Tulcence ? 10
Raspunsuri - Pagina 15
gabiu spune:
neata va spune un om al muncii
ce faceti? Ieri au fost mosii de iarna si am fost si noi la finuti cu cate ceva. Am zis ca stam putin dar ne-a prins noaptea pe la ei asa ca toata curatenia care trebuuia sa o facem ieri a ramas azi pe umerii maica-mii.
dany ai inteles gresit: sambata plecam la botez in Bucuresti, nu am fost! Eu insa am un chef nebun de cumparaturi si deja azi mi-am propus sa-mi cumpar o geanta si niste pantofi. Macar cu astfel de ocazii sa ne mai innoim si noi garderoba ca altfel.....
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007
danybv spune:
Buna fetele
Oooo mai Gabi se pare ca da am inteles gresit , ce sa fc neuronul bata-l vina pai atunci bafta la cumparaturi si asteptam sa scoti poze frumoase
In rest noi suntem mai bine , sotul mai este racit , eu am scapat .
O saptamana usoara la munca celor care muncesc iar restul fetelor va asteptam la semnatul condicutei .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
moruna spune:
buna dimineata!haideti la o cafeluta calda,la un ceiut aromat sau la un 3 in 1.
ce faceti?vad ca e cam slaba activitatea pe aici.sper ca sunteti ok si puiutii ostri la fel.pupici!
mami de andrei 08 MAI 2008
http://shoarece.blogspot.com/
danybv spune:
Buna ziua fetele
Moruna multumim de cafeluta
Noi suntem bine acum , ne-am revenit toti , sotul mai are un pic de raguseala dar ii va trece cat de curand .
fetelor dar unde sunteti de nu dati nici un semn de viata ????
Ati vazut ce frumos fulguieste afara ?
danybv
Mirell@ spune:
buna...
am intarziat la cafeluta...multumim moruna
Noi binisor... am fost la doctor ca nu am scapat de diaree. A zis ca e un virus ce se manifesta prin diaree. Ne-a dat pastilute...si asa de greu le ia Teo... ca nici nu stiu cum sa i le dau. Vomita de la aroma amara a pastilelor. In rest e ok...sper sa se faca bine. Febra nu mai are si nici nasul nu-i curge si nici nu tuseste...asta e bine.
Va pup...revin
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 11 luni 02.03.2007
danybv spune:
OOffff mai Mirell@ sanatate multa lui Teo sa se faca bine .
Asa este mi-a confirmat si azi dr ca circula un virus tare pacatos in aer deci mare grija fetelor cu copii , noi am trecut prin asta si stim ca este tare greu si urat bleahhh .
Pupic la fete
danybv
Mirell@ spune:
am revenit....
Gabi asa este... macar cu diferite ocazii sa ne mai intregim si noi garderopa. Iti doresc distractie maxima si drum bun.
Multumesc tuturor fetelor care au urat sanatate lui Teo.
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 11 luni 02.03.2007
gabiu spune:
salut
apropo de garderoba am constatat ca de fapt nu-mi mai veneau mare parte din costumele de pana acum asa ca am inceput sa-mi iau materiale sa-mi fac la croitoreasa. Drept pentru care deja mi-a facut 4 sarafane, o fusta, o camasa si mai are 2 costume in lucru. Macar am scapat din sifonier de cele care nu le mai puteam purta( fustele erau prea stamte si exagerat de scurte) -le-am dat unei tipe micute de inaltime.
Mi-am luat si pantofii si geanta. Ce mai! Am intrat serios la cheltuieli!
Sanatate multa tuturor
dany ma bucur ca va e mai bine
Teo sa te faci bine
mirell@ incearca sa-i pisezi pastiluta si sa i-o dai cu suc de portocala in seringa dozatoare
Noi deocamdata suntem bine
gabiu spune:
salut,
v-a cuprins astenia de primavara?
vad ca nu prea mai intrati pe aici.
Alo!!! E frumos afara, scoateti nasul la aer si intrati si la scris putin
danybv spune:
Buna fetele
Gabi sa porti sanatoasa si iubita lucrurile noi care ti le-ai cumparat
Noi suntem bine cu totii.
mirelaionut increstinare placuta astazi printesei , sa fie sanatoasa , sa creasca mare si frumoasa si un pupic
danybv