Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor ce copii frumos aveti!!!!!Rox ai o familie foarte frumoasa, iar tu ....ce sa mai zic....esti foarte eleganta. Fetelor eu azi intru in luna a9 a!!!! Cand intri in saptamana 36 intri in luna a 9 a nu? Asa am vazut pe chestia aia de la inceputul forumului nostru....35+ Vlad Mihai AMR 6 saptamani "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Mie gineco mi-a zis ca atunci cand copilul ajunge la termen, adica cand inchei 37 de sapt si intri in sapt 38, intri si in luna a9-a.33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Neata!
Ariya, La multi ani si tie si celorlalte mamici a caror zi este azi, sotilor, bebeilor, la toata lumea. Azi e si ziua Ioanei mele si a Ioanei lui Naty. Sa fiti sanatosi cu totii!
Bebelusi, eu am fost alaltaieri la eco si scrie clar pe rezultat ca sunt in 34 s si 5 zile. Daca fac calculul, azi intru in sapt 35...ma doare capul, ca nu stiu ce sa mai cred...:) Daca si tu, si Cami si Jasmi ziceti ca intram in 36, atunci asa e....mie-mi convine mai mult
Si Bebelusi, apropos, daca mai pui poze cu bunatatile pe care le faci, sa stii ca te raportez la moderator ...trec la masuri extreme. Nu vezi ce isterii provoci? Eu abia azi ajung la cofetarie si am pe lista savarine, eclere, acum si cozonaci. Ce mai ai de gand sa faci ca sa le iau pe toate....eeeee.....Miere, cam asa arata aspiratorul de nasuc, numai ca e de productie frantuzeasca...dar fetele zic ca e cam apa de ploaie si mai bine raman la batistuta bebelusului, ca e sfanta!
Andreea, eu am folosit o perioada ulei de masline la Ioana si e oarecum ok, numai ca e cam prea uleios, nu intra repede in pielicica...poate o sa folosesc si de data asta numai in primele zile, saptamani, sa vad...Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (34+)
Daca ai 34 de sapt si 5 zile, inseamna ca ai 34 de saptamani incheiate si au trecut si 5 zile din saptamana 35. Deci te afli in cursul saptamanii 35. Peste 2 zile vei avea incheiate 35 de saptamani si vei incepe saptamana 36, care se va incheia peste 7 zile, dar te vei afla in cursul ei. Deci fetele au dreptate!33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, am vorbit eu ieri cu Irina si e ok, e in program de shopping intensiv multumesc ptr pm, la fel si Cristinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

spic de grau si la noi se calculeaza la fel ... cand inchei 36 de saptamani intrii in luna a 9-a care dupa cum am mai zis are 4 sapt 37, 38, 39, 40 ... e logic???? eu zic ca da ...

roxana mercic de ajutor ... astept cu nerabdare un raspuns .... caci sunt cam disperata ca tre sa nasc si na belea ....

fetelor eu abia astept ziua de 16 sa merg la doctor sa vedem ce zice ... nu am mai vazut bebelina de la inceputul lui decembrie si nu mai pot de dorul ei ....

34+ANTONIA IOANA

AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

spic de grau si la noi se calculeaza la fel ... cand inchei 36 de saptamani intrii in luna a 9-a care dupa cum am mai zis are 4 sapt 37, 38, 39, 40 ... e logic???? eu zic ca da ...roxana mercic de ajutor ... astept cu nerabdare un raspuns .... caci sunt cam disperata ca tre sa nasc si na belea ....

fetelor eu abia astept ziua de 16 sa merg la doctor sa vedem ce zice ... nu am mai vazut bebelina de la inceputul lui decembrie si nu mai pot de dorul ei .... 34+ANTONIA IOANAAMR 6 SAPTCamelia
La noi se considera luna a 9-a saptamanile 38, 39, 40, 41 si 42. Altfel saptamana 41 si 42 care sunt tot in termenul normal, (o data ce s-a incheiat sapt 42 se considera termenul depasit) ar fi in luna a 10-a ceea ce nu e prea logic.33+

Mergi la inceput

Daiopri, ca ai intrebat de mine.Raportez 22 de kg luate pana astazi cand inchei saptamana 34.Nu m-am simtit prea bine in ultimul timp, de aceea n-am prea intrat, dar v-am citit aproape in fiecare zi. Am experimentat si eu nistre depresii de sarcina si ce e mai rau niste dureri de cap nu foarte intense dar continue si sacaitoare din noaptea de 30/31 dec. Mi s-au umflat si mainile si fata. Nu prea am pofta de mancare, in ultima saptamana nu am luat in greutate. Nu ma prea pot misca. Cum ma dau jos din pat sa fac ceva, oricat de putin, ma dor toate, parca ma descleiez.Mi-e sa nu am tensiune de sarcina, preeclamsie, ca pe 23 cand mi-am luat ultima tensiune am avut-o cam mare: 14 cu 8 si nici nu incepuse sa ma doara capul! Doctorita de famile e gripata si nu vine la cabinet, iar gine e in concediu si vine abia marti! Pe bebe il simt bine, zic eu!La multi ani Ionilor si Ioanelor! Felicitari fetelor care au nascut si sunt cu bebeii acum! Le invidiez ca au scapat de nastere! Mie mi-e o frica! Inca nici nu stiu daca voi naste normal sau nu si nici daca e baiat sau fetita!
Sper sa le aflu pe toate narti cand am programare la gine.Daca tot nu ma lasa durerea de cap nici azi, deseara ma duc la urgenta sa-mi iau o tensiune!33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!Sa fiti sanatosi si tot ce va doriti, sa vi se implineasca!

Noi suntem bine!Mai papam, mai dormim, mai stam cu ochii la pereti, mai plangem ca vrem in brate, deci suntem ok Cu operatia stau bine, nu ma mai doare, dar ma dispera lohiile astea..abia astept sa se termine odata. Nu mai avusesem scurgeri d-astea cateva zile si am zis ca am scapat, dar vad ca tot mai apare cate o picatura. Enervant. Din 15 kg luate pe sarcina mai am de dat jos doar 5. Uterul se retrage f repede. Mai se contracta din cand in cand si simt niste dureri de mijloc, dar iau cate un algocalmin si imi trece.

Cristi, si fatuca noastra sughite. Dar m-am obisnuit deja. Soacra-mea ma innebunise ca "vai, ai lasat fata in frig"de imi venea sa ii spun vreo doua...Narcisa sughite cateodata dupa ce mananca, dar ii trece daca o mai pun putin la san. Dar ea sughita inca de cand era in burtica. Am citit peste tot ca e normal, asa ca nu imi fac griji.
Mucisorii eu ii trag cu o pompita dupa ce am pus putin ser in fiecare nara.

Cam asta facem noi! Aaa..vroiam sa va intreb..cum faceti voi cu tinutul asta in brate? Mie mi-e teama sa nu devina un obicei, dar nu prea ma pot abtine, cand vad ochisorii aia in lacrimi, ma topesc

Mergi la inceput

Bebelusi, bucatareste, bucatareste, bucatareste! Il invidiez pe sotul tau! Sper ca ii plac dulciurile! Eu chiar daca as vrea sa fac prajituri ar trebui sa le mananc singura ca la sotul meu nu-i plac decat prajiturile cu fff multe fructe, fara unt sau margarina. Ceva care sa nu fie deloc greu gen prajituri cu creme de unt, vanilie, cozonaci etc. Nu manaca decat daca-i fac torturi/prajituri cu frisca si fructe.Si din astea manaca o data/de doua ori si gata. Sa nu fie nici inainte de masa, nici dupa masa. Deci nu prea le are cu prajiturile, spre deosebire de mine care as manca in continuu, cu cat mai gretoase cu atat mai bine!33+

Mergi la inceput

Tot aud vorbind de lohii! Ce sunt astea? Sunt ca ciclul? Si cam cat timp ar trebui sa tina? Vin in cantitate mare?33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Tot aud vorbind de lohii! Ce sunt astea? Sunt ca ciclul? Si cam cat timp ar trebui sa tina? Vin in cantitate mare?

33+

Lohiile sunt scurgeri ca la menstruatie, dar mai abudente. Dureaza de la o saptamana pana la 6 saptamani, in functie de organismul fiecaruia. Provin de la faptul ca uterul se curata dupa nastere. Eu m-am plictisit de eleSper sa treaca in curand!

Mergi la inceput