Dubii in privinta paternitatii
Raspunsuri - Pagina 3
lara20 spune:
GATA!PUNCT! plec la felix am gasit solutia ca nu se mai poate domne!!!!!!daca asta e ultima solutie sa fac bebe ma bag si eu....
impatience spune:
mai lara, dar deloc nu te lasi convinsa! Oricum, fetelor, cu numar de ordine, va rog! Ce e brambureala asta? Ca pe urma nu mai stie baiatul unde sa presteze.
PS. Maria, imi pare rau pentru prietena ta, nu te supara pe noi, te rugam. Eu nu stiu cum e cu ovulatia, in a cata zi si care e mai probabil, dar, din cate stiu eu, teste de genul celei care are ea nevoie nu se fac pana cand copilul nu s a nascut...
lara20 spune:
alooooo imapticence?!eu am bomnul cu numarul 1 asa ca te rog nu incerca sa te bagi in fata ca te trimit la felix cu brad pitt sau cu stefan banica ca-i brunet!te rog respecta randul
impatience spune:
Bine ca nu ma trimiti cu Adi Minune ca e tot brunet!!!!
Si bine, recunosc, ai tu bonul 1, dar nu mai permit fraudarea randului, da???? Sa ne organizam, doamnelor!
PS. Lara, cat crezi ca mai avem pana ne-o luam de la moderatori?![]()

lara20 spune:
mersi ca esti corecta!!!!!!!te rog nici nu m-as putea gandi la adi minune.......totusi are 3 copiii cine stie ce castravete are,nu te-ai gandit tu degeaba la el
!
sa ne ierte moderatorul dar m-am bine dispus fffffffff tare si sa nu ne certe

sa nu se supere nimeni dar il vreau si eu pe amant repet perioada 10-16 luna asta ca luna viitoare merge la impatience![]()
ingeras26a spune:
Marina, chiar daca este vorba de tine, chiar daca este vorba de o prietena de-a ta, eu am acelasi sfat: sa se gandeasca bine ce face pentru ca poate va mai avea copii, dar poate ca nu. Si daca nu, atunci va regreta toata viata gestul facut si isi va pune intotdeauna intrebarea: daca era al sotzului si am avortat? plus vinovatie si altele.
Poate ca va mai ramane, dar nu se stie.
Asta daca isi doreste copilul, indiferent al cui este. Si pana una alta, barbatul ei nu trebuie sa stie, nu? Nu sunt adepta secretelor in cuplu, dar intr-o situatie de genul acesta, e mai bine sa taca si sa faca. Parerea mea. O mama este mama inainte de a fi orice altceva din momentul in care are un copil.
Poate ca de sotz se va desparti oricum peste 3 ani, sau poate ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti impreuna cu copilul / copiii lor.
Decizia insa este 100% a prietenei tale, noi nu ar trebui sa o influentam, ne-am spus doar parerea.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Lara si Impatience, am barbat brunet cu ochi verzi acasa, frumusel rau si face si copii frumosi si destepti. Pacat ca in afara de sarcina cu Maya, restul sarcinilor le-am pierdut...nu din vina lui, evident.
Asa ca daca e vorba doar de facut copii (va jurati), vi-l imprumut cu drag, ca doar dar din dar se face, nu? Si stiu ce inseamna sa-ti doresti si sa nu reusesti, asa ca...

Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
impatience spune:
lara, fato, io am nevie de el luna asta! Ca luna viitoare e inutil pt mine
, poa sa fie si blond! Credeam ca il impartim. Daca nu ..FIGHT! Sau ia-l pe minune ! Cu castravete!
Acu tre' sa plec, revin mai pe seara! 
lara20 spune:
ingeras

facem si noi haz de necaz ca altceva....mersi oricum,totusi daca trece prin brasov sa ma contacteze![]()
bine,bine,cum zici tu mai draga impati uite cum facem:zilele de 10,12,14 e al meu,restul de zile 11,13,15 e al tau!e bine asa???
acum vorbind ffffff serios sa pastreze copilul si sa nu se mai gandeasca al cui e,conteaza ca e si sa-l tina,sigur daca avorteaza o sa regrete toata viata!!!!!
care mai doriti sa va lasati barbatul sa polenizeze sa spuna si noi suntem aici![]()
![]()
![]()
spic de grau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lara20 GATA!PUNCT! plec la felix am gasit solutia ca nu se mai poate domne!!!!!!daca asta e ultima solutie sa fac bebe ma bag si eu.... ![]() |
Lara ai Lacul Ursul mai aproape! Am auzit ca apa aia e magica! Numai ce faci baie si ramai gravida
lui David Andrei 4.5 ani si
34+