Clubul mamicilor de fetite BIANCA (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ne-a zis doc ca e un rest de la raceala pe care a avut-o...
Ne-a dat picaturi (exctract de muguri de calin ) si IPECA 9ch, homeopate....
Speram sa treaca...ii plac tare mult granulele Biancai, i le dau direct in gura, zice ca-s bobo
A luat in greutate 300 de grame, cu toata perioada ei cand n-a mancat....inca e putin cam sub grafic cu greutatea, dar raportat la inaltime, e bine proportionata...
Sa vedem ce facem cu vaccinul, ca cica de luna asta, cele 2 de la un an se fac amandoua odata, si noi cu tusea nu prea am avea voie sa facem RORul....vedem cum tratam cu doca de familie...
Se pare ca bantui cam singura pe aici, mai astept vesti de la voi
FETELOOOOR!!!!!!

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salutare si de la noi!
Noi suntem bolnavioare, mai intai Bia si apoi am luat si eu de la ea. Dupa ce ca era ea maraita de la un dintisor ce ii iese, a mai si racit...acum e si mai maraita. Plus ca de 3 zile abia reusesc sa o adorm seara, ieri am stat mai putin cao o ora si jumatate Daca sambata doar ii curgea nasul, asa putin, astazi a si tusit, a ragusi fara sa o scor afara, uneori abia poate la culcare sa suga (laptele praf cel putin nici sa nu il vada) si ii curge nasul urat de tot...cand ii bag batista bebelusului ma minunez de ce poate sa iasa. Sper ca nu mancati ceva in acest moment Am sunat dr maine mergem la un control si am inceput sa ii dau sirop Eurespal.

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Georgiana, multa sanatate Biencutei. si la noi tot cam asa a debutat viroza si pana nu i-am facut aerosoli nu i-a trecut. si Eurespalul mi s-a parut ca i l-am dat cam degeaba. poate voua va face bine. si poti sa-i pui si niste picaturi in nasuc, Pivalone sau Ophtamesone.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...sanatate la toate printesele bolnavioare....

...legat de Eurespal...eu i-am dat si a fost foarte folositor...cu toate ca nu-i prea place si ma chinuiam sa il administrez...
..oricum,e bine ca a fost eficient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

...Eu pentru nas infundat ,folosesc Betapioptal...prescris de medicul pediatru....sunt picaturi oftalmice ...
Sunt excelente. Marei ii pun de fiecare data cand mucisorii dau semne de galbeneala, verzeala si nu e nevoie de mai mult de 1-2 zile.
Si noi prima oara ne-am plans medicului de amareala lor si ne-a explicat modul de administrare: capul copilului trebuie sa fie atarnat in jos la marginea patului, ii pui o picatura intr-o nara si ii intorci 10 secunde capul in partea respectiva. La fel in cealalta nara. Picaturile trebuie sa o ia spre sinusuri si nu spre gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ei, Greta, mersi pt sfat. eu ma chinuiam sa-i ridic capul tinand-o culcata. sper sa nu fie nevoie prea curand sa incercam si noua pozitie.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

de 2 zile liniste si pace...ce faceti, fetelor, ati emigrat?
Si noi suntem INCA bolnavioare...ramasesem cu tusea, iar acum a luat iar un virusel, de au inceput acum si mucii de la o raceala noua....iar avem tratament garla, noroc ca granulele homeopate le ia in gurita, crede ca-s bomboane, ii plac, dar restul....
Ii dau asa:
- Ipeca 9ch - cate 3 granule ce 3 ori pe zi, cu 30 min inainte de masa
- Pulsatilla 9ch - cate 5 granule de 3 ori pe zi, inainte de masa
- Extract de muguri de calin, cate 15 pic in putina apa, de 3 ori pe zi, la 30 min dupa masa(e circ cand trebuie sa i le dau)
- Isoprinosina cate jumatate de pastila, pisata (ascunsa in mancare, ca e amara ca naiba) de 2 ori pe zi, dimineata si seara
Suntem deja cam la a 4-5-a zi de tratament si nu vad nici o ameliorare...ce parere aveti? Cu homeopatele trece mai greu sau care e treaba???

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

CAND FLORILE S-AU TREZIT LA VIATA SI COLTUL IERBII RESPIRA AERUL PRIMAVERII, PRIMITI MESAJUL NOSTRU DE PRIETENIE. ACEASTA ZI SA FIE INMIRESMATA PRECUM ZORILE, CALDA PRECUM AMIAZA SI IMPLINITA CA O INSERARE! A FI FEMEIE ESTE PRIVILEGIUL DE CARE TREBUIE SA FIM CONSTIENTE, REDESCOPERA PUTEREA FARMECULUI FEMININ ASCUNS IN TINE!ZIUA DE 8 MARTIE SA ITI ADUCA MULTA SANATATE , INTELEGERE IN CASA, MULTI BANI, IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE!" LA MULTI ANI!

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Aurel cris, cu intarziere si scuzele de rigoare, lamulti ani pentru piticuta ta Bianca, si in avans si pentru tine, ca se poate iar sa uit, sa nu-mi mearga calculatorul, ceva sigur se va intampla....
Ce mai faceti voi? Nu mai da nimeni nici un semn de viata, ce ati patit?
Veroboroda, se apropie si ziua ta, iti urez si tie de acum La multi ani, ca sa nu uit atunci...
Pe 16 este si ziua sotului mei, face si el 23 de ani

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ADRYANA multumim frumos pentru urari.
Eu am fost super ocupata zilele astea cu ziua Biancai,am avut musafiri care au stat peste noapte,acum ma odihnesc putin.Bianca mea a inceput sa mearga si suntem tare incantati,ea este tare mandra cand merge deasemenea.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput