Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112
Raspunsuri - Pagina 4
Leditia spune:
Cumpar timp liber si ore de somn!!!
Vazut azi noapte,printre picaturi(adik urlete &co) poze cu bebei frumosi de Dark si Ira,sa va traiasca.
POZE CU NOI
de David Christian
dobreclaudia spune:
SA TRAITI CU NUMELE DE SF. IOAN!!!! si eu ma numar printre sfinti..
Dar, azi noapte am avut un vis tare ciudat, parca am facut cezariana si am visat ca ma uitam la mine sa vad operatia era mica si nu ma durea, apoi in jurul meu nimeni, nici copilul, eram agitata si ma duceam sa-l caut...dar m-am trezit f. speriata dimineata...
De ceva vreme ma tot gandesc daca sa mai fac sau nu cezariana....parca imi este mai frica de ea decat de nasterea naturala...(nu am nascut niciodata)
As mai vrea parerea celor care au nascut deja....
Maine intram in luna a 9-a si suntem tare fericiti!!!
36+ frumoasa mea bebelina
clau
cristi_2003 spune:
aalina - de ce esti asa nervoasa?
claudia - fa cezariana daca ai indicatie medicala, altfel nu stiu, mai bine vorbesti cu doctorul tau.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
Carmen_Marieta spune:
Salutare burticutze,
La Multi Ani!!! tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!!!!
Dark, Ira vazut poze frumoase cu copii superbi. Sa va traiasca!
Asparagus foarte draguta camera lui Lucas.
Eli, Spic frumoase poze cu burtici! Spic David e un dulcic?
Leditia imi pare rau ca esti obosita, poate bb isi face un ritm al lui, si te odihnesti si tu.
Multumesc pentru sfatul referitor la mancarime, a functionat.
Roxana eleganta, draguta, si nu am vazut burtica... iar Patrick este un dulce!!
Flo cum adica sa faci tu cozonaci?? nu trebuie sa stai cumintica?? vrei bataita?
Patricia in curand venim la tine, acunm cred ca nu ca ne miscam mai greoi, dar in curand... pai mai pui mama multe poze??? , si nu inteleg de unde ai atata putere, parca nici nu ai fi ... mie imi este greu sa pregatesc masa, daramite sa fac cozonac..
Cristi cat de bine poti sa arati dupa nastere!!!!
Miere cum este formatia azi??
Andre-ea vineri dimineata scoatem agitatele....
Tuchi te rog da un semn, ca sunteti bine!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
33+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
roxanaz spune:
Selene, am inteles. eu nu prea cred ca mai are icter... dar se spune ca bebelusii alaptati au mai mult timp icterul, adica acesta trece mai greu. oricum e ok daca va duceti la pediatrie. eu nu prea cred ca o sa se mai repete minunea cu 5 ore dormite la rand... sau mai stii? daca e asa o trimit pe Daria la reciclare la David al Leditiei.. ca el e opusul
Cristi hahaha tu esti o draguta dar Patrick e leit ta-su.... de aia
multumesc frumos de complimente tuturor care au vizionat pozele...am o singura rochie care ma incape si chiar nu aveam chef sa stau de revelion in blugi sau in haine de birou
Andreea (Ciufik) cu mai sunteti?
Aalina tu de ce ai nervisori?
Carmen_Marieta spune:
Fetele am observat ca Irina nu a mai scris, o fi bine?
Poze ..
33+ Matei
Naty spune:
Buna!
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
Noi suntem asa si asa. Nadia - bine, cumintica foc, doarme bine, papa bine, sa n-o deochi! Nici nu-mi vine sa cred, dupa ce am avut un copil - teroare ca Ioana.
Ioana insa e azi in a 4-a zi de deranjament stomacal, dupa ce duminica a vomat mult, luni a fost bine, dar ieri si azi - diaree. Octavian a avut si el ieri voma + diaree, iar mama inaintea Ioanei si sunt disperata ca ar putea fi un virus pe care sa il ia Nadia.
La 2 o asteptam pe dr. de familie in prima vizita.
andre_ea cele mai multe mamici spun ca a fost mult mai usoara a doua cezariana. La mine nu stiu de ce e mai greu, paote fiindca am avut complicatii.
Dar cu bebe 2 e mult mai usor decat cu bebe 1.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
roxanaz spune:
Claudia dobre, nu face cezariana decat daca ai vreun motiv intemeiat. altfel categoric nu. nu e floare la ureche recuperarea si nici operatia. ia in consideratie faptul ca dupa orice operatie majora orice pacient sta linistit si se reface. ei bine mamele nu au luxul asta, ai program stabilit de bb care e haotic, nu ai timp de tine, nu ai timp de odihna. deci.. nasterea naturala este oricum cea mai buna solutie.
Raluca sper sa nu luati nimic nici tu nici Nadia.
azi era si dpn-ul RalucaiAlexa... o fi nascut deja?
copilaselor trimite-ti-mi si mie careva userul de pe gmail.. neuronul gravid a decedat acu 4 zile
Carmen_Marieta spune:
Roxana ti-am trimis.
Nu stim nimic de Raluca, nici Irina nu a mai scris...
Poze ..
33+ Matei