Mamici si Gravidute de Italia (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

apropo:sotul meu daca vine acasa si i se pare ca ii curge nasul sau incepe sa il doara oasele e semn ca la inceput de raceala...daca nu ia un paracetamol a doua zi toate sintomele se inmultesc si dimineatza nu se mai poate ridica din pat ,deja are febra....stie el ce stie...eu chiar il cert ca de ce nu isi ia medicamente....sau daca a mancat ceva grasimos sau ceva ce il doare stomacul sau ii vine sa vomite repede ii dau un medicament de stomac sau contra varsaturilor..nu mai astept sa verse si dupa aia sa ii dau ceva sa nu mai verse...acum depinde cum face fiecare...sau eu daca imi vine ciclul si sunt in moll eu tre sa plec repede acasa ca intr-io ora a ia niste dureri si fac dismenoree si ma ia cu salvarea...sau iau repede un nurofen forte si la pat...deci fiercare cum stie ca este cladit si isi stie sensibilitatile si durerile....

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Daca zici tu asa sa fie;am zis si mai repet :FARA SUPARARE.

Nu e ziua ei,a scris ca luna asta face 8 ani de casnicie ce frumos

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Multumesc Irina
in 20 e aniversarea
ne leaga multe data asta
ne-am casatorit noi,s-a nascut Giulia pe 20,cainele pe 20 s-a casatorit sora mea tot pe 20 sintem in lant
o sa iesim la restaurant iar daca am timp fac eu tort daca nu servim acolo oricum iesim intotdeauna
eu ziceam sa-ti trimiti tort daca l-ai facut pt Ioanii tai ca fac parte din club sint o Ioana
Nelia-pina la ziua mea mai e sint din mai,tu?

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,8 ani e ceva,multi inainte!Iti mai urez si pe 20 de n-oi uita..stii,am mai imbatranit un pic
Anais nu mai mananca nimic nou,trebuie sa incepem cu pestele si ricotta di mucca.Am incercat banana,ca pana acum nu i-am dat,avand vesnic pb cu constipatia,insa nu vrea.

Nelia,stodalul sa i-l dai granule,siropul contine alcool.Faza cu maraiala si mersul la dr era pt mine?

Irina,tare priceputa esti,draga!Imi zici cum ai ales numele copilului?Am si eu un fix...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Raluk scuzama,am intrat aici la DC pe lista de nume si Fabian mia sunat mai altfel,apoi miam adus aminte ca in scara cu mama este o fetita cu numele de Fabiana si imi era tare draga,si asa am ales Fabian

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Da Ralu e ceva dar crede-ma asa au zburat ca nici nu stiu
important e ca ne intelegem foarte bine dupa toti anii astia si ne iubim,trec farte repede
voi citi aveti? stiu ca nu de mult ati sarbatoit asa imi amintesc,cumva 2? nu sint sigura
p.s.ce simpatica esti

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Katia,2 de casatorie,da,pe 11 nov i-am sarbatorit.Ma bucur daca ati reusit sa pastrati magia in cuplu,creste si piccinica armoniosSa mai pui poze sa va mai vedem.
Cand va inzdraveniti,sa nu ma uiti cu retetele pls pls pls.Gata cu mancatul alla francese

Irina,eu am cautat indelung nume pt bebe,daca era baiat ii spuneam Luca Raphael...ramane de vazut daca il pastram pt bb 2 sau cautam altul.Pt noi e important sa sune la fel in ambele limbi.

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Na,am venit de la doctor.Le-a trecut bronsita dar mai continui 2 zile cu antibioticul ,in rest spalaturi si aerosol sau supozitoare.Cu mancatul,mi-a zis sa-i dau ce accepta (adik numai paste cu rosii)pana trece de perioada asta si daca nu prinde in greutate in urmatoarele 2 luni(sperand ca nu mai fac ceva raceala) am sa le facem analize sa vedem daca e ceva .Mi-a dat ceva integratoare alimentare pe baza de pappa reale ,sa vedem cum merge dupa o cura .Cica iar ninge maine...
Noi am facut 6 ani de casnicie in 30 noiembrie...sper sa mai am parte de inca vreo 40 la fel .La fel va urez si voua

Mergi la inceput

Ralu-cind era mica ii ziceam piccina ca o vedeam asa mica acum ca a crecut de ceva timp ii spunem pitirica prescurtat piti
am observat ca si tu ii zici piti
daca o chemam asa stie
Ginger-sper ca te-ai mai linistit putin
a mea ieri a mincat mai bine ca si azi dupa atita foame,sa vedem cum mai trece da de se reprinde de tot,sanatate si voua

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Ralu-zilele astea imi fac timp si iti scriu ca de luni daca piti e bine merge la gradisi eu la lucru trebuia deja sa incep ieri dar cum e bolnava nu pot misca in front
iti scriu ce retete fac eu poate gasesti ceva ce-ti place,ti le scriu pe pm sau mail

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput