Regasiri (30)
Raspunsuri - Pagina 15
kokorina spune:
......... si va multumesc ca m-ati inteles si toate mesajele voastre sant chiar incurajatoare,dar esenta este ca...m-ati inteles in toata perioada asta.nu mai pun ca simt si bucuria voastra ca santem mai des la cafea.pup
Dodo-pui spune:
KokoLa multi ani! multa sanatate iar sandokanii sa-ti aduca numai bucurii.Te felicit cu intarziere caci am avut acum e in probe si sper sa fie totul ok.Ma bucur ca ti-am vazut mai multe postari
Citesc din urma si revin
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kokorina spune:
neata la cafea!
fetelor cum ma "lipesc" de pozele voastre?ma refer la pozele care sant puse public,ca din mailul comun ma duc sa le vad.daca ma putei ajuta in sensul asta,daca nu caut fila cu fila din urma.
pupici din zmeurici
Mirona spune:
va pupa Miro pe toate,
va vine sa credeti ca sunt de miercuri acasa si eu n-am reusit nici macar sa intru pe forum???
of of
Kara e racita de duminica noapte - luni n-am dus-o la gradi - a stat cu buni, marti am dus-o, dar la amiaza mi-a adus-o educatoarea personal acasa. de miercuri stau si eu cu ea - m-a pocnit si pe mine raceala si asa stam si bolim amandoua.
am avut si de lucru mult (mi-am adus de la scarbici) - am avut si parintii in vizita (tata amers la un control medical) si uite asa au trecut zilele si eu n-am apucat sa ma mai dau pe forum.
V-am citit printre picaturi - dar acum vreau sa-mi iau revansa.
nu stiu cat o sa ma tin de cuvant - Kara trage de mine sa fac puzzle cu ea - de azi dimineata numai "treaba" avem - tot felul de activitati am facut impreuna si tot nu se mai satura.
Zau acum - nu stiu cat faceti voi fata copiilor - dar a mea ar vrea non stop sa maocup doar de ea. Ce-o sa ma fac din aprilie cand apare si micul printz?
fug sa va pun niste poze si revin cu cateva raspunsuri din urma.
pupam gras fetele
Miro 26+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona spune:
salut again,
aici cateva poze din aceasta luna -unele poate le-ati vazut deja.
si acum sa o iau din coada spre capat - cine stie cat ma lasa printesa sa va scriu.
deocamdata se uita la Alba ca zapada. m-a tampit cu Shrek - toate trei + cel de Craciun. ma omoara pur si simplu - zilnic vrea sa se uite la Shrek - cel putin nr.2 cel cand ei doi revin din luna de miere si dau peste magarus la ei acasa. faza cand ii spune Shrek magarului ca vrea sa ramana singur cu Fiona - si ii spune "ALONE" - rade cu gura pana la urechi si tot repeta ca vrea iar si iar acea faza - si aproape ca le spune si replicile - bine - mai pocit - dar le spune. ma gandesc deja serios sa facem ceva engleza cu ea.
Asa ca am trecut la Bambi, Alba ca zapada, tom si jery si mai toate desenele animate disney - insa Shrek ramane favoritul - tot la el revine.
asa ...
Koko am citit ca ti-ai dat demisia ... bravo mami - chiar te admir pentru asta - ai ales calea cea mai buna pentru tine si pentru familia ta.
Chiar ma gandeam la tine si nu intelegeam cum poti sa te chinui asa - si pe tine si pe copii - dar nu aveam in fata toate piesele puzzle-ului - asa ca nu prea intelegeam eu multe - of ce-mi lipsesc telefoanele cu tine - adica convorbirile pe Skype.
poze cu noi - chiar in mesajul asta gasesti.
Dodo ce mai zici? ce mai face burtoku? Creste? Eu am pus pana acum doar 6 kg pe mine - daca te uiti din spate lamine nu-ti dai seama ca sunt - cica asa e burta la baieti - eu nu-s obisnuita - parca nici n-as avea-o - daca n-ar creste asain nestire ... nici n-as sti ca-s gravida. Ce am in plus fata de burtoku cu Kara - ma mananca pielea de mor. Cu Kara nu ma manca deloc - ma ungeam zilnic cu ulei special pentru gravide si cu asta basta. Imi aduc aminte ca nici buricu nu mi-a iesit in evidenta - era asta o obsesie de-a mea. Acum ... jale - ma mananca pielea de mor - si pe parti si pe langa buric si parca se si exfoliaza pielea. Bine - nici nu-mi beau eu lichidele toate de care am nevoie. [jap - jap]
Am vazut ca deja aveti un 80% de nume. E frumos Edy.
Dodo ce spune? el l-a ales? noi am tot incercat sa-i cerem parerea karei - cam cum ar vrea ea sa-l cheme pe fratiorul ei ... insa nika. Si noi avem un 75% de Raul Christian - insa mai avem mult de discutat.
Parca Dbunny ma intreba cum o sa-l cheme.
Ei bine - ce vreau eu nu vrea Dani si ce vrea el nu accept eu. Asa ca - inca discutam. Mie mi-ar fi placut mult Dorian - insa lui nu-i place deloc. La fel mie imi plactoate cele cu "R" Razvan, Roland, Robert, Raul ... etc. el parca nu accepta nici unul. Acumasta e primul nume - fiindca e numele de familie asa de scurt - ii mai punem unul - plus ca si Karina are doua - asa ca alte discutii pentru Christian.
Mie imi place cu pronuntia nemteasca - adica cu accentul pe "i" Christian - lui ii place cu accentul romanesc - adica pe "a" Christian. No - ai inteles ceva? - cand ne vom hotara exact - o sa va spunem.
diana felicitarile mele pentru zilele de nefumat. BRAVO!!! este o mare realizare. cand deja din zile vor fi luni - vai ce bine si ce mandra o sa te simti. tot asa inainte.
ank999 apropo de agitatie seara - chiar zilele astea am aflat ca vitamina C se da copiilor doar in prima parte a zilei - dandu-le si in cea de-a doua parte - devin agitati. Nu stiam eu de ce mi-e copila agitata seara - baga la brontisori de numa numa. Si nu se mai satura - bine ca ea nu le suge - ci le rompaie - dar eusunt multumita ca le ia si ca-i plac.
Deci -atentie si la vitamina C seara.
tre sa fac o pauza - ii este foame - papam pranzul si apoi o culc.
ori adorm cu ea si mai revin eu cand mai pot - ori va scriu azi de va satur.
va pup pe toate
ma bucur ca sunteti aici - stiu ca oricand pot veni la voi - gasesc o vorba buna, un umar pe care sa ma plang, sau un zambet cu care sa impartasesc ceva frumos.
va iubesc!
Miro 26+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Dodo-pui spune:
Miro asa-i burta la baieti din "din spate liceu iar din fata...muzeu".Asa am avut burtoasa si la Donu'Am 10 kg in plus si de acum sa te tii ca "exploadez".
80% e posibilitatea sa fie baiat,iar daca e sigur unul din nume va fi Eduard(si-i ales de Dodo
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ank999 spune:
Miro tare frumoasa e Kara si ce par lung are. Si citeste fata, de mama-mama si va uitati la desene...asta inseamna ca sta cumintica...vreau si eu...Eu nu-i dau vitamina C de nici o culoare. II fac dimineata suc de portocale in care pun si un pic de lamaie sicred ca e suficient. Il bea de regula pana la nani de pranz.
Dodo mie imi place tare mult numele Eduard.
tuturor.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Vreau si eu un pont: cum stau copilasii sa se uite la desene sau la citit ca io nu pot s-o conving pe a mea> Filmuletele de pe youtube avem rabdare la ele un minut dupa care "altul". Bine ca nu-i pun altul pana nu se termina, dar de cerut cere. Cat despre cartile frumos colorate de povesti...ea rasuceste foile pe toate partile, iar eu spun repede in functie de imagine, varianta rapida si scurta
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
angi_m spune:
Salut fetele,
Noua ne-a iesit exudatul faringian bine (adica negativ).
In schimb, am observat ca de la un timp, Iulia este mai agitata, si de cateva zile se plange ca o doare burtica. Stiind ca Mircea a avut giardia, m-am gandit ca e posibil sa fi luat si ea. Asa ca am inceput sa ii dau Helmiflores. Intre timp i-am facut si coproparazitarul. Aseara i-am luat rezultatele si au iesit pozitive la giardia.
De dimineata vorbi cu dra pediatra si imi zise ca sa continui cu helmiflores si ca pot sa iau si eu. Astazi este a 3-a zi de tratament si parca sa zic ca a inceput sa fie un pic mai putin agitata, doarme mai bine si nu o mai doare burtica.
Ii plac si ei foarte mult puzzle-urile, ii place sa deseneze cu acuarelele. Ca desene animate ii plac Peter Pan, Cartile junglei 1 si 2 si Pisicile aristocrate (toate sunt vorbite romana). Insa de cateva zile m-a innebunit cu Mickey Mouse. I-am adus desene din acelea de la Clubul lui Mickey Mouse (tot vorbite in romana) si ii plac la nebunie, vorbeste cu ei, danseaza, iar seara cand o culc imi povesteste ce a vazut ea peste zi. Astazi ii aduc desene clasice cu Mickey Mouse sa vad daca ii plac.
Am mai adus eu si filme de-astea artistice pentru noi, adultii (printre care si ala de care tot vorbiti voi: Seven Pounds) insa nu gasim timp sa le vedem. Tare as vrea sa vad cateva filme ca m-am salbaticit de tot in privinta asta.
Dianarus, felicitari pentru atatea zile cat ai rezistat fara fumat. Multe inainte
Kokorina, daca voi sunteti fericiti este foarte bine ce ai facut. Imi dau seama cum este ca si eu petrec atat de putin cu Iulia si mi-as dori mai mult. Si cand ma prinde nu mai pot sa misc, sta lipita de mine, vrea sa se joace numai cu mine
Dbunny, si eu trebuie sa imi iau o crema zilele astea si mi-ai dat o idee buna cu Vichy
Miro si Dodo, pupam burticile
Sper sa mai trec pe-aici in week-end.
Va pup pe toate
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal