PRIETENE FARA TITLU (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA lasa ca e mai bine asa decat sa te trezesti iar cu socru-tau sa iti devasteze frigiderul si sa faca modificari prin casa Ioaii ce ma mai distram cand povesteai de el si tu saraca erai un pachet de nervi

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pai eu oricum vreau sa-l duc prin mai la gradi... asa de proba dar la o gradi care are doar program pana la pranz doar ca sa se obisnuiasca puradelul cu statul fara ma-sa. Ma gandesc cu groaza cum ar fi sa-l duc norma intreaga intr-un loc unde nu cunoaste pe nimeni. Al meu e f prietenos daca cunoaste mediul sau macar daca are un copil cunoscut cu el... astfel nu reactioneaza prea prietenos.
Din toamna vreau sa fie la program pana la 4-5 si il duc la o gradi care e in fata blocului mamei mele... sa am si eu un back-up daca nu reusesc sa ajung sa-l iau la timp. Din pacate pe mama nu ma pot baza f tare pentru ca tatal meu e in faza cea mai naspa a bolii... nu stiu cat o sa mai reziste si nici cum o sa se complice starea lui.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

LILI e bine sa il duci de proba,dar ar fi si mai bine daca ai putea sa il duci de proba chiar la gradi unde va merge in continuare.Ca pe urma pe cand se obisnuieste si imprieteneste cu copiii,hop il schimbi Daca zici ca e prietenos, o sa mearga usor.Stai un pic cu el pe-acolo pana se lipeste de copii si n-o sa fie probleme,cred.A mea a stat din prima zi la program prelungit fara sa planga,dar ea e lesinata dupa copii! Diana de Ingrid a stat vreo doua saptamani cate 4 ore la gradi cu mami langa ea si tot nu s-a adaptat sa stea singura.Astea-s extremele
Imi pare rau ca tatal tau e asa de bolnav,e clar de ce nu ai ajutor ...

MONI 8s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Salve fetelor!
Eu cu o durere de cap cumplita, am primit algocalmine si nu stiu ce alifie cu puterea-ursului de la prietenii unde am fost cu Diana. Pe dracu', ma doare si acum. Plus piciorul stang..asta ca tot te plangeai Moni de probleme...poate se schimba timpul.
Lili, nu te-am vazut de un veac..La multi ani pentru flacaul tau! A implinit deja 3 ani acum o luna.. Nici tu n-ai reusit cu gradinita? Suntem mai multe inseamna.
Denisa, iti iei un Chevy? Masina buna. Nu te mai enerva ca ninge, voi aveti gaz..la noi e cam albastra situatiunea. Om vedea ce va mai fi.
Deea, am vazut-o pe Daria, este nespus de frumoasa! Si tortul e perfect! Pacat doar ca sunt atat de putine poze...
Nu stiu ce sa fac, cred ca ma duc la culcare, imi bubuie capul si cand clipesc.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Da mai chiar,bine zice Ingrid la multi ani din urma si lui Nicolas ! Noi nu prea uram celor pe care stim ca nu intra aici sa citeasca,facem economie de scris
INGRID vai de capul tau Si de oasele noastre Cum s-a comportat Diana cu copiii astazi? Ca tot ne amenintai ca nu e sociabila ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid-se vede ca te doare capul- nu imi iau chevy-noo la masinile americane desi asta merge bine dar are niste cauciucuri super proaste si de dimi am mers super stresata.
Imi iau tot jeep -toyota cum zice mama ca e mai mult loc si mai safe pt mine si kids.Sanatate maxima! Pe mine ma ia o raceala,cred ca merg sa imi iau niste echinaceea.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Ma pregatesc si eu sa trec la citit povesti,sper sa adoarma mai repede Diana ,nu tot dupa ora 23 ca de obicei
Mai revin prin zona dupa ce adoarme.
LILI fa bine si nu uita de pozeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Neata!

Ma mir si eu de mine ce matinala sunt. Asta pt ca s-a trezit Nicolas la 7 si 15.Deh.. a adormit aseara pe la 22si jumatate... el care de regula nu adoarme decat intre 12 si 2 noaptea pt ca dimineata sa se trezeasca dupa 10.
Fetelor pentru raceala... eu am gasit niste picaturi cu menta de la unii care m-au abordat in Auchan, Bon Ton e firma producatoare. Mi-am pus 2 picaturi pe o jumatate de lingurita de zahar/fructoza si asa imi desfundam si nasul si imi trecea si usturimea de gat.

Denisa am retinut cu ghimbirul... si mie chiar imi place la gust.

Ingrid eu nu l-am dus pe Nicolas la gradi deloc pana acum, nici nu am incercat. El e incantat sa mearga , desi nu stie ce inseamna, pentru ca toti copii din jurul lui merg. Si-al meu e lesinat dupa copii si ma bate toata ziua la cap sa vina multi copii la el. Deh s-a obisnuit de la sarbatori ca s-au tot perindat copii pe la noi, plus petrecerea de ziua lui, plus Mos Craciun de la biserica unde au fost multi copii. Eu sper sa reactioneze bine. M-a uimit cand a fost la Mos Craciun ca i-a mers gura continuu... s-a dus langa Mos si a inceput sa ii spuna ca el e ”mite”(cuminte) si se spala intai pe manutze si apoi ”cu” dintzii, ca bradul lui e mai mare...povesti d-astea.Si-apoi i-a cantat ”Moch Chaciun cu pete bambe”. Cel mai incantat a fost ca la aplaudat toata lumea. Apoi mi-a cantat prin casa toata ziua si dupa ce termina de cantat(2 strofe)trebuia musai sa il aplaud si sa ii spun bravo iar el imi spunea ca vrea sa vina toti copii la elsa ii ”faca” bravo.

MONI m-am gandit si eu ca poate nu e cea mai buna idee sa il duc la o gradi la inceput si apoi la alta din toamna. O sa le intreb pe cele la care il inscriu din toamna daca il pot primi de acomodare prin mai... desi nu prea cred ca e gradi de stat si stii ca-s ciufuti. La cea la care vreau sa-l duc de acomodare din pacate nu au program decat pana la pranz, e o gradi de langa Bucuresti unde am organizat noi de Craciun pt copii. Gradinita e frumoasa, sunt putini copii in grupa nu ca in Bucuresti, educatoarea este super dar ... nu este programul ....

Cu pozele... mai asteapta putin... stii ca eu nu prea ma omor cu asta. Stai putin macar sa apuc sa mai bag cate un ochi pe la voi sa vad copilasii intai.

Va doresc o zi frumoasa! La noi a inceput sa ninga... putin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

PASTE 2007
IARNA 2006

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata.
Noi iara foarte harnicuti, ne-am trezit de dimineata nu ca altii...
Lume noua prin cartier. Lili ma bucr dom ne ca te vaz. Chiar asa, sa stii ca m-am gandit la voi, Nicolas este unul din putinii cpii pe care nu i-am mai vazut deult. Poate ne mai pui si tu ceva poze recente. Imi pare rau ca este asa de bonlavior. Si noi am tras-o c raceala aseamanatoate pe la sf lui nov-inceputul lui dec. Din pacate la noi viroza a acoborat spre plamani asa ca a trebuit sa faca injectii amandoi copii. Deci si tu te gandesti la o surioara pt Nicolas. Foarte bine, nu mai sta pe anduri ca doara nu o sa muriti de foame. Eu am dat-o pe Ioana la gradi si pe motiv de raceala am retras-o. O mai duc in primavara cand n-or mai bantui virusii chiar asa.
Deea, foarte frumos tortul dar Daia si mai si. Imbracata frumos si cuminte foc. vad ca-i place tare mult salteluta aia? Se gaseste asa ceva in comert? Lampa ii place sau inca n-ati folosit-o?
Monica tu tot cu greturile. De ce nu incerci sarontai niste sticksuri?
Ingrid, sper ca ti-a trecut durerea de cap. Cum s-a distrat Diana ieri la petrecere? N-ai povestit nimic.
Anda tu tare nehotarata esti si eu ea fi in locul tau. te cred ca este tare comod acum cu un copil maricel, cuminte cu care te intelegi...dar sa stii ca si celalalt va creste, nici nu-ti vei da seama cand. Adevarat ca-i destul de reu dar nu imposibil. macar vei avea un sot mega fericit
Ana ceva povesti..-ai timp? te cred si eu. Clara ce mai face?
Denisa nu poti cere sa-ti schimbe cauciucurile la masina? macar sa mergi in siguranta. vai ce de zapada la voi, mi-as dori si eu macar alti 10 cm. La noi s-a topit toata.
Am fost ieri la cumparaturi sa le caut copiilor cizmulite de` zapada si n-am gasit nimic. Imi vine sa moooor. Nici pantaloni, salopeta de zapada n-am gasit. Astia au doar slipuri!!!
Aseara am fost la socru sa petrecem ziua Ioanei. A fost destul de frumos, copii s-au distrat, iara au primit cadouri...
Plec acum ca sunt chemata la datorie...

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Denisa, am recitit postarea ta, acum am vazut ca de fapt asigurarile ti-au dat chevy sa umbli cu el. Chiar ca ma durea capul...Oricum e bine, la noi ti-ar da o tricicleta sa mergi daca se intampla ceva cu masina..
Daniela, Moni, a fost foarte frumos ieri. Am intrat, a vazut copiii, s-a agatat de mine si mi-a spus: ACUM vreau sa mergem acasa! Bine, am stat vreo ora, timp in care i-am dat puzzle sa faca. Ea singura in livingul lor, copiii in alte camere se jucau fericiti. Dar nici un regret pe copila mea...si bine ca aveau puzzle, ca n-au interesat-o papusile, masinile, mingile si mai stiu eu ce jocuri aveau aia pe acolo. Deci..va las pe voi sa trageti concluziile.
Lili, daca lui Nicolas ii place societatea copiilor, ar fi si pacat sa nu-l duci la gradi. Imi pare rau de tatal tau, de ce boala sufera?
Azi-dimineatza s-a luat curentul, nema caldura..noroc ca a venit intro ora, n-a apucat sa se raceasca foarte tare. Eu m-am procopsit cu inca un herpes la nas, de la atata sters s-a sensibilizat zona si iaca! Niciodata n-am avut atatea...nu va pot descrie ce dureri si ce nervi am. Nu ma pot atinge de nas.
Ma striga Diana, revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput