Tulcence ? 10
Raspunsuri - Pagina 16
Mirell@ spune:
buna...
ooo gabi da te innoiesti nu gluma... bravo tie.. sa fii anatoasa si sa porti lucrurile cu placere...
noi am scapat de raceala asta usoara... pana la urma Teo a inghitit pastilutele cu apa, nepasate si fara suc sau zahar ... e baiat mare...
Astazi se implinesc 2 ani de cand am vazut pentru prima data un baietel mic, firav, cu glasul de cristal, ce m-a facut sa imi dea lacrimile. Acum doi ani cand l-am luat pentru prima data in brate, am simtit un fior in piept, un sentiment ce nu cred ca-l voi putea exprima vreodata. Numele lui este TEO, scumpul meu copilas . Sanatate multa ii doresc, sa creasca frumos si sanatos, sa fie iubit si fericit. Mult noroc in viata si bani cu carul. La multi ani iubire mica!!!
Din cauza lipsei de spatiu, am sarbatorit ieri la tara la parintii sotului. A fost super frumos. Am scapat din vedere niste lumanari sa-i pun micutului pe tort, asa ca am improvizat ceva, o sa vedeti in poze, sunt cam mari lumanarile, dar important este ca Teo le-a stins pe amandoua. Aveti aici pozele - Aniversare Teo - 2 ani. Le-am facut afara ca sa iasa mai clare, telefonul nu are blit si in casa ieseau intunecate.
Filmuletul cu La multi ani si cum sufla in lumanari. Tin sa va spun ca tortul e facut de mine. E masinuta preferata a lui Teo, o are si jucarie, de unde m-am si inspirat.
Pentru ca am intrat in anotimpul de primavara, doresc ca primavara sa va inmiresmeze inima si sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite si sa va arate ce-nseamna sa zambiti,sa iubiti si sa fiti iubite cu adevarat!Parfumul florilor de primavara,roua diminetilor calde, adierea vantului al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul vostru. La multi ani!
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 2 anisori 02.03.2007
danybv spune:
la multi ani !!!! pentru scumpul de Teo sa cresti mare, sa fi sanatos si frumos , sa-i bucuri pe parinti intreaga lor viata , sa ai parte numai de bucurii
Mirell@ sa-ti traisca baiatul , sa va bucurati de el mereu
Am vazut pozele , filmuletul si mai ales tortul felicitari pentru tort
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Mirell@ spune:
Multumesc Dana ....
Cum mai sunt piticii? dar voi? V-a trecut raceala?
danybv spune:
Buna dimineata fetele
veste primita azi noapte la ora 23:45 : s-a nascut Crina 3,200 g , scor apgar 9 .
SILVIA sa-ti traiasca printesa , sa va bucurati de ea toata viata si sa va aduca numai bucurii , felicitari !!!! sa ai laptic mult si va asteptam cu bine sa va intoarceti acasa la Tulcea
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
laura72 spune:
Bun venit pe lume Crina! sa cresti mare sanatoasa si sa ai noroc.Felicitari Silvia.
Teo La multi ani,sa fii sanatos,destept si sa asculti pe mami.
fetelor m-a sunat sotul sa-mi spuna ca au sunat cei de la apa ca se opreste apa in tot orasul pt 12 ore.acum a plecat colega sa opreasca,apoi fug si eu.
Aurora stii ceva mai multe?
va pup,mai vb.
gabiu spune:
SALUT,
am primit si eu mesajul cel maret! Sa va traiasca minunea si sa fie sanatoasa. Bun venit pe lume Crina si mamicii tale multi
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007
Mirell@ spune:
waw.... felicitari Silvia... iti doresc multa sanatate iar tie mica printesa Crina sa cresti mare si frumoasa, sa mananci tot si sa fii sanatoasa. A da viata unei minuni de copil este un lucru mare, pe care unii oameni nu il pot intelege. Ma bucur ca sunteti bine si va asteptam acasa la Tulcea.
Multumesc fetelor pentru urarile facute lui Teo.
portugal spune:
Felicitari Silvi pentru printesa Crina multa sanatate ei si parintilor si sa va aduca numai bucurii anca odatamulta sanatate
portugal spune:
Buna pt toate fetele an primul rand ami cer scuze ca am cam lipsit dar ami cam ocupa timpul Sara noi suntem sanatoase ceia ce doresc si la copilasi vostrii
Mirell@ spune:
= 8 Martie =
La multi ani si o primavara frumoasa tuturor mamicilor, ca merita cu adevarat! Zile senine, vise implinite si iubire cat marea.