Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Flo nu se ia prin intermediar!Doar de la omul bolnav..acu stai calma, astia mici sunt problema, ei sunt cei mai expusi, copiii de gradinita(ca si nasica noastra )

Miere desi am pretentia ca sunt o persoana inteligenta nu am un raspuns inteligent la intrebarea ta...am o tromboza venoasa profunda si e mai indicat(te-o-re-tic) sa faci cezariana, am 1.54(la limita indicatiei medicale, iar te-o-re-tic) ...dar concret NU am nici un motiv smart.Cred ca nici nu m-am gandit f serios la altceva avand asa ..super oferta.Atat am ales ca nu vreau IOT ci cezariana cu epidurala(la intubatie tre sa scoata bb f rpd, sa nu faca destresa si dc se poate altfel am ales aceasta varianta...).Cam atat...cred ca "impresia" ca ar fi mai altfel..desi STIU sigur ca nasterea naturala este cea mai"naturala" si deci implica over all cele mai mcii riscuri.

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cum o fi sa fie, eu iti urez nastere usoara!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Cred ca incep sa devin paranoica.

Acum pe dupa-amiaza, ma pune necuratul sa incep sa citesc pe desprecopii.com despre diverse spitale si ajung bineinteles si la Euroclinic, unde voi naste eu. Citesc si citesc si imi dau seama ca mai toate forumistele merg la doctori de la EC chiar acolo la consultatii.

Eu merg la o doctorita care a inceput de curand (adica Oct – Nov sa zic) sa colaboreze cu EC dar controalele le fac tot la ea la cabinet.

Intrebare intrebatoare: credeti ca va face vreo diferenta in momentul nasterii faptul ca nu am fost la controale la EC?

Va rog sa ma lamuriti ca dau in altele

Mii de scuze pt momentul de nebunie

Stai linistita! Nu se face nici o diferenta. Nu conteaza nici cu cine nasti si nici unde ai fost la control. Relaxeaza-te...o sa ai destule stresuri dupa

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Alina, te rog sa vii la mine. E o invitatie oficiala. Eu asa sunt mai panicoasa, bine ca Herghe e mai relaxat si ma linisteste. Cica bebe e mai micuta din cauza arterelor mele (tot vina mea) dar ca va recupera ea, puia lui mami.

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

OK, VIN atunci! Numai sa-mi spui daca 20 ian e sigur data, ca sa vin pe 21.

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna burtici,

In primul rand La multi ani! celor ce serbeaza azi ziua numelui!

Cristi, am vazut pozele...e incredibil cum arati..nimeni nu ar spune ca de abia ai nascut! Esti norocoasa!

Roxana, f frumoasa si eleganta de revelion! Mi se pare ca Patrick seamana leit cu tatal lui. Poate fetita o sa iti semene tie

Alina1976, am vazut pozele si prezentarea nasterii... f frumos. Vad ca deja te gandesti la bebe 3

Naty, ma bucur ca Nadia e cuminte, ai noroc. Din mesaje pari f linistita. Sper sa se simta si Ioana mai bine cat mai repede! Asteptam poze!

Iris, ma bucur ca ne-ai scris si ca e totul bine. Mai rezista putin, acusi iti vei vedea bebelusul. Daca se mai primesc pariuri, eu as zice ca ai baiat

Miere, mult nu mai e..o sa iasa el, ca nu ramane acolo ..putina rabdare, incearca plimbari, urcat scari, poate ajuta.

Irina.C, iti tin pumnii cu varicela. sa vii cu vesti bune!

Lisa, e bine ca vine mama ta, cred ca esti nerabdatoare. O sa te ajute f mult, fizic si moral. Eu am avut-o pe mama langa mine la prima nastere, m-a ajutat f mult, eram in ro...dar de data asa vom fi singurei, mama vine abia in aprilie.

crisspoliss, cum e in concediu? Nu iti e dor de serviciu ?

Eu am avut control ieri, dilatatie 1 cm, effacement 50%..doctorita zice ca nu nasc sapt asta, urmatorul control intr-o saptamana si mai vedem atunci. Inca merg la serviciu, ma simt f bine, ma plimb zilnic cam 1-2 ore, mai greu e noaptea cu mersul la baie si insomniile, dar nu e grav.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, pe 20 ian e stabilit cu dr. E notat. Te astept pe 21. Doar daca bebe nu are alte planuri pentru noi. Ca bebe e sef acum.

Bee36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani tuturor ce sarbatoresc azi ziua onomastica.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna, am intrat si eu sa dau raportul...

intai la multi ani celor ce au serbat azi ziua de nume si bebeilor lor

miere tu cate sapt ai acum? ai intrat in 41?
aryia si bee mai aveti un picut de stat in pat...
roxanaz arati tare fain
bebelusi merg la birou pana cand se poate din doua motive: imi si place si e si firma mea dar mai ales imi distrage atentie pt ca acasa ma iau cu tot felul de dureri, de ganduri si nu vreau, mai ales ca acum am un moral beton si vreau sa ramana asa...
ma simt de parca am castigat bratarile fermecate de la wonderwoman, am reinceput sa merg pe jos (nu prea mult, dar oricum in ultima luna nu mi-am scos fundu din masina sau taxi) si desi inca am dureri puternice la articulatia aia de la coapsa, gleznele au diaparut in neanat si in loc de degete am carnaciori etc nu ma mai las "intimidata" si nu mai merg ca o rata leganata (adica incerc sa nu mai merg asa ...

naty ai dreptate cu sectorul unde e spitalul.. am scris in viteza...
insa tot nu m-am lamurit actele de trusou/alocatie etc le depun la primaria unde inscriu copilul sau la primaria de care tin eu cu domiciliul?

irina totusi nu tr sa te stresezi chiar asa.. varicela nu se ia chiar atat de usor... fii mai relaxata...

Mergi la inceput

Bee, in caz ca se intampla ceva mai devreme, sa ne anunti. Dar cel mai bine ar fi sa stai linistita ca sa vina cand trebuie bebe. Si te rog nu-ti mai face griji, o sa fie bine o sa vezi. Mai ai asa putin si o sa-ti ti puiuta in brate
Apropo, ce anestezist o sa folosesti la nastere? Sper sa nu ai ghinionul meu sa dai peste aia care mi-a facut mie...care, by the way, am aflat intre timp de la cineva din EC ca este cea mai slaba Dr anestezista din tot EC ...iti dai seama ce ghinion am avut nu? Eu am nascut pe viu, adica fara anestezie...am simtit TOT...

Anca, MULTUMIM! Pai sa stii ca imi place asa de mult sa fiu gravi iar husband-ul meu isi doreste atat de mult SI un baiat, incat s-ar putea ca peste vreo 2-3 ani sa ma convinga...

Miere, chiar ne-ai dat emotii...UF! Bine ca esti OK. Noi speram ca ne faci un John

Naty, Anuc, SA VA TRAIASCA PRINTESELE IOANA!!! Sa fie fericite si sa va bucurati de ele!

LA MULTI ANI ARIYA!!!!!!!!!!! Sa fi sanatoasa si sa ai nastere usoara si bebe perfect!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

bebelusi merg la birou pana cand se poate din doua motive: imi si place si e si firma mea dar mai ales imi distrage atentie pt ca acasa ma iau cu tot felul de dureri, de ganduri si nu vreau, mai ales ca acum am un moral beton si vreau sa ramana asa...
ma simt de parca am castigat bratarile fermecate de la wonderwoman, am reinceput sa merg pe jos (nu prea mult, dar oricum in ultima luna nu mi-am scos fundu din masina sau taxi) si desi inca am dureri puternice la articulatia aia de la coapsa, gleznele au diaparut in neanat si in loc de degete am carnaciori etc nu ma mai las "intimidata" si nu mai merg ca o rata leganata (adica incerc sa nu mai merg asa ...

Porumbita, si eu tot asa. Adica firma este a sotului meu si eu lucrez acolo, insa fiecare se ocupa de altceva.
Si eu am mers pana in ultimul moment (la ambele sarcini) pt ca imi place ce fac, si apoi sunt o persoana ff activa. O sa vezi ca o sa-ti fie dor de ceea ce faceai asa cum mi-a fost si mie, mai ales la prima sarcina cand mi-am dat seama ca viata mi s-a schimbat radical dupa nastere. Insa nu am rezistat acasa mai mult de 3.5 luni si m-am intors la birou (evident cu ceva scandal din partea sotului care vroia sa stau mai mult cu bebe acasa) pt ca simteam ca ma sui pe pereti si ca fac depresii. Apoi cu timpul m-am obisnuit cu statutul de mama si acum la al doilea cam stiam despre ce e vorba.
Cred ca si tu esti cam in aceesi situatie...so, daca dai in depresie, vorbim si iti explic cum sa scapi de ea

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput