Nou stil de viata (242)
Raspunsuri - Pagina 6
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Daniela, Anda, acum mi-am adus aminte ca Roxa e la ski , mersi. Anda, ce meniu . La orezul cu lapte pui si zahar? Doina, spor la invatat. Ce de fete studioase pe topic! |
Pun miere sau zahar brun, dar putin. Uneori pun Splenda, in funcie de cum stiu ca stau cu meniul din ziua respectiva.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
madelaine77 spune:
Mai fete frumoase,ieri, cand am avut si eu timp de stat la palavre nu ati zis nic pis...si azi cand am fost mai mult plecata din birou am gasit 'n-spe' pagini scrise...SABOTAJ....
MADELAINE
Zuzilici spune:
Adevarat graiesti Madelaine
Buna dimineatza tuturor si-o zi excelenta. Aveti grija cum sarbatoriti.
Eu sunt destul de ocupata azi asa ca va citesc "din umbra" si sper sa recuperez cu scrisul maine.
Va pe toate si-o zi buna.
P.S.Eu am vazut filmul The knite Runner facut dupa carte.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
hcclara spune:
Salut fetele!
da, am terminat calcatul, fara spor si chef da le-am facut! ma asteptam sa am mai multe, am avut numai 8 camasi + maruntisuri de ale copiilor!
Anda multumesc, esti o dulce ca intotdeauna! la multi ani tie si Ionilor tai! imi fac si eu odata orez cu zahar brun si lapte ca mi-ai facut pofta! poate chiar maine!
Ruxandra vroaim sa te intreb si azi dimineata da am uitat, cum faci carnea de vita??? eu de obicei fac sos vanatoresc cand iau de vita.
Gabi azi mi-am facut ceaiul singura ca n-a avut cine sa ma rasfete, al meu e la servici, dar sunt sigura ca deseara imi face unul "noapte buna"...asta e bun, in rest mi-am facut eu unul azi de portocale, la care am adugat putina scortisoara si o linguritza de ceai de fructe rosii, a mers, n-a fost cine stie ce...nici eu nu beau cu placere, sa stii! da am bagat o cafea si un capucino pe langa ceai!
Roxa esti pe partie??? ia zi, nu ne duci dorul deloc?
lou ce faci, ingrasi porcul? tinem pumnii maine, sa vii cu nota mare! nu esti deplasata ca nu te uiti la romani, nici eu nu m-am uitat, am inceput insa acum un an sa ma uit la filmul cu tiganii ca se uita mami cand a fost la mine, insa in rest nu ma uit pe romani!
Laura cum sunteti voi? Andrei ce face, e bine?
Eu am scos bradul azi, spre tristetea copiilor, insa trebuie sa-l ducem fiindca am auzit ca maine e ultima zi cand se strang brazii!
v-am sa aveti o seara placuta!
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici P.S.Eu am vazut filmul The knite Runner facut dupa carte. [/blue] |
Bun filmul!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Happy_in_TO spune:
La multi ani celor care sarbatoresc astazi Sf. Ion! Tzuni, la multi ani mamei tale!
Multumesc pentru urarile frumoase pentru Maya!
Azi am o stare nasoala, am draci si am si certat fetele dimineata! Sper sa treaca repede ca defel nu sint asa... E zapada multa afara, cine vrea poate sa o ia!
Am plecat repede de acasa, mi-am uitat adidasii, dar tot ma duc la sala!
Meniul de azi:
Dimineata: iaurt degresat, probiotic (habar n'am care e diferenta!), cu cereale integrale fara zahar (amestecate de cu seara cu iaurtul, a iesit f bun!), o cafea cu lapte, fara zahar, apa calda cu lamiie
Gustare: Un mar
Prinz: ciorba de legume, slaba desert un iaurt degresat
Gustare:un ardei rosu
Seara: o portie de somon la gratar, cu suc de lamiie, ceai de musatel sa calmeze nervii :))
mai vin! Pup fetele
madelaine77 spune:
Zuzi, neata si sa ai o zi buna...
Claudia si noi am scos azi bradutul... si m-a apucat asa o tristete pentru ca parca abia azi am pus punct final sarbatorilor de iarna...mai vreau concediuuuu
MADELAINE
Delidana spune:
Chiar ca avurati spor la scris.
Stie cineva cum se ajunge la oficiul postal 67 de pe strada Virgiliu nr. 39? Trebuie neaparat sa ajung acolo zilele astea, de preferabil miine . Am gasit o harta aici http://www.hartabucuresti.ro/index.php?id=629 insa n-am idee cum pot da de el. Eu vin cu metroul...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
Ha ha sunteti niste dragute sa ma trimite-ti la invatat. Doar ca eu ff rar invat in ziua de dinainte de examen. Mai repet una alta si ma mai uit un pic prin carti si cam atat.. altfel devin stresata
Ruxi nu ca Anda are niste meniuri yumi yumi? Ce mi-ar place sa stau aproape de ea sa ma mai autoinvit la masa
Daniela eu te intrebam
Made da de ce nu intri si de acasa? in timpul zilei suntem pe la servici si nu toate putem sta asa mult pe net..
Happy pune-o pe avion c-o astept
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci