Regasiri (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

DOLORES-ce bine ca ai pus poze,frumosilor !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

[/quote]

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DOLORES,faine pozele,iti sta bine asa tunsa!David e mortal pictat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dolores iar ma tund ca tine! Imi place mult asa scurt...ma bucur ca David mananca si doarme bine, semn bun

ank...eu muream de 3 ori, vai ce sperietura...

koko nu stiu care-i situatia financiara la voi...dar merita atata stres????

Dani a dormit azinoapte cu buna-sa..la ea in camera, cu ea in pat...si a dormit toata noaptea, la 5 a cerut lapte, dar a adormit imediat. Eu nu-s adepta impartirii patului, dar...la el in camera se trezeste de 3 ori, la mine in pat de vreo 5...si la buna-sa a dormit tun...si asta ca in timpu zilei n-o prea suporta adica ii care la pumni grupa mare si-o face cu ou si otet in gura mare...

Ieri am indraznit sa-i dau banana...daca tot ii dau aerius...si n-a avut absolut nici o reactie, nici macar o singura scarpinatura

Ieri nu l-am dus la cresa, l-am lasat cu buna-sa...ca luni mi-a parut rau cand l-am lasat...doi copii erau cu mucii-n gura si altii trei tuseau in cor...lui Dani ii haraie nitel pieptutul, de tusit n-apuca ca-l indop cu lapte&usturoi pe loc, dar luam ambroxol dimineata si seara...si ne este bine...in weekend n-a papat mai deloc, l-am lasat, si-a revenit singur, ieri am fost eu cu stomacul in pioneze...o fii vreun virus zic eu, ca tot crampe puternice si greturi am avut...na, a trecut si asta...

mayaioane...cum esti? greturi o varsatura ceva?

angi? ati inghetat? dayanara e data la disparuti deja...

Stiti ce mi-a trecut prin cap? nu, normal ca nu... s-a intins Dani de numa, a crescut...dintr-o data...e posibil sa-l fi mancat pielea de la crescatura? adica si pe noi ne manaca burtica cand crestea bebe inauntru din cauza intinzaturii pielii, nu?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Antonia e bine de sambata dimineata nu a mai facut febra,am scapat fara antibiotic dupa 3 zile de febra,a avut rosu in gat,acum doar ii mai curge nasul in rest e bine

mai devreme i-am taita unghiile capritei acum mi le taie ea mie

intr-o zi vb cu sotul si ii spuneam de o proasta de la posta care ma enervase...ce credeti ca spune acum antonia cand se enerveaza? poasto

azi am programare pt varice la alt medic...sa vedem cu sta treaba

Carla-ce mai face Alex?
Roana-am vazut pozele
Ank-off ce-ati mai tras si voi,medicul ce zice?
Dolores-eu am inteles ca vaccinul de la 2 ani si 7 luni nu se mai face...s-ar fi schimbat schema...am vazut pozele f frumoase

Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dbunny, ma faci sa rad cu scarpinatul de la crescut acuma nu stiu, mi se pare totusi ca a fost altceva, poate nu banana, dar ceva alimentar, sau din apa, sau din haine, din aer...

ank999, zentelul e tare, asta e clar. dar marc avea eozinofilele de vreo 5 ori mai mult decat maximum admis. sunt celule din sange care arata prezenta masiva de paraziti SAU fondul alergic al organismului. avea crusta de piele rosie in jurul gatului, ca un guler, se scarpina pana la sange, iar picioarele si abdomenul erau pline pline de bubite. sa spunem doar ca pe fondul unui sistem imunitar varza, cele 3 tipuri de paraziti care salasluiau in el au facut ravagii. a fost pe tratament prelungit cu zyrtec si zentel pt ca numai asa am scapat dupa cateva luni de chin...

loru, sper ca nu face nika post-vaccin. eu ziceam de 2 sapt asa, intr-o doara, fara un motiv anume. in general si perioada de convalescenta dupa o boala tot la 2 sapt o evaluez. de-acolo imi vine termenul :)
loru, nu vad pozele. da-mi link pe mess te rog.

ceva asemanator o rugam si pe roana dar ea nu-si citeste PM-urile

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

citat din mesajul lui Dbunny

Dolores iar ma tund ca tine! Imi place mult asa scurt...ma bucur ca David mananca si doarme bine, semn bun

hahaahhahaaha

Dani a dormit azinoapte cu buna-sa..la ea in camera, cu ea in pat...si a dormit toata noaptea, la 5 a cerut lapte, dar a adormit imediat. Eu nu-s adepta impartirii patului, dar...la el in camera se trezeste de 3 ori, la mine in pat de vreo 5...si la buna-sa a dormit tun...

vezi,.......?asta ziceam si eu, la fel e un mare semn de intrbare si pt mine.cum de cu mine se trezeste pe noapte de cel putin 2 ori si la mamaie daca se trezeste odata..adoarme imdeiat si nici nu prea plange, asta daca merg pe spusele ei...ea ca ea,dar si socrul meu spune ca nu plange noapte cum plange acasa cu mine

Stiti ce mi-a trecut prin cap? nu, normal ca nu... s-a intins Dani de numa, a crescut...dintr-o data...e posibil sa-l fi mancat pielea de la crescatura? adica si pe noi ne manaca burtica cand crestea bebe inauntru din cauza intinzaturii pielii, nu?

esti mortala

Dbunny si Daniel

"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

dbunny, ma faci sa rad cu scarpinatul de la crescut acuma nu stiu, mi se pare totusi ca a fost altceva, poate nu banana, dar ceva alimentar, sau din apa, sau din haine, din aer...

hai mai tu chiar nu te-ai scarpinat la burtica gravida fiind?
sa-mi vina martor Miro si dodo ca au deja burtica si sa clarifice situatiunea...fetelor, va mananca pielea unde creste?
yoy, guler rosu...atata mancarime...yoy, noi n-am avut nici o pata nici o bubita nimic nimic...dar se trezea in somn si-mi cerea sa-l scarpin...de vreo 2 zile nu se mai scarpina deloc(o fi efectu' aeriusului)

Bambo...hai sa ne luam de manuta si sa ne aruncam in spatele trenului...Dani de vreo 3 saptamani a luat pe 'tonto' in brate si nu-i mai da drumul...da-i si oja fetei, daca tot iti face manichiura

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

aham...deci 2 sapt.zici...sper sa nu faca nimic..sau daca va face ceva caci nu il vor ocoli de tot..sa faca ceva usor...eu ma gandeam ca perioada de incubatie este cam de 2 sau 3 zile..iar daca ar fi fost vaccinat in mom in care debuta raceala,desi la control era clinic sanatos, s-ar fi manifestat pana acum,zic si eu...dar vorba ta...poti sa stii..in fine.nu are sens sa-mi fac sange rau..ma bucur nespus de mult ca am reusit sa-l vaccinez...si ca daca va mai face asa ceva, o sa treaca mai usor peste ele...asta e important..pana atunci cu D-zeu inainte

pe mess iti dau diseara link-ul caci acum sunt la munca. pup mare si gras

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

loru, sper ca nu face nika post-vaccin. eu ziceam de 2 sapt asa, intr-o doara, fara un motiv anume. in general si perioada de convalescenta dupa o boala tot la 2 sapt o evaluez. de-acolo imi vine termenul :)
loru, nu vad pozele. da-mi link pe mess te rog.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Fetelor sunt fericita azi.

Nu v-am zis nimic sa nu va intristez asa la inceput de an dar de ceva vreme ma durea un san, respectiv stangul si simteam asa ca un nodul. am tot amanat mersul la medic. azi mi-am facut programare si am mers. Nu e nodul, nu e nimic, e doar o glanda inflamata si mi-a dat duclofenac. nu va spun ce usurata ma simt si ce fericita. imi treceau tot felul prin cap cand stateam la rand la medic. Of ce bine ca nu e nimic doar o mare sperietura.Va rog eu mergeti la control macar o data pe an. e cel mai bine sa mergem la control. eu asa o sa fac.

Dolores, iti sta mortal tunsa. si David e mare si scump ca papa tot.

Dianarus v-am vazut si pe voi in poze. o familie foarte frumoasa. sa fie tot sanatosi toti.

Dbunny, mai pune si tu ceva poze. ne e dor de tine.

Bambo multumesc de aprecieri.

Dayanara nu mai zici nimic? esti bine?

Miro? tu?

Va pup mult pe toate.

Mergi la inceput

Dolores daca n-a facut reactie pana acum, nu mai face...

roana halal sperietura cu nodulul la san...bine ca totu-i ok..

bambo sa dai detalii cu varicele ca si eu sunt interesata...

Am pus catevawww.flickr.com/photos/dbunny/3196818351/in/set-72157601714415387/" target="_blank"> poze

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput