Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
miki-miki spune:
Fetelor nu pot spune ca sunt f optimista , mi-e frica sa nu se repete nenorocirea pt ca la varsta mea procentul de avort spontan e mult mai mare . Dar voi incerca pana voi reusi.
Adrianafedorca
multumesc. Pe bb-le meu dc era baietel tb sa-l cheme Cezar, imi place f mult ac nume . Din pacate acum cred ca tb sa-l sterg din lista cu nume favorite deoarece Cezarica am meu e ingeras. O sa intreb un preot dc e bine ca pe viitorul meu bb sa-l cheme Cezar. Ii trimit un pupic mare-mare lui Cezarica al tau
. A.... mai am ceva comun cu tine, pe sora mea o cheama tot Adriana.
Pooh
scria o fata la gravidute prin FIV ca ei cand i se intarste burtica ii face masaj si ii trece. Incearca si tu asta.
Moni
dr meu mi-a spus ca nu se poate sti sigur dc ac au fost cauzele intreruperii din evolutie dar pot fi. BB era cat un sambure de mar at , iti dai seama ca nu i-a facut bine sangele meu gras, si E Coli. De E Coli am citit ca poate fi cauza de avort spontan, de fapt orice infectie dauneaza . La mine in sapt 8 s-au strans multe : Ficateii aia care ultima data nici nu mi-au picat bine, mi-a iesit herpes la gura(asta arata ca s-a intamplat ceva cu sistemul imunitar), tuseul vaginal, E Coli si colesterolul. Vreau sa iti spun ca din cauza colesterolului incepusem sa am palpitatii ceea ce arata ca era alarmant de mare atunci. Mai am ceva anal de facut dar dupa ce vine primul CM care nu stiu cand va fi . A... dupa tuseul vaginal intr-o noapte cand m-am intors de pe o parte pe alta am simtit un junghi puternic in burta, mi-am tras genunchii la piept de durere dupa care mi-a trecut instantaneu. Cred ca at s-a intamplat. Am citit ca dc dormi pe partea stanga se vascularizeaza bine uterul, deci incearca sa stai pe stanga mai mult.
Tu fii optimista si odihneste-te cat mai mult in pat intinsa, sa nu stai f mult in fund cand creste burtica pt ca apasa pe col si nu e bine. Cumnata mea statea in fund si cusa la un goblen toata ziua , a ajuns cu hemoragie la spital si i s-a spus ca evite pe cat posibil sa mai stea in fund.
Despre vise... am avut un vis f urat , prevestitor tot pe la 8 sapt pe care nu vreau sa-l scriu aici.
Tu fii optimista pt ca bbii tai sunt niste luptatori 
Andreea 1979
pana la urma cu ce dr vei naste? Cat despre constipatie am citit ca isi face efectul o cana de ceai(la temp camerei) bauta pe stomacul gol dimineata.(ai grija ce ceai bei pt ca nu toate sunt indicate in sarcina). Dupa primul trimestru stiu ca e f bun ceaiul de cretisoara. Eu 2 ani de zile nu am baut deloc cafea si la inceput ca sa ma duc la toaleta bagam nasul in borcanul de cafea si inspiram lung
. Inainte de Craciun am mirosit toate condimentele din buc ca nu mai stiam ce am prin borcanele si dupa 5 minute eram la baie. Nu stiu sigur dar cred ca supozitoarele cu glicerina nu sunt contraindicate in sarcina, citeste si tu prospectul la el. Constipatia in sarcina e data de progesteronul mare ceea ce inseamna ca tu stai bine, ai mult corp galben
Pupici multi
Micaalsa
f optimista nu sunt dar imi impun ca tb.
PS Fetelor
dc va deranjeaza mesajele mele despre avortul spontan sa-mi spuneti , eu scriu pt ca , consider ca tb sa stiti si voi pt a preveni o nenorocire.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
andreea_1979 spune:
Fetele va multumesc mult mult pentru raspunsuri ,Adrianafedorca cu siguranta am sa incerc supozitoarele cu glicerina , ami ales ca m-am speriat ff tare si prunele uscate , Miki -Miki , multumesc mult pentru raspunsuri si sa dea Dumnezeu sa faci cat mai repede un bebe . Sa nu te sperii daca dupa prima menstruatie o sa ai anemie , de obicei o sa fie ff abundenta , iar inainte e a ramane garvidutza sa stai neaprata 6 luni ca sa se refaca uterul . Si apoi incearca 5 zile polidin , cate 2 /zi din prima zi a menstruatiei si o sa ramai insarcinata cu siguranta ! 
11+
andreea_1979 spune:
Miki -Miki voi merge tot la dr. Ebanca , ti-am zis ca pentru ca o cunoaste mama si am inteles de la o prietena care e asistenta la nr. 1 ca vine la nasteri si ca e ff serioasa ! Acum stii tu , ce o fi sa fie ! Si eu teama , rau de tot , mai ales ca am patit si eu la fel ca tine la prima sarcina ! Ce o vrea Dumnezeu ! Am credinta ca va fi bine !
Si din nou ma bucur ff mult ca ai intrat pe forum !
adrianafedorca spune:
miki pe mine nu ma deranjeaza , chiar ma bucur ca intri la noi si ca ai puterea sa vorbesti despre ce s-a intamplat inseamna ca esti pe drumul cel bun sunt sigura ca anul acesta se va intampla minunea
cat despre nume nu stiu ce sa zic poti vb cu un preot sa stai tu mai linistita
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
14+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
andreea daca pui supozitor incearca sa-l tii cat mai mult sa nu te duci imediat la toaleta
sper sa functioneze
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
14+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
micaalsa spune:
miki, mie acum la 12 saptamani mi-a facut tuseu vaginal
De vise ... nu mai zic, am avut si eu unul mai de vreo cateva saptamani ... nici nu vreau sa mi-l amintesc. Doamne ajuta sa fie bine la toata lumea 
Si stai linistita, pe mine personal nu ma deranjeaza deloc ca scrii despre ceea ce ti s-a intamplat tie. Ma bucur in primul rand ca poti vorbi despre asta.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
11+
miki-miki spune:
Fetelor va
. Mi-am impus sa citesc si sub de la odisee ca numai asa pot invata ce inseamna sarcina .
Andreea
te-am auzit vb de o alta dr si am crezut ca ai renuntat la Ebanca. Dc nu vrei sa ti se faca tuseu vaginal sa te duci cat mai tarziu la Ebanca .
Micaalsa
sa nu mai dai voie la nimeni sa-ti faca tuseu vaginal, exista ecografe pt a afal cum e colul .
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Micaalsa sa nu mai dai voie la nimeni sa-ti faca tuseu vaginal, exista ecografe pt a afal cum e colul . www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi |
M-ai pus pe ganduri acum. Sper sa fie totul ok. Ieri am fost la control, pana acum nu am nici un simptom altfel, sunt ok.
sa fie bineJUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
12+
anne-marry spune:
buna seara fetelor
am intrat si noi putin pe aici sa vedem ce se intampla ...
ma bucur ca sunteti bine
rallu ... imi pare rau pt sangerare, dar bine ca nu este de la sarcina. bebe sa fie bine. asta conteaza, nu? si tu... bineinteles
noapte buna ...
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
15
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Motana spune:
micaalsa, pe de oparte as vrea sa am si eu in juma' de ora dilatatie de 0 la 10 dar sa fiu deja la spital
. Am mai citit si eu ca iti poate induce nasterea daca e cazul, faza e sa nu vina prea devreme. Dar poate ca isi da seama cu o luna inainte si eu ma gandeam ca in momentul in care decid sa plec (eu la Brasov tu la Cluj) m-as duce la un ultim control in orasul meu si acolo poate iti zice daca ai timp de drum. Eu sincer nu imi fac ganduri de genul, de la mamicile care au nascut in apa nici una nu a patit sa nu ajunga la spital la timp.
Eu aveam leucocitele intre 18-20 a zis ca sunt intr-adevar mai ridicate in timpul sarcinii dar la mine cam depasea, pana la 10, 11 cia e ok. Dar tie nu ti-a dat nimic, cine stie. Oricum eu am iesit cu numerele mai sus.. acuma iau Ampicilina la 8 ore, sper sa fie bine. Facusem urocultura si apoi a decis cu antibioticul, na, eu am incredere ca ia deciziile corecte.
Eu am o problema ca stomacul meu nu prea tolereaza pastilele, nici nu prea e invatat ca luam numai la dureri mari din cauza menstruatiei, in rest niciodata. Sa vedem acum...
13+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)