PRIETENE FARA TITLU (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hahaha. Ana, ai reusit sa ma scoti din depresie Hahahaha... ce dulce esti !!! Cum de unde cumpara poza pe stick ? Adica aduce o poza, orice poza (de pe net de exemplu) pe stick, acel stick care se infige in computador si pe care se pot inregistra orice date, in functie de capacitatea lui. Este ca un CD, harddisk, etc... doar ca este foarte mic, si comod de plimbat. Eu am unul in loc de breloc la chei

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ana-mai bine ca Deea nu iti puteam explica,ma bucur ca a iesit Deea din depresie-promit ca dupa ziua lui fii-mea incerc sa string comenzi mai multe pt tine,ok?
Moni- ai inceput muncile sau esti acasa cu Dia?
Lili-voi cu ce va mai jucatzi?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, merci mult. O sa termin si eu de pus pozele la magazin. Sper.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai ca mi-am amintit si eu ce voiam sa mai zic,
INGRID tu ziceai ca vrei sa-i cumpere Genu si Dianei tale masuta-tabla magnetica ,cum are Diana mea.Sa stii ca nu merita banii aia,acum ca a luat-o fratelo e buna luata,dar sa iti zic minusurie: intai ca tabla magnetica dupa ce ca mi se pare foarte mica,nici nu stau bine literele cu magneti pe ea,aluneca in jos,ca mai ca injura Diana mea de nervi din cauza lor Apoi litere nu-s decat una din fiecare,adica de fapt doua: cate una mica si una ,mare.Doar M-uri sunt trei,dar probabil or fi doar doua si unul o fi W Asa ca greu pot forma cuvinte,o sa trebuiasca sa ii mai cumpar separat niste litere magnetice.Nu mi se pare ca merita 90 de lei,mai ales ca masa si scaunel de plastic avea deja ... Atat ca poate scrie acum si cu carioca speciala pe tablita aia ...
ANAMARIA poate tot reusim sa ne intalnim cumva,iar daca nu, o sa trimit papusa odata cu cea a lui Ingrid,ca in Timisoara mai usor ajungi la ea Mai dar mare era fetita aia !!!
LILI pai asa e super,sa aiba copiii imaginatie,eu asa incerc sa o invat pe Diana,sa construiasca din cuburi de exemplu, diverse lucruri.Sau din plastelina.Dar au ei grija sa gaseasca te miri ce materiale din care sa construiasca si imagineze tot felul de chestii.Pe vremea noastra nu aveam atatea jucarii ,dar ni le imaginam noi la greu ...
DENISA chiar ca a fost figura Emma Eu numai luni incep lucrul.Dar am din plin acasa ...
DEEA sa ne arati ce realizasi cand termini! Ti-a ajuns papusa?
Pe Diana acum mi-o aduce mami,a dormit de la 14 la 16 si deja se cam plictiseste la ei.Eu cu conta p-aci.Am si zacut in pat vreo ora.

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Macar am facut un lucru bun , sa va fac sa zambiti . Neuronii mei obositi nu mai compileaza . Eu stick ma gandeam ca e o foita din acea transparenta ce se pune pe tort

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Maai, chiar ca am uitat. Chibriturile. Ce forme scotea din ele, ia mai incercati. Poate li s-o acrit de atata puzzle si plastilina, zic si eu...
A mea fata iar e la Mall. Ca dragutul de tata-meu a ramas fara jocuri la computer (din alea cu impuscaturi) si l-a inhatat pe sotior de o aripa sa mearga impreuna. Asa ca, eu ce sa fac?
Deea, ai reusit sa-ti termini programul? Ca te vad cam fara chef..adevarul e ca ai o rabdareee, eu n-as putea sa stau ore in sir in fata compului.
Anamaria, ti-am explicat si eu si Deea. Nu-i bai, eu prima oara cand am auzit de stick, credeam ca e ceva lipicios. Daca Clara are ceva personaje preferate, la cofetaria Codrina ti le pune pe tort. Si nu au preturi mari. Plus ca sunt bune la gust, anul trecut parca era inghetata crema aia, n-a mai ramas nimic din el, l-au papat musafirii..
Deci Clara mai are suzi. Daca o foloseste doar la somn, nu-i bai. Ce sa faci, eu abia am reusit sa o scap de ea. Tare indragostita mai era. Clara cate kg are? ca e mai mare ca Diana, sigur. Totusi, a mea e codasa, pana si Diana de Moni e mai "grasa".
Denisa, pot sa iau si mama lui Echinaceea, pielea de pe nas s-a dus la atacurile repetate ale batistei si a aparut groaznicul. Nu stiu ce e cu mine, niciodata n-am avut atatea bube. Poate mi-a facut cineva o papusa si a infipt ace in ea.
Lili, pai tocmai asta e frumusetea la copii. Ca n-au bariere la inventii, nuuu. Orice are o sens la ei. Eu nu ma apuc sa fac ceva din carlige, uite ca ei, da. Ai un baietel tare destept.
Moni, dupa atatea torturi, a prins gust Diana ta pt sarbatori. Draga de ea . Isi face tort din ce apuca. Ai pus poze cu tabla? Si ce daca o apuca sa cante? Las-o sa sorcoveasca..
Of, ma doare nasul, cum merg sambata la ziua lui Marco? O iau cu mine, dar o sa fie distractiv, voi numara minutele pana va zbiera sa plecam. Asa copil dornic de societate..
Am recitit "Pe strada Mantuleasa". Imi amintesc ca pe la 12 ani mergeam la unchiul meu care avea casa, sa ii caut prin pivnita un loc de trecere spre lumea subpamanteana. Aveam o obsesie cu Eliade atunci, stiam ca e fictiune...dar daca totusi avea dreptate?, gandeam eu. Cred ca si acum as fi in stare sa caut un pasaj, sa plec si sa las tot in urma. Teoretic, se presupune ca m-am maturizat..

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ingrid , ca tot zicea Moni de minusuri la tabla ei magnetica . Daca o vrei exclusiv ca sa formati cuvinte , eu i-am luat din bazar (de la Noriel parca )cu 17 lei , tabla magnetica , JOCUL LITERELOR MARI , contine 60 de litere mari , sunt multe dubluri . Tablita nu e foarte mare , dar nah e suficient de format cuvinte.
Moni , stai linistita nu e nici o graba . Nicu pleca sambata noi ramanem inca aici .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- si sorela ii place sa ne cante LMA la toti in engl si franceza, in romaneste nu stie cum treb si nu vrea decat sa scrie si sa coloreze mai nou,sau la laptopul de la Santa- al ae chair fain, nu am eu timp sa il exploram,sper in curand totusi dar e si A care vrea si el butoane-nu stiu ce ma fac cu baiatul asta ca ma dispera.
Ingrid- imi pare tare rau ca esti asa rau la nas,banui ca doar o crema de galbenele sau cutaden, paote sa usuce locul si sa se vindece mai repede.A si te invidiez ca ai timp de citit,la vara sper sa mai iau si eu ceva carti buen din ro,ceva recomandari?
Anam-tinem pumnii sa gasesti tortul dorit.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

La multi ani !!!! Ionilor si Ioanelor!

Fetele, unde vedeti voi poze cu Daria Deei pt. ca eu tot incerc si-mi cere parola. Vreau si eu sa vad poze cu printesa mica!

Sabi e mai bine acu; a fost exact cum am banuit, de la sucul de fructe si in special de la ala de portocale. Asa ca nu-i mai dau de-acu o vreme pina isi revine. Si dupa aia cite putin, dar fara portocale.

Tot puzzle facem si noi; face usor cu 24 si cu putin ajutor pe ala de 35 de piese. Insa cam da semne de plictis.
Cu plastilina ne jucam f frumos. Mai mult eu ca ea doar o taie bucatele mici, mici.
In rest, eu is un car de nervi pt. ca e mai mult decit dependenta de mine; nici pe buda nu pot sta ca vine sa-mi tina companie. Nu pot sa respir ca vine sa ma sufoce. Cred ca de pe 15 ianuarie aduc bona sa se obisnuiasca si sa mai ies si eu prin oras ca simt ca innebunesc de-a binelea numai noi doua permanent.

Ingrid, sa poarte Diana sanatoasa hainutele. Eu i-am gasit doua bluzite la Miniblu tare dragutele, numai ca una e cam maricica , e pt 4 ani, dar mi-a placut tare mult asa ca am luat-o. In rest, nu reusesc sa ajung sa vad si eu ce reduceri mai sunt decit poate duminica.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sabi are 12 kile ! si 93-94 de cm.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput