ca e intr-adevar ceva rau cu copilul. majoritatea trimiterilor astora cred ca sunt ca sa fie drumul cu oameni si salile de asteptare pline.
daca imi puneam cenusa in cap la toate problemele fi-mi mai mari ajungeam la balamuc. si pocneste de sanatate!
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania