Regasiri (30)
Raspunsuri - Pagina 18
lizzy spune:
ah am uitat un pt aelita si un pt roxana!!!
deci, si sanatate!!!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
bamboletta spune:
Salutare
Suntem bine,caprita e bagata in priza,ne-a terminat pe amandoi,tati are masina in service de vineri asa ca sta acasa cu noi,parca e la nebuni nu me mai intelegem,acum dorm amandoi copii si am pauza
Miro-ai descris-o pe caprita turbo nu-i tace gura,daca am treaba si nu o bag in seama...zice incontinuu mami,mami,maaami,maaaaaaami de doua zile ne culcam la 1.30 aseara am inchis tot luminile,tv-ul ei ce crezi ca facea ea,umbla cu lanterna prin casa
Dayanara,Dbunny-m-am lamurit cu cremele ,eu folosc Roc de obicei,dar de ziua mea am primit Galenic si imi plac f mult
Roxana,Aelita La multi ani,multa sanatate si ferire
Kokorina-multa sanatate sandokanilor,wow o sa fii matusica de baietelfelicitari,nu-ti mai zic asa face si caprita cu suzeta ne inebuneste cand nu o gasim,intr-o zi i-am zis ca suzi e kk sa o arunce la gunoi,s-a dus a aruncat-o si dupa 30 min o cauta prin gunoi
noi avem avem 16 piese in gurita deci mai avem de iesit 4 maselute,m-am uitat in gurita parca s-ar vedea ceva jos
Dbunny-cum ti-a zis si Koko daca ii face gaurile in spital merg pusi direct cerceii tip verigi sau de care vreti,daca se fac mai tarziu cum am facut noi la 6 luni intai se pun cei medicinali tip surub si dupa cei din aur
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Miro-ce frumoasa e Kara cu codite ,imi plac mult bricolajele bravo,Caprita nu are rabdare nici la colorat...va veni si vremea noastra
Dianarus-reprezentat herbalife?pt facut banuti acasa...da un search pe google...
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
lizzy spune:
nu vreau sa ma repet ca-s pe fuga. cititi va rog aici mesajul meu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=132256&REPLY_ID=4515116
pup, am fugit acasa!!!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
mayaione spune:
La multi ani Roxana si Aelita, sa fiti iubite!
Repet, Ana a invatat expresiile din desene, nu realizeaza ce inseamna si ca nu-i frumos, probabil in capsorul ei e ceva fain, eu chiar am ramas masca cand am fost atenta la traducerea din 101 dalmatieni, numai prostilor si idiotilor etc. Daca nu-i mai pun, o sa uite, dar si la celelalte dvd-uri tot mai scapa cate un "prostule", nu stiu ce au in cap translatorii, sunt totusi adresate copilasilor.
Uneori imi pare rau ca spun de nebuniile ei, mi se pare nedrept fata de ea, pt ca e o fetita f inteligenta si le are pe toate. Dar cand face nebunii simt nevoia sa ma descarc pe aici, dar apoi imi trece si o iau la pupaturi.
mayaione spune:
Si, nu stiu cum a deviat discutia, dar nici noi nu am jignit-o niciodata pe Ana, si in niciun caz nu i-am zis marsh sau altele. Expresia cu "toanto" nu stiu de unde a aparut. In fine, nu conteaza, simteam nevoia doar sa clarific.
Mirona spune:
salutari,
spun si eu La multi ani! Aelitei - sa ne traiesti mami - si te mai asteptam pe la noi. pupam cu mare drag.
in rest ce sa va spun? nu-mi doream sa va creez neplaceri - imi pare rau daca am gresit cu ceva fata de vre-una dintre voi. Eu sunt cea care a inteles mesajul Dianei gresit - asa ca va rog sa ma scuzati.
Mayaione - nimeni nu te-a acuzat de asa ceva - te rog nu te supara pe noi, oki?
sa nu-ti para rau ca ne-ai povestit de nebuniile ei - nici mie nu-mi pare rau ca v-am impartasit din casa ... doar ca nu vreau sa ne suparam una pe alta.
va pupa Miro pe toate
fug sa ma intind - azi imi da ceva probleme burtoku - cere repaus la pat - ma supun ce sa fac.
pupici
Miro 26+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Dbunny spune:
Tot mai prost ma exprim in romaneste
ceea ce vroiam sa intreb este: este indicat la o fiinta asa de mica, cercei tip surub? in sensul ca fierul ala care trece prin ureche jeneaza...cel putin pe mine, cand dorm...ma zgarie...stiu ca trebe medicinali cateva zile(cate????) s-abia apoi se baga de aur...insa nu stiu care forma de cercel este cea mai adecvata pt o bebe mica mica...
idea e ca probabil fata se va naste intr-o saptamana- 10 zile, si eu n-ajung cu cerceii decat in 21 februarie, dar exista si posibilitatea trimiterii prin posta daca mama vrea sa-i puna imediat cerceii, si daca cei medicinali nu trebe purtati un timp...am sa pun poze cu ei cand in cumpar...
dianarus...webpage? contabilitate de-acasa? avon? zici ca-ti placu urecheatu din Seven pounds? zi sincer, unde-ai plans?
koko felicitari pt baietel, deci vei fi si tu nasica
Miro, ce-i cu burtoku tau? sa nu-mi spui ca ai contractii?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
Koko uite aci www.flickr.com/photos/dbunny/3196818351/in/set-72157601714415387/" target="_blank">pozele recente. Tu poze cu piticii nu mai pui?
Dianarus...laptele expirat se trimite la branzeturi, iaurturi si alte mucegarii, dar avand in vedere ca pasteurizarea aia il lasa apa chioara...e ca si cum ai mai fierbe inca odata apa fiarta...de curioasa am sa ma uit si eu pe cutii
v-am spus ca mi-ar place sa am o mica ferma? mi-ar place sa am o bucatica de pamant,unde sa culeg si eu toamna o tomata si-un patrunjel, 3 gaini, 2 iepurasi, o caprita sa aibe Dani ce calarii s-atunci n-am mai bea lapte la cutie ca sa vedeti ce viseaza unele...la coada vacii Dianarus, sper ca nu ti-am dat idei
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
duminica iar am fost la parcul ala cu gradinita jocuri si ivan tragea sa.l las acolo singur, l.am intrebat de 5 ori cred: ivan acolo intri singur, fara mama si fara tata, mai vrei? si el: si si si
asa ca l.am lasat, nici nu s.a uitat inapoi ,a luat.o de mana pe fata aia si s.a dus
nu ne.a mai sunat sa.,l luam, dar l.am luat eu dupa 3 sferturi de ora, pangea dar nu ca atunci, si nici ei nu te suna la primul scancet, n.a zis nimic cand ne.a vazut, radea si fugea pe urma, la el nu e problema ca nu sta singur, dar sta cat vrea el, daca la un moment dat vrea sa plece e jale daca nu e lasat
revin
ivan si roxana