Se lucreaza la forum?
Raspunsuri - Pagina 6
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo trebuie sa dau click de cateva ori ca sa ajung unde vreau, |
Daca nu se deschide pagina dorita din primul click, nu te mai chinui, da-i pur si simplu "open in new tab"/"window" si ti se deschide in alta fereastra.
Raspunsurile se trimit chiar daca nu dau semne ca ar face-o.
Sigur ca-i usor agasant, dar pina la urma te obisnuiesti :).
Triunghiul portocaliu *
danny1 spune:
pfaiiiii,ce greu m-am conectat.de ieri ma chinui.dar am reushit prin alt motor de cautare,prin mozilla.
marius,daca "ma auzi",s-a rez problema.sper sa nu se repete,multumesc.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
iileana spune:
Oameni buni, cred ca s-a rezolvat.
M-am logat si delogat de vreo 5 ori la rind :), am dat o raita pe diverse sub-forumuri, si-am tras concluzia ca merg link-urile!!!
Triunghiul portocaliu *
admin spune:
Problema s-a rezolvat. Multumim tuturor acelora care au fost vigilenti si ne-au avertizat pe mail.
O zi buna Echipa Desprecopii.com
cristi_2003 spune:
iarasi nu merg linkurile
aceeasi problema ca data trecuta
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
aleesicoo spune:
iar nu merge
eu m-am conectat dupa mozilla
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Take a look at yourself and then make a Change - MJ
andacos spune:
citat din mesajul lui aleesicoo iar nu merge eu m-am conectat dupa mozilla Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Take a look at yourself and then make a Change - MJ |
Mozilla merge desi si acolo aseara se poticnea binisor!Acum vad ca e ok!
Admin,eu nu am intzeles cum adica celor care "ne.-au anuntzat pe e-mail?"Pai subiectul asta pentru ce este daca de fapt problemele trebuiesc pe e-mail semnalate?ca sa nu mai spun ca mie personal mi-ar fi fost mai mult decit jena sa va trimit e-mail cu probleme tehnice,in conditziile in care familia voastra trece prin momente dureroase!
De fapt lumea forumistica a intzeles si acceptat situatzia ca atare!
deci cum procedam:scriem aici sau trimitem e-mail?
dana
Marina spune:
pai eu nu reuseam sa ma loghez, drept care nici nu puteam semnala problema la un anumit topic. Asa ca uneori cand e imposibil de accesat forumul, emailul e sfant
aleesicoo spune:
si care este emailul in caz de urgenta?
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
andacos spune:
citat din mesajul lui Marina pai eu nu reuseam sa ma loghez, drept care nici nu puteam semnala problema la un anumit topic. Asa ca uneori cand e imposibil de accesat forumul, emailul e sfant Marina |
Aaa,am intzeles!
Chiar nu intzelegeam de ce s-a apelat la e-mail dar acum am intzeles!
Dana