Nou stil de viata (242)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Aliclara, arata binisor meniul. Arunca si niste legume langa pestele ala .

Madelaine, te astept cu meniul si pregatesc si biciul intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare! La multi ani!

La multi ani si Ioanelor pt ziua de azi!

Abia m-am repatriat si sunt prima zi la serviciu, ocupata pana peste cap.

Promit sa citesc si sa revin.

Promit si sa ma ocup de urmatorul capitol Zuzilici.

Va pup si mai vin probabil maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Puskin, pana acum am mancat fara hidrati de carbon, dar foarte gras si aiurea. Spre exemplu, dimineata am mancat cateva feliute de salam de Sibiu.
Apoi, pe la 11, la birou, mi-am bagat mana in cateva jumari pe care am pus o tona de sare, ca sa mearga goale, fara paine.
La pranz: am un snitel din piept de pui ( si stiu bine ca faina are hidrati de carbon)
Diseara: as vrea sa manac ori un gratar din muschi de vita cu salata de muraturi, ori niste ciupercute la cuptor cu cascaval ras.

Ce zici? Scoti biciul??????????

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani fericiti Ioni si Ioane!
Si tata e nenea Nelu :)

Azi am mancat asa:
dimineata pe la 9.30 o cafea cu lapte si o gura (una sg) de prajitura cu branza ramasa de la Gh.
La ora 12 o conserva de ton in apa cu salata verde.
Am sa plec de-acasa ca am intalnire cu profu , stabilim partiturile pt examen, plec la 13.30 si vin pe la ora 17. Cred ca imi iau niste migdale sa rontai plus un mar inainte sa ies pe usa.
Seara inca nu stiu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Madelaine,

Scot biciul, da. Iti spun si pentru ce:
1. Pentru salam: NU E SANATOS, are o groaza de prostii. Inlocuieste-l cu oua, branza, conserve de peste.
2. Nu ai aproape deloc legume, si asta este o mare problema. Poti sa mananci linistita: castravete, salata verde, ridichi, spanac, fasole verde, broccoli, conopida, vinete.
3. Snitel - nu e ok, dar nici cumplit de rau; eu l-as scoate

As mai adauga in meniul tau grasimi sanatoase: nuci, caju, migdale, seminte de dovleac CRUDE si fara SARE.

Mergi la inceput

Sabina . La tonul ala pune si niste ulei de masline, BRAVO pentru migdale . Dimineata baga proteine ( ou, branzica, iaurt).

Am pus meniurile mele intr-un word doc, deci va astept pe PM cu adresa de mail pe care sa trimit.

Mergi la inceput

si eu nu mai stiu ce sa cred cu cantarul...m-am cantarit, aveam 69.1 azi.
{presupun atunci ca am f multa retentie de apa din cauza rusilor ce ma pandesc de dupa colt, ca ieri am manact binisor seara , adica am chiar gatit , cartofi frantuzesti (din aia cau straturi de cartof, branza rasa, cartof, ou tare, cartof si deasupra smanatana batuta cu ou) plus pui cu orez brun.(asta a gatit sotu)

Mergi la inceput

am pus ulei de masline si lamaie pe salata verde, erau in aceeasi farfurie:)
Eu migdale crude mananc de mult,de cand o am pe Sofia, pt ca ajuta f bine la lactatie

Ce sa mananc seara??

Cu dimineata...e f f greu. Trebuiie sa ma reeduc, dar peste o luna, acum nu pot. Cafeaua aia cu lapte imi tine 2 ore ca un fel de mancare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Puskin, ok cu salamul...renunt la el. Nuci si alune si migdale, voi adauga dupa vreo 2-3 saptamani de regim. iar cu snitelul....il manac azi pe asta si de maine...pas.

Sabina, LA MUTI ANI pt 'nenea Nelu'

MADELAINE

Mergi la inceput

E bine daca ai pus.

Seara: ceva carnita (150g) cu legume ( aici lista e lung, mai vorbim despre asta), sau salata cu branzica, sau perle de branza, iaurt.

Mergi la inceput