Mamici si Gravidute de Italia (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ely 24sapt....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetelor!

Am avut ocazia sa o vad si pe Ely...si de ce sa nu recunosc sant putin invidoasa ca e o slaba si frumusica foc

Sonia azi a papat ceva ,dar important e ca nu a mai varsat dupa...deci santem pe calea cea buna...m-am simtit si eu rau ieri,dar mi-a trecut ...juniorul e si el ok ...s-a imbolnavit buni, dar sper sa se rafaca pana maine ca ma duc la servici...poate se va termina cu "criza" ptr noi, de fapt sper ptr toti

M-am uitat in pasaportul mamei si a expirat in dec, asa ca , voi fi nevoita sa vin la Roma...va anunt cand poate ma voi intalni cu cineva...mai intai care santeti mai imformate care este procedura ma pot informa prin email la Ambasada si chiar programa??

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

eu ma retrag k vine sotiorul..mai tarziu,vape toate!

Mergi la inceput

ROXALI-MULTUMESC FRUMOS...CE COMPLIMENTE FRUMOASE...

Mergi la inceput

AM VAZUT CATEVA DIN FOTOGRAFIILE TALE SA STII K DK AS ARATA ASA DUPA 2NASTERI AS MANCA PAMANTUL DE FERICIREAPROPO AI 2COMORI SA-TI TRAIASCAFETITA ESTE SUPER-DULCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor,azi nam prea avut timp sa intru,de fapt nu ma lasat sotul.

Mam chinuit cu baiatul ca na vrut sa manance de loc mancare numai biberon,cred ca ii ies dintisorii desi cat am reusit sa vad in gurita lui nu mi se pareau umflate de loc

Pun sa citesc ce am pierdut si evin cu raspunsuri

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Berarpiri ai foarte mare dreptate in ceea ce priveste alaptatul,daca nu te hranesti cum trebuie pierzi laptele.Eu nu prea reusesc sa ma hranesc si acum am fffffff putin lapte ,iar in timpul noptii daca se trezeste nu are rabdare sa suga pana vine laptele si trebuie sai dau biberonOricum sunt multumita ca l-am alaptat pana acum

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ely si eu dormeam mult in timpul sarcinii.Mama cand era insarciata cu mine adormea in picioare,mergea cu tata pe strada si daca nu o baga doua minute inseama ea dormea mergand

nou

Mergi la inceput

Georgy vroiam sati scriu reteta ,dar cred ca o las pe maine ca numi tihneste sa stau si eu linistita jumatate de ora la calculator

nou

Mergi la inceput