Mamici si Gravidute de Italia (45)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxali spune:
Ely
Vazut si bb Albert
...ce mititel , parca ma uitat cum e
Irina frumoasa povestea.
Mama nu mai are demult buletin...e in It de vreo 9ani
...are carte de identitate,dar e valabila in baza pasaportului
Muoama am citit pe la situl Consulatului cei din Toscana trebuie sa se duca la Milano
...eu tot timpul m-am dus la ei se vede ca si-au impartit regiunile...le-am dat email sa vad ce-mi spun
Berarpiri se vede ca avem fetite harnicute
...a mea numai intre oale si tigai...am niste urechi![]()
E super ca inca mai alaptezi fata...daca nui e foame cred ca degeaba o scoli ca nu ti-ar suge ca lumea
Fetelor aveti grija si cu dulciurile in timpul sarcini...si eu am avut probleme cu a doua sarcina chiar daca nu agream dulciurile
In privinta alaptatului mancatul sanatos...adikputin ,dar bun cred ca rezova si dieta....ptr mine teoria e usoara.
incerc sa mai revin
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
ely2304 spune:
fetelor va invidiez k puteti dormi
eu am cateva zile de cand tot bantui prin casa pana pe la 1noaptea...![]()
dar azi am o scuza am 
pana la 11,00 aproape...eu tot dau tarcoale pe aici poate-poate intra 1-dintre voi sa ma trimita la culcareala

MA DUC SA MAI CITESC alte subiecte poate asa vine MOS ENE pe la gene.va 

dar nu va spun NOAPTE-BUNA K POATE MAI REVIN!![]()
![]()
ely 24sapt....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
ely2304 spune:
GATA MI-AM INDEPLINIT MISIUNEA SI IN ACEASTA SEARA..ASA K MA RETRAG INCET K FARURILE MELE NU MAI AU FAZA LUNGA
SI CUM SCRIU PE INTUNERIC INTINSA IN PAT EXISTA RISCUL DE 

K NU AR FI PRIMA SI ULTIMA OARA,DAR TOTUSI NU AS VREA SA MA TREZESC CU FATA BOTITA ASA K PARCHEZ USUREL.
VA

PE TOATE SI SA NE AUZIM CU BINE,SOMN USOR,VISE PLACUTE CE VISATI STARGETI IN BRATE

ely 24sapt....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Berarpiri spune:
ely-nu esti singura treaza la 1 noaptea.![]()
roxali-da,sa vezi dupa ce-or creste fetitele
noastre...nici nu ne mai baga in seama...
...ce oale ?!...
Sincer,nu m-as fi asteptat sa alaptez asa de mult...si nu stiu
cum voi face s-o intarc,ca in loc sa vrea mai putin,ea tot mai
des imi cere tzatza...mai nou ia ca aperitiv laptele,inainte sa
manance...
Asta se intampla de obicei cand iesim undeva...
poate vrea sa controleze daca e totul la locul lui
...sa nu
cumva sa se intample ceva cu tzatzuca ei...
Raluca,Katiapam,Neliacris,Micio,Ginger ce faceti?Totul bine?Nu ati mai dat pe-aici...
Noapte buna!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Raluk31 spune:
Neatza,fetele!
M-a trezit devreme turturica cu povestile ei![]()
Zilele astea am iesit destul de mult,am facut si un pic de shopping,sa vedem daca am nimerit-o cu hainutele ei de primavara/toamna![]()
Bionda,ti-am vazut puiutul,e numai ochi!
Cat despre tine,vad ca n-ai treaba,te descurci si cu musafiri si cu bebe...sa ne mai pove cum e sa fii mamica.
Georgiana,Ely,randul vostru curand![]()
Katia,nu-ti fa griji,nu ma arde la degete![]()
Roxali,si cum s-a adaptat mama ta aici?
Andreea,tu tot zici ca nu prea iesi si esti tot in vizite![]()
Cine stie cum a sarbatorit-o Stefi pe cea mica?A facut si ea un anisor..as vrea sa vad pozici!
Pup toate gagicile,sa aveti o zi buna!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Ginger00 spune:
Io-s pe-aici..racita...
E un frig afara de crapa pietrele si centrala s-a stricat,sper ca pana diseara sa o repare.Maine am de circulat ca mi-am schimbat numele de familie si trebuie sa schimb toate actele italiene.Copii mi-s inca mucosi dar macar nu tusesc si Grig nu vrea sa mai bea lapte deloc,nici mancare nu prea accepta...ma dilesc deja...
Cum sa incerc sa trec pe lapte de vaca,direct sau alternez ci lapte praf? Ieri la Mihai i-am dat cu canita lapte intero si i-a placut,bineinteles Grig nu a deschis gura nici sa guste.
Pupici
Irina20 spune:
Neatza!Dau mancare la puiut si revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Berarpiri spune:
Neata la amiaza!
Azi m-am trezit devreme,am fost sa ma interesez de cerere pt.
azilo nido,si se face in aprilie.
raluca-acum,in ultimele sapt. am mai iesit,
dar daca stau sa ma gandesc la ultimele luni din anul trecut...
Cred ca perioada fara masina m-a facut sa ma schimb,acum ies
cat de mult pot,inainte eram altfel...treceau saptamani,si nu
mergeam nicaieri...Nu mi-ai zis cum e Anais,daca au mai lasat-o
durerile,cum ii ies dintisorii.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
micio spune:

Nu am reusit sa stau la povesti cu voi cu Eduard acasa, vine si apasa pe tastatura sau ma trage de mana sa ma ridic de la calculator. Azi a inceput gradinita...
Roxali, eu am facut anul trecut pasapotul, gasesti pe site-ul lor informatiile, la Roma te poti programa prin mail.
Am vazut poze, cu Albert, un scump...Si pe Georgiana si Ely, frumoase gravidute...
Va pup fete!
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06
bionda spune:
Salut! Profit ca bebe a adormit sa va scriu cateva randuri
Viata de mamica e frumoasa si putin obositoare in senul ca nu prea mai dormi noptile iar ziua te rogi sa adoarma putin sa faci un dus,sa mananci sau sa faci curat si mancare dar e ok bebe am vrut bebe am
Revin cu detalii mai tarziu acum fug plange bebe
Polia 
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/