Regasiri (30)
Raspunsuri - Pagina 14
kokorina spune:
fetelor va pup si va iubesc de NU MAI POT!
copii sant bine,i-am tinut la regim...santem bine.multumim ca ne intrebati de sanatate.
fetelor sant cea mai fericita mamica!!!!!mi-am "recapatat" copii,copii mei de dinainte care erau mereu veseli,pusi pe halca si faceau numai stricaciuni.in ultimul timp aveam niste copii...cam tristi.mi-am dat seama imediat de unde li se trage,m-am mobilizat si......AM DEMISIONAT.acum santem din nou impreuna,fericiti ca ne putem strange in brate ori de cate ori ne vine,fara sa mai tanjim unii dupa altii.nimic de pe lumea asta nu are atata pret cat zambetul de pe fata copilului tau.si daca copilul tau nu mai zambeste,poti avea toti banii din lume,ca nu esti fericit.
azi vreau sa stau in bratele copiilor mei...
va multumesc inca o data pt urarile de ziua mea!
sora mea face bine,e totul in regula,astetam nerabdatori sa aflam si sexul copilului...asta ca si curiozitate,ca la toti ne este absolut indiferent ce va fi.va tin la curent.....ca si eu sant pe 3.60 conectata ;)
puuuuuuuuuuuup dulce pe toata lumea regasirilor!
ank999 spune:
Dayanara multumesc pt urarile de sanatate. Cat despre cumparaturi...la mall...dansa vrea sa probeze incaltaminte si atat, asa ca incerc sa o las cu tati acasa si plec cu altcineva.
Kokorina da frumos mai vorbesti. Bravo tie! Pup Pascal si Sofia cu mami fericita!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Sunt membru junior, am mai primit o stea!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
Dbunny spune:
kokorina da-mi voie sa te strang in brate Eu n-am vrut sa desfac firu-n patru, da' te-am citit foarte stresata, si stim ca mamica tre sa fie mamica, si mancare si curatenie, dar jobul...daca aduce stres, daca n-aveti probleme financiare...nu se compara cu fericirea copiilor tai, cu linistea sufleteasca. In momentul in care m-ar stresa jobul meu l-as trimite dracu' pe apa sambetei...sa se streseze Paco
Am tot vrut sa te intreb...sandokanii erau/sunt la program prelungit la gradi? papa si dorm acolo? acu ii scoti sau doar le scurtezi orarul?
Miro sa stii ca si eu am gandit ca tine cand a plecat maestra lu' Dani de la cresa de-aci...s-o chem ca bona la mine, sa ne strangem 2-3 mamici si sa facem cu schimbul in casa fiecaruia cate-o saptamana, dar a fost doar un gand fugar...acusi iei vacanta iar...
dayanara...alea pt machiat is fiole? stiu de ceva de genu' fiole, dar alea nu ajuta la intretinerea pielii elastice, doar o mentin cateva ore in stare perfect intinsa(de ex la o nunta...rezista machiajul perfect pe o piele super inatinsa cateva ore bune...10 mi se pare...). Problema mea e ca am dat in pubertate imi ies cosuri pe frunte inainte de ciclu...creca-mi iau si un astringent ceva
ank felicitari pt steluta. Rosu-n gat nu se ia, dar daca este si febra in cale atunci e bai...eu nu l-as lasa pe Dani in preajma copiilor cu febra...
dianarus arunca si tu cu ceva...o placinta, o cafea..
Dani e bine, noaptea e rau...mai sunt copii care se trezesc noaptea?
Cere lapte mai nou...pe la 4.30, imi mai cara pumni, ma mai trimite la naiba, mai rade-n hohote...mai vb in somn...se impinge cu picioarele-n mine(de la 3.30 il mut cu mine-n pat ca ma dispera)
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
bamboletta spune:
Salutare
Cum caprita doarme...soarecii joaca pe masa
Kokorina-ma bucur tare mult ca sunteti bine,bine ai facut ca ai dat demisia..nu se merita
Dayanara,Dbunny-ce,unde,cand cum?despre ce creme vb? ziceti si la baba
Ank-felicitari pt steluta si la mai multe
Dbunny-mai nou Antonia se trezeste plangand prin somn de vreo 2-3 ori pe noapte,cred ca e de la masele alea mai trebuie sa iasa,azi noapte s-a trezit si plangea dupa tati el dormea in sufrageri si asa am dormit toti 3
Caprita a renuntat de tot la canita cu pai,nu mai vrea deloc sa bea lapte cu ea,bea apa cu paharul,lapte cu cana normala,deci acum bea si mai putin lapte
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ank999 spune:
Dbunny e si febra acolo, da n-am ce face. Sora mea cu bb bolnav sta cu mamam, iar cat sunt eu la job mama o ia pe Erica la ea. Cu altcineva nu am cu cine sa o las, iar mama nu prea poate sa vina la mine pt ca o are si pe bunica mea la ea care are un sold rupt si nu poate merge. Azi mama e la mine, da maine nu mai poate, asa ca Erica se va duce la ea. In plus la mine e si problema spatiului...
Multumesc si pt felicitari
Dani e cam agitat noaptea din cate spui tu. Papa mult seara? Cioco, cacao? Cred ca viseaza mult. Erica se trezeste foarte rar noaptea de ma trezesc cu ea in picioare in patut, dar de sucit si de rasucit continuu. Uneori dupa 5-6 dimineata plange sau rade in somn. Cred ca e ora la care incepe sa viseze mai intens.
lizzy spune:
dbunny, nu-mi sta in fier sa arunc cu nimic . nici cafea nici placinta dar daca insisti, cu dedicatie...
news: marc adoarme tot mai greu, facem si el crize ca de ce se stinge becu'... noaptea doarme agitat dar nu se trezeste, cereale in bibe n-a avut niciodata pt ca nu a vrut sa traga daca e un pic mai gros. iar singurul lapte pe care il accepta este laptele de la vaca lui tanti marta sau milli 3.5%. atat, daca e zuzu, dorna sau alte marci il refuza. deci usturoiul, scortisoara sau cimbrul (thyme din engleza de care ziceai tu) par sa iasa din calcul...
alta noutate: azi nu fumez. e a 18-a zi, consecutiv, in care pot spune acest lucru. de asemenea, am un torticolis de 3 saptamani care ma rupe de durere seara de seara. si totusi ard 200 calorii pe bicicleta ca asa mi s-a pus pata
n-am chef sa scriu nimic de fapt, inca sunt trista.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Dbunny spune:
ank Dani mananca ciocolata de 2 ori pe luna si si aia alba...de cinat cineaza bine, s-poi bea lapte cu cereale, deci poate e mult, dar el doarme bine primele 3 ore, daca ar fi indigestie as zice eu ca ar adormii greu...
nepotelul e bebe mic mic? ca daca-i mic e usor pt erica sa nu stea f mult in contact cu el...mai rau e daca sunt de aceasi varsta si stau calare pe aceleasi jucarii zilnic
bambo am cerut sfat la dayanara pt o hidratanta faciala bunicica, nu f scumpa..si mi-.am luat Vichy aqualia mat...pare buna, miroase extraordinar, cica contine minerale rare daca-mi pica fata va anuntz...
diana felicitari pt nefumat...tine-o tot asa...pt torticolis nu stiu ce sa-ti recomand, o crema cel putin...
usturoiul sub alte forme...eventual fiert aceasi cantitate in putina supica de pui cu taitei? sau in ciorbita?
Sa mergi la film...Seven pounds, o sa-ti treaca supararea
revin cu un tratat asupra usturoiului...numa sa ma lase Daniiiiiii
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ank999 spune:
Dbunny eu nu ziceam de indigestie, ci de digestie. A mea dc baga mai bine seara tarziu, adoarme greu , iar dupa 2 h de somn devine agitata. David are un an si o luna (decembrie 2007) si se bat pe jucarii, se pupa si iar se bat. si pe paharele de apa secearta - amandoi il vor pe al ei.
Diana felicitari pt fumat. Ziua 18 zici...tine-o tot asa. Sper sa reusesc si eu vreodata (acu plec la o tigara ca n-a venit ziua)
kokorina spune:
neata fetelor!
am facut o cafea bunaaa,va invit pe toate.m-am trezit si am dus copchii la gradi...acusica plec ca am putina treaba,apoi vin repede sa iau copchii de la gradi............
DBUNNY....sandokanii nu erau la program prelungit.de doua ori pe sapt,martea si joia de la 7.45 la 12.15.ma chinuiam cu andreas al meu,si ne imparteam si fugeam care incotro.dar o sa revin cu o mica povestioara,protagonistul principal este pascal si care daca ar fi putut vorbi(in fraze) m-ar fi atentionat si m-ar fi provocat la o discutie referitoare la jobul si viata pe care o ducem impreuna de ceva vreme.asa saracul nu a putut decat sa ma "scuture" si sa-mi dau seama ca ceva nu mai este in regula cu familia mea.nu m-am dus pt bani la job asa ca mi-a fost muuuuult mai simplu sa renunt.dar revin
..........................dar inainte de a pleca m-am gandit sa va trimit niste pupici la toti si ne rvedem mai tarziu.