Nou stil de viata (242)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna din nou!

La Multi Ani Tumpi,La Multi Ani Oana (Nastad), La multi ani Carina sa fiti sanatoase si fericite!

Lai, Happymum, Aliclara bine ati venit si spor la slabit.

Doina, spor la invatat si bafta la examenul de duminica!

Tzuni, eu am citit cartea PS I Love You, care este super. Nu am stiu ca este si film. S-a facut film si dupa cea de-a 2 carte a ei?

Delia, sper sa iti indeplinesti rezolutiile. Eu am gasit una singura: sa ma dau cu crema. Pana acum nu am facut asta.

Danielag,lai, cand l-am vazut prima data m-am indragostit lulea, dupa o luna aveam verigheta pe deget. Asa ca nu am avut timp sa-mi dau seama, sa-mi aduc aminte de vis. Am fost tare ocupata.

Lou, spor la invatat si bafta!

louisea, da, e tot Basescu :)

Happy_in_TO, La multi ani pentru Maya. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! Am impresia ca am fost colege la un alt subiect cel cu grup40.Dupa numele fetei m-am prins. cred ca e cea mica?

nastad, si ce studiezi? mai ai 2 ani, nu?

gusta, nu e bine deloc. Esti foarte foarte stresata!

violeta70, cum adica lunea bei doar apa... aoleu, aoleu... nici macar o cafeluta? sau ma rog vreo 5-6? Bafta in sesiune! Sper sa nu ajungi sa te operezi si sa ai un bebe mic.

an-k, te poti duce la sala?

Zuzilici, ce imi plac poeziile tale. As vrea sa ii pot face si eu una copilului, dar... nu am nici macar rabdare sa ma gandesc. Si parca e si prea fada... mai bine ma las pagubasa. Felicitari!
Ce inseamna sandvis subway?

Lai, uita e asa ma faci tu sa mai adug ceva pe lista de rezolutii 2009: sa invat sa dansez tango... nu dupa ureche.

puskin, te rog frumos sa-mi dai si mie meniul. Vreau si eu sa ma orientez.

Anda, te cheama Oana? pe fica-mea o cheama Ioana dar ii spunem Oana.

carolinah, te-ai repatriat de-adevaratelea? sa fie intr-un ceas bun!

am reusit sa va prind din urma de aseara. Si tot nu am inteles tot tot... daca lipsesc cateva zile, cred ca nu mai inteleg nimic, nimic.

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Mai da nu e drept sa scriti asa de mult acuma eu cum recuperez.Ma duc sa vad ce ati scris si dupa vad eu daca mai zic ceva.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Cat ati scris de ieri pana azi...!!! Am citit pe sarite, ca-s la munca si am treaba pana peste cap .

Ruxandra, am mancat aseara ciuperci cu smantana, asa ca am mai avut proteine si de acolo. Oua nu prea mananc, mi se par greu de digerat.

Cristina, foarte frumoasa intamplarea cu visul! In alta ordine de idei, cred ca Zuzi se referea la sandwich-uri de la www.subway.com/subwayroot/index.aspx" target="_blank">Subway.

Incerc sa mai trec pe aici, desi la birou totul e in regim de urgenta .

Daniela

Editez ca am uitat sa urez La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit.

Vik nici nu imi propun nimic pe anu asta,ca tot ce am vrut nu am reusit si atunci zic ca e mai bine sa las sa vad de la sine ce o sa fie.

Anda crede-ma ca am incercat dar nu am gasit.

Cris stresul meu e fara margine.

Ruxandra meniul de azi.

Cafea ceai
paste cu cascaval
cartofi fierti cu un pic de piept de pui.

Astept sugestii.

Trebuie sa imi revin ca tocmai ce am intrat in casa de dimineata si am avut si 2 spectacole si am zis ca musc din pereti.

Si da ati citit bine am 69 de kg si bine nu imi este.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Pana nu uit: LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI!!!!

Anda ai dreptate Tre sa ma abtin si eu sa mai comentez tot

Gusta fetele au dreptate.. Fa-ti si tu timp pt tine si pt sufletelul tau, mai ales acu ca Mara merge la gradi
Mananci cam multi carbo (paste, cartofi). In cantitate mai mare se depun ca grasime. Incearca puiul cu ceva legume sau salata (cu ce ai prin frigider - improvizeaza)

Clara (e ok asa? :) sper si eu ca nu ne dezamagesti Glumesc desigur.
Orice fel de miscare e ok daca nu ai timp de mai mult.. Ideal ar fi si fie una care sa-ti ridice pulsul..

Daniela spor sa ai in toate

Cristina merci
Tre sa intri mai des ca altfel nu ti pasul Da sunt perioade si perioade. In alte dati abia daca se scrie o pagina pe zi..

Chiar Tumpi ce-o fi facand? Oare n-are net unde s-a mutat?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Cristina, trimite-mi pe PM o adresa de email.

Daniela, e bine daca ai mancat ciuperci cu smantana. Ouale sunt foarte sanatoase,nu poti manca nici macar cate 1 dimineata?

Gusta, ti-a zis bine Louisea. Scoti ori pastele ori cartofii si bagi o salata mare, sau legume facute cum vrei tu ( broccoli, conopida, mazare, linte, salata, vinete, dovlecei, etc).
Daca ti se face foame mai mananca 1 iaurt, 1 fruct, ceva nuci (v-am disperat cu nucile astea, da' vad ca majoritatea nu mancati grasimi sanatoase mai deloc).

Lou, tu nu ar trebui sa fi cu burta pe carte ?

Eu vreau sa stiu unde e Roxa-boxa!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Lou, multam de urari! Spor la invatat si tie!

Ruxandra, mai mananc oua din cand in cand, dar am zile in care nu-mi pica bine si le cam evit. Roxa-Boxa e in vacanta, la schi, din cate imi aduc aminte.

Nu mai stiu cine ma intreba daca-s in Cluj acum sau in Bucuresti. Sunt in Bucuresti. Voi pleca cam spre sfarsitul lunii la Cluj. Cat despre cum impac deplasarile mele cu viata de familie, e putin mai greu, dar deocamdata nu avem ce face. Oricum noi avem antrenament, si spun asta pentru ca prietenul meu a fost plecat din tara la un moment dat si atunci nu prea ii puteam face vizite prea dese, ca era taman peste "balta" (a se citi ocean). A fost mai greu atunci, dar am scos-o la capat. Acum incerc sa-mi limitez deplasarile pe cat posibil, dar deocamdata nu se poate fara ele.

Meniul meu pe ziua de azi e identic cu cel de ieri, ca nu am avut timp sa-mi aduc ceva pregatit de acasa. Oricum aseara am mancat toate ciupercile, cum zicea si Claudia, asa ca nu mai aveam ce aduce la birou. Noi suntem mari amatori de ciuperci (totdeauna gatite din ciuperci proaspete, nu-mi plac cele la conserva). Si se mananca pe loc.

Mai vin pe aici. Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Cristina: ma cheama si Oana. Trebuia sa fie Ioana dar nu i-a placut mamei (mie imi place Ioana tare mult)
Lou: treci la invatat
Ruxi: Roxa e in concediu (nu stiu unde). Se intoarce in 10 Ianuarie.
Sunt mandra ca incet incet ma reapuc si eu de sport: azi am facut 20 de minute de banda la 5.5 km/ ora, inclinare de 15 (in pauza de masa ca stau la 10 minute cu masina de firma si stiu o scurtatura neaglomerata).
Uitasem ce bine e
Daniela: insist si eu cu ouale. Incearca macar omleta din albusuri.
Meniul meu de azi:
orez brun cu lapte si scortisoara
manicotti (clatite umplute cu amestec de ricotta, mozarella, parmezan, ou si sos de rosii homemade si coapte in cuptor in sos de rosii si ciuperci)
2 felii de ciabatta (am postat reteta): una cu branza de capra si rosii si una cu miere.

Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!

CRISTINAT -Management Financiar Contabil-Contabilitate si informatica de gestiune

Fug sa iau copilu` de la gradi

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Daniela, Anda, acum mi-am adus aminte ca Roxa e la ski , mersi.

Anda, ce meniu . La orezul cu lapte pui si zahar?

Doina, spor la invatat.

Ce de fete studioase pe topic!

Mergi la inceput