Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Mi-am amintit ca cineva intreba ce pantaloni sa folosim cand blugii nu prea mai incap dar nici pentru aia cu banda inca nu e cazul. Eu sunt tare multumita ca am gasit niste raiati pe care ii aveam de vreo 2 ani, sunt un pic elastici si oricum de atunci mai slabisem un pic si acuma cand i-am pus pe mine is chiar super bine, adica tot un pic pic largi si fiind elastici cred ca o sa ma tina cateva luni bune cand burtica se va mari binisor.
Deci cred ca niste pantaloni dintr-un material mai elastic asa ar fi buni, nu neaparat colanti. Mai citeam ca pt. perioada asta e ok sa iti iei niste pantaloni cu un nr, doua mai mari, ar fi o idee.

miki-miki ma bucur ca ai revenit la odisee cu noi si imi place spiritul tau, sper sa fii contagioasa pentru toate care au trecut prin aceasta experienta din pacate. Am citit intr-o zi si topicul deschis de tine cu cauzele opririi evolutiei embrionului, ce bine ca te-ai pus pe informare corecta, asadar la urmatoarea sarcina te asteptam numai cu vesti bune!

13+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna dimineata zmeurici

Am intrat sa va urez o saptamana usoara, sa nu aveti stres la job, fara sangerari, dureri de burtica si ...

Eu ma simt in continuare foarte bine...incredibil de bine...sambata am fost la shopping in mall si in final era barbata'miu epuizat si eu tot mai aveam chef de plimbat.

miki-miki - cred ca ne face placere tuturor sa mai treci pe la odisee. Ma bucur ca gandesti pozitiv si sa te ajute Dumnezeu ca anul asta sa ai odiseea ta.

Patricia - am activat PM.

Bafta multa celor care au ecografii saptamana asta si multa sanatate celor care sunt racite.

Va pup pe toate

Alinutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata fetele,

Eu iar sunt in picioare asteptandu-mi barbatul sa ma duca la spital.

Nu va speriati, nu a aparut nimic nou, chiar si sangele negricios a cam trecut dar cica trebuie musai sa ma duc sa ma vada.
Cred ca pot intra linistita in Cartea Recordurilor cu cea mai controlata sarcina din ultima perioada .
N-am vazut doctorita care sa-si ia atatea masuri de precautie.

Conform indicatiilor, toata lumea se poarta cu mine ca si cu un bibelou de portelan ... atat de delicat incat mai au putin si ma leaga de pat numai ca sa fie siguri ca nu fac nimic .

De abia astept sa ma duc sa-mi zica ca e bine, poate revin si eu o la o viata mai normala ca deja e frustrant cate probleme poate sa-ti faca un fibrom care nici macar nu era acolo pana acus.

Va pup si va tin la curent.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica15+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Multa bafta Rallu

Te asteptam cu vesti!

Alinutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mamica de august 2009
bebita1980

Trimis la - 12/01/2009 : 09:23:34
--------------------------------------------------------------------------------

Buna,sunt si eu o graviduta noua pe aici,in mod normal ar trebui sa nasc la inceputul lui august.Daca mai sunt mamici care nasc atunci astept sa impartasim trairile si sentimentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata fetelor.rallu bafta la control sa speram ca vii cu vesti bune.mikki imi pare bine ca esti optimista

monica mamica in devenire+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata...!si de la noi
Rallu Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!
Si eu am iesit ieri afara la plimbare,ai ce bine a fost!Mi s-a ingrosat talia oarecum si au inceput si sanii parca sa fie altfel,se vad venele mai bine.De ieri am ameteli destul de cretine.Au mai fost dar parca nu tineau atat de mult.Incerc sa fiu cuminte cat se poate.
Care mai folositi ulei de masline pentru corp?Eu m-am dat doar pe burtica si sani.Trebuie sa dau peste tot sau e bine asa?ca in rest am folosit o crema bio,foarte hidratanta si sper sa-mi ajunga pana cand vom putea merge in Ungaria.La plafar era o cremita mica-mititica pt mamici si foarte scumpa,englezeasca.Asa ca am spus pas.
Am inceput sa beau apa minerala,Borsec ca-i acidulata bine si de atunci consum mai multa apa pe zi si e foarte buna,parca si greturile sunt mai usoare.Nu am mai dat la rate de cateva zileIncercati si voi fetele care nu puteti inghiti mare lucru.
Cu raceala stau bine,am scapat de ea 90%.Mai tusesc din cand in cand,dar ok.Ma feresc cat pot de frig si nasul il am seara si dimineata infundat,dar suportabil.
Am scris o tona.Aveti grija de voi si va astept cu vesti bune si foarte bune!
Miki
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita1980 spune:

Buna burtici,cum am mai zis sunt noua pe aici,azi m-am logat si eu,sunt si eu in 11 saptamani aproximativ si am problele cu niste secretii vaginale,cateodata este apoasa si un pic portocalie,ma mai doare burtica ca la menstra,e normal?eu sunt pacienta dr.branescu de la polizu,mai e cineva pacienta dr?Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bebita, bine ai venit!!! Sa ai o sarcina usoara si sanatoasa. Daca vrei sa apari in listuta de pe prima pagina sa dai data nasterii tale, prima zi a ultimei menstruatii si data probabila a nasterii.
Secretiile sunt mai abundente in sarcina, deci nu-ti fa probleme.
Rallu, lasa ca cel putin stii ca sarcina merge bine si iti vezi puiutul des.
lucialu, eu ma dadeam cu ulei de masline pe corp dar acum nu mai suprt mirosul si ma dau cu ulei pt copilasi

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nix, chiar daca cu intarziere. .

cu

Mergi la inceput