Nou stil de viata (242)
Raspunsuri - Pagina 7
madelaine77 spune:
Lou, nu am net acasa. Era conexiunea foarte proasta si de luna trecuta am renuntat, mai ales ca sper ca luna viitoare sa ma mut si imi pun acolo net.
MADELAINE
CristinaT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delidana Stie cineva cum se ajunge la oficiul postal 67 de pe strada Virgiliu nr. 39? Trebuie neaparat sa ajung acolo zilele astea, de preferabil miine . Am gasit o harta aici http://www.hartabucuresti.ro/index.php?id=629 insa n-am idee cum pot da de el. Eu vin cu metroul... www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan |
Cobori din metrou la statia Eroilor, apoi traversezi pe partea cu Spitalul Municipal, fosta Casa Radio. Cum stai cu fata la Casa Radio in stanga ai spitalul Minicipal si in drepta niste blocuri. In spatele blocurilor ar trebui sa fie. Ai programul de lucru?
14 febr - 9 ani
si :)
Delidana spune:
Cristina, mersi mult. Buna intrebarea cu programul de lucru, tocmai l-am gasit pe net, mersi ca mi-ai spus ca ma duceam miine dimineata degeaba.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
madelaine77 spune:
Fetelor eu va pup si va urez spor la vorba in seara asta. abia astept sa-mi pun net acasa si sa pot palavragi cu voi noaptea..
MADELAINE
Sabina spune:
Vikingo, te dezumflu oleaca:D
http://www.petreanu.ro/2009/01/australia-cronica-de-film-si-lume/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Delidana spune:
Salutare,
Mi-am facut si eu programul de exercitii pe ziua de azi, care a inclus printre altele 100 abdomene si vreo 15 minute de .
Claudia, te astept si pe tine, sper ca ti-a trecut raceala.
Sabina, daca e cu Hugh Jackman ma duc si eu sa-l vad, poa' sa zica cine ce-o vrea.
V-am pupat, pe miine.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Buna seara,
iata meniul de azi ( cam monoton, n-am avut chef/timp de gatit si nici din ce):
07.30 - 150g iaurt (3.5% grasime), 20g seminte de dovleac
10.30 - 80g sardine in ulei, 30g ficat de cod
14.00 - 2 oua fierte, 65g telemea de capra, 120g castravete
16.30 - 20g migdale crude
19.30 - 80g sardine in ulei, 30g alune de padure crude, 30g costita de porc
Total 1,540 calorii
Claudia, carnea de vita in ultima vreme am facut-o fie in ulei ( o metoda de fragezire, dar costisitoare) fie taiata bucati mici si prajita in unt ( adaugate ciuperci si smantana).
Lou, asa e . Ma omoara cu zile.
Happy, imi place meniul . Nu cumva nervii sunt cauzati de PMS?
Madelaine, deci ne vizitezi doar ziua?
lai spune:
Ziua buna!
La multi ani si multe impliniri Ioanei de Cristina, Andei-Oana (si tatalui, socrului si nepoatei), tatalui Sabinei, Oanei de Doina, mamei de Tzuni si tuturor Ionilor si (I)Oanelor!
Ruxandra, poate cu timpul incet-incet il ademenesti pe sot si ajunge la sentimente mai bune
Louisea, cand va hotarati, trambitati Aici in zona mea e nasol cu vremea cam de prin mai pana in septembrie, f cald si umed, dar in rest e fain.
Violeta, sa dea Dumnezeu! Sa ne vedem cat de curand (si) la Odisee
Sabina, spor la pregatit examenul si multa energie pozitiva
Vik, in sabii ne lovim, in buzdugane ne izbim, in sosete ne mirosim, in 336 ne inghesuim si la 65 de kile poposim Frumos belly-dancing, am facut si eu un pic la un moment dat da' asa de fason, n-am ajuns prea departe, erau niste cursuri printre cursurile de aerobic de la facultate. Da' tot imi mai e de folos din cand in cand, de exemplu la nunta armeneasco-arabeasca la care am fost acum in decembrie Eu sunt innebunita dupa dans; dintre toate cursurile de aerobic pe care le-am facut vreodata alea de cardio-dans sunt preferatele mele de departeeee. La petreceri nu mai zic. Din pacate in ultima vreme n-am prea avut f des ocazia, doar pe la nunti si cand am mai fost la tango (destul de rar in ultimul timp). Tre' sa caut ceva club, da' ma enerveaza ca aici majoritatea sunt sau hip-hop sau muzica electronica, eu vreau greatest hits/oldies/anii '80/latino..
Happy, La multi ani Mayei, sa fie sanatoasa si norocoasa! Ma inscriu si eu la doritorii de zapada
Claudia, eu in Germania am auzit prima data de tango argentinian (mai concret asa - adica de cursuri si milongas=seri dansante), asa ca pentru mine Germania = un fel de patrie a tango-ului
Cristina, www.milonga.ro In sezonul cald se dansa in weekend in aer liber in Cismigiu (am fost si eu o data, da' m-a enervat nenea instructoru' si nu m-am mai dus; insa ideea e faina).
Meniul meu pe ziua de azi:
6:00 o banana si o cafea cu lapte
9:00 doua sardine si trei lingurite de salata de vinete
12:00 prima jumatate a pranzului (pui Tagine - cel de acu' doua zile, cu yams, morcovi, ceapa si prune)
14:00 a doua jumatate a pranzului
intre - apa, ceai, mar, mandarine
Sport - 10 min eliptica + greutati (5 exercitii, 3X12)+abdomene+30 min pe banda de alergat (5+5+5+10+5 alternat mers alert cu alergat).
Lai
carina spune:
Ruxa, Lou: Sunteti tare dragute.
Delia: felicitari. Parca ma bate si pe mine gandul sa dau jos praful de pe coarda, ca n-am mai sarit demult.
Apropos Ruxa: nu tragi o fuga pana in Viena duminica seara? Eu am delegatie pana marti dupa amiaza.
Si acus sa va dau o chestie de gandit: o prietena de-a Carinei (cu 3 luni mai mare) are probleme grave de greutate. Parinti par uneori ca ar constientiza, dar nu prea fac mare lucru. Acum cateva seri, fetele s-au cantarit la noi in baie si socul parintilor a fost mare si ar vrea sa ia masuri, dar deocamdata bajbaie. Fetita are 38 de kg la 6 ani jumate (Carina are 17.5). So, daca aveti idei de retete, meniuri light pentru copii, spuneti-mi sau orice alte idei (la nutritionist nu cred ca vor merge ca nu sunt genul). In plus, cum sa o fac pe mama sa inteleaga ca e fff important sa stie continutul energetic al mancarurilor copilei. In principiu orice sugestie e bine venita.
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
Sabina spune:
Anda, chiar ca e aiurea...O sa ma gandesc sa-ti spun.
Sofia are 21 de kg, crezi ca e prea mult? e mai mare cu o luna decat Carina.
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo