Nou stil de viata (242)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Multumesc pentru incurajari
ZUZILICI multumim pentru capitol nou .Te rog sa ma treci la pauza pana pe 1 februarie, nu vreau sa-mi stea gandul la slabit acum.Doruletz a facut otita, la servici am mult de lucru , incep examenele....

DELIDANA, primul examen il am duminica de la ora 17

Va , incer sa mai intru

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata guralivelor, am crezut ca nu vad bine cand am deschis pagina si am gasit capitol nou, pag 3
Happy, la multi ani pt Maya, sa aiba parte numai de bine!
Tzuni la multi ani mamei tale! fain tipul, am vazut si eu saptamana trecuta Sparta si mi-a placut!
CristinaT la multi ani fetitei tale!
Tumpi-Ioana la multi ani! gata mutatul??? tot fara net?
Ioana la multi ani, am uitat sa iti spun ca m-am bucurat ca ai trecut pe la noi cu urari de sarbatori, si am bagat o privire sa vad daca n-ai poze noi cu Delia!
La multi ani tuturor celor cu numele de Ion/Ioana!

Carmen ce bine ca ai revenit! mai ai vacanta?
Zuzi esti mortala!
lou eu ma uit la Regina pe protv international, e singurul la care ma uit la romani, insa barbatu-meu e negru de suparare ca seara nu putem face nimica ca eu sunt nedezlipita de tv...tot vrea sa imi inregsitreze sa ma uit a doua zi, da n-am eu chef! bafta maine la examen!
Doina multa santate lui Doruletz!
lai ce fain ca mergeti la tango, al meu sot danseaza ft bine, eu sunt mai afoana, poate `om face si noi vreun curs cand vor mai creste copii!
Marilena cat ai, 69???? am crezut ca ai gresit cand ai scris! nu manca din frust, mananca fructe cand simti nevoia. cat despre socru, vorba lui olanezu, lasati telefonul sa sune si nu mai raspundeti, e din ala mobil? du-l undeva unde nu-l auzi! eu de ex cand nu am chef sa fiu deranjata, il las in buca si din camera nu il aud!

La noi e tare frig fetelor, -7 grade, ma pun sa calc, multumesc de urari da n-am nici un spor, poate ca imi vine si apoi va trebui sa merg o tura cu copii afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

eu sunt deja la birou, am intrat in paine.

La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!!!

Aseara ati avut limbarita , deci o iau pe rand:

Zuzi, meniul arata mai bine, cu exceptia primei mese, care putea sa fie mai "curata". Nucile alea nu le amesteca cu fructe, mai ales uscate. In rest BRAVO.

Sabina, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine . Rugamintea nu e deloc nesimtita, am meniurile in mai multe locuri. O sa le sintetizez intr-un document word, trimite-mi o adresa de mail pe PM sa ti-l trimit.
Dupa aceea discutam cum si ce sa iei din meniuri si ce sa adaugi.

Vikingo, daca bate vantul dinspre sud vine influenta pozitiva si la tine .

Gusta, pai ce facem, eu ajung la cat aveai tu inainte si tu la cat aveam eu ? Hai, vino cu meniul, ca scot bicele altfel.

Happy, e ok sa mai gusti din una alta din cand in cand. Cred ca ai ars panna cotta aia, plus ca nu e mare lucru in ea, niste lapte si zahar . Hai ca nu e asa rau .

Tzuni, ti-ai facut bagajele?

Pup fetele,
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Zic sa va las niste ceai ca mi-am facut unul verde.. Eu nu-l am pe sot acasa sa ma refete ca pe Claudia
Ma duc sa mai invat

Claudia Housewives se da la noi la danezi.. Eu n-am nici un post roman, nici macar international. Prefer sa ma tin la curent cu ce se intampla aici. Poate-s singura cu idei din astea ;) Dezavantaju e ca nici macar nu stiu cine mai e presedinte Da am o banuiala ca tot Basescu..
Te-ai apucat de calcat? Spor sa ai

Ruxi sa ai o zi usoara la servici

Da ce de porcusori is in listuta

O zi minunata tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

La Multi Ani Tumpi, La Multi Ani Ioana Diana, puiuta de Cristina T, La Multi Ani Oana, puiuta de Nastad, sa ne traiti, sa fiti sanatoase si fericite!

Mey, dar ce ati mai scris. Imi place tare mult "tonusul" subiectului!!

Tzuni mama, da' ce-ti trebuie bani de nunta?? Bani de nunta o sa aiba "americanu"! Si de rochie, si de luna de miere!! Asa trebuie, nu??

Mi-a placut si mie domnul din P.S. Te Iubesc... mascul de mascul, aprig, batut de vant. Iar Hilary...slaba nene de zici ca nu mananca nimic niciodata.

Gusta, imi pare rau ca nu te simti bine. Stiu ca e usor sa dai sfaturi, dar resursele nu le gasesti decat in tine. Poate ca voi parea insensibila... dar eu le-as atrage atentia direct si fara sa ma doara capul si socrului tau si soacrei lui Zuzi. Sunt oameni batrani, intr-adevar, au probleme, dar asta nu inseamna ca trebuie sa terorize pe toti cei din jur. Stiu ca nu e usor, dar decat sa va macinati nervii si sanatatea...

Vik, aici sunt pozele: http://good-times.webshots.com/album/569516881rqiMaa

Happy, ai o scuza pentru ziua de ieri! Sa-ti traiasca fata, sa fie sanatoasa si norocoasa.

Carmen, bine ai revenit! Pupici la baieti!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Ruxanda, imi trimiti si mie meniurile tale, cand le aduni? Multumesc!

Claudia, ce ceai ti-a pregatit sotul tau in dimineata asta?

Eu nu pot sa beau ceai deloc.... nu intra sub nici o forma. Spor la treaba!

Sabina, bine ca sunt copiii sanatosi! Asta e cel mai important! Succes la examen!

Caro, te-ai intors pe meleaguri romanesti?

Doina, Delia, spor la invatat si bafta la examene!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata vorbaretelor,
Lou: si eu am atras atentia fiecarei fete care mi s-a parut ca mananca prea putin/ nediversificat. Dar de fiecare data m-am oprit la atras atentia pentru ca: fiecare e liber sa faca asa cum crede/ se simte bine si nu vreau sa supar pe mine sau sa para ca imi impun parerile ca fiind adevar absolut.
Apropos de pasiunea mea pentru gatit si kg, va dau un link extrem de fain si bine explicat: http://www.bakingandbooks.com/2009/01/05/how-i-ate-my-cake-and-lost-weight-too-part-1/
Cristina: multa fericire fetitei tale Ioana!
Si eu am in familie: tata, socrul, nepoata. Acum daca si Oana e tot de la Ion, si io.
Tumpi: sa traiesti cu numele!
Justa: daca ne mai citesti - iti trimit un pupic mare si iti doresc un an minunat si multa fericire.
Tuturor Ionilor si Ioanelor - sa fiti sanatosi si fericiti, sa traiti cu numele!
Claudia: si mie imi place de tine oricum ai avea parul. Tu esti asa frumusica si finuta incat cred ca ti-ar sta bine oricum.
Carmencita: abia astept sa ti se rezolve netul sa ne scrii mai des.
Lou: si eu tot cu camasile mele si mai ales cu ale Carinei am probleme. In plus dragul meu isi calca singur daca are nevoie de ceva.
Delia, Doina, Lou, Violeta (si cine mai e studenta): multa bafta sa aveti si cat mai mult spor la invatat.
An-k: eu sincer cred ca ar trebui sa iti faci un plan de atac serios. AI incercat sa tii jurnal cu fiecare firmitura pe care o bagi in gura? Pe mine m-a ajutat ff mult. Si in linkul dat mai sus se explica cat de benefica e treaba asta.
Marilena: stii ca si eu ca si Vic am aceeasi propunere: iesi din casa, fa ceva, orice - plimba-te pe strazi dar incearca sa te detasezi macar o ora pe zi de ce se intampla in jurul tau. Trebuie sa fie ceva voluntariat de facut: cumparaturi pentru ceva persoane batrane/ comisioane/ orice. Mie oricum imi esti tare draga, dar nu iti face bine starea in care esti.
Zuzi: multumim de subiect. Data viitoare cand te mai strseaza soacra, surprinde-o - zambeste-i, ia-o in brate. Vezi ce face apoi.
Va pupic si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Neatza fetele!
Eu sper din tot sufletul sa nu ma dezamagesc. Asta este unul din telurile mele pe anul acesta. Aseara am mancat o mancarica de mazare cu ciuperci...e de rau?
Azi dimineata am urcat de trei ori pe scari am mers o statie pe jos... se pune la miscare nu?
De papat am inceput cu 1/2 de pomelo, am un ou fiert, un iaurt si cascaval. Pe seara cred ca arunc un peste pe gratar.Ceai cu lamaie si soc fara zahar si apaaa...ieri am ajuns la lichide la 2,5l. Ce bine ma simt... O zi buna!

Din milioane de oameni Dumnezeu m-a ales sa fiu ceea ce sunt. Mare rabdare am avut si in sfarsit, tot Dumnezeu m-a facut fercita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi.

Mai fetelor, dar ati scris aseara nu gluma. Am avut ce lectura dimineata, asta ca tot va strigam de zor ieri.
Puskin, ai dreptate....sa NU iti fluture botinele..., dar am o mare rugaminte...se poate sa iti fluture biciul pe spinarea mea? Poate asa, sub okiul tau ager, ma simt si eu si nu mai manac ca nesimtita.

Va pup pe toate si fug la munci.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Lou,mersi. Spor si tie la invatat.

Gabriela, iti trimit, sigur. Numai sa imi lasi o adresa de email pe PM daca nu ai deja in profil.

Carina, mersi si eu pentru link, o sa arunc un ochi cand am timp. Sa iti traiasca Ionii!

Mergi la inceput