Nou stil de viata (242)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragele mele,
copiii sunt in sfarsit bine.
Eu nu.
Azi pe cantar, 69.6. Si n-am facut mancare de Craciun, nici de Anul nou. M-au nenorocit stressul si statul in casa. Eu eram o tipa asa activa, mergeam tot orasu, dadeam lectii, etcetcetc.

Nu ma regasesc deloc.
Vineri cred ca pelcam la Busteni pt a recupera putin din sanatatea copiilor...pe 21 ianuarie am un examen la doctorat.(sper ca il dau pe 21! )
Cred ca abia dupa aceea ma voi putea concentra la slabit.
Am sa iau o scurta pauza, dar nu plec de pe subiect :)

Roxandra, o sa vin cu o rugaminte nesimtita
Tu iti notezi si in alta parte meniurile? sau numa aici pe subiect? mi-ar folosi mult un meniu saptamanal de-al tau.
Desi eu alaptez, si nu stiu daca am voie sa tin un astfel de regim.

Am citit tot si ma bucur ca sunteti vesele:)
Gusta, ai si tu grija de tine, ca nu e de glumit cu sanatatea si coloana sufera la kile in plus.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Zuzi pey da ce sa fac si eu..
Las ca arzi caloriile pe banda Si asa multe nu´s.. Numa ca multe is de la carbo si alea se cam pun :)

Eu nu va zic ca mi-am facut un smoothie (la ora 12 noaptea ) si tocmai ce-am vazut un episod din Housewives
Se vede ca´s singura acasa si-mi fac de cap, nu?

Curand apare si Vik ca-i pasare de noapte

Sabina sanatate copiilor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Tzuni! E american! Gata spre vest cu privirea cercetatoare:) Chiar am avut un vis frumos, cu plimbari in cabrio in soarele californiei asa ca in melodia aia a lui gun's'roses "amazing" o blonda si-o bruneta, parca niste zboruri cu avionul si multe alte bazaconii. Inainte sa ma culc ma gindeam eu asa si imi veni in minte cea mai frumoasa poza a ta dupa parea mea, aia facuta recent in america cu palaria aia superba. Tu stralucesti acolo! Asa ca cine stie, acu' tre sa-ti dau si-n cafea sa vad de-ti pica drum lung peste o balta mai mare:), dar tre sa mai exersez la cafele ca in ultimii ani ma specializai doar in cititul in pampersi. Nu ma intreba daca am vazut vreun blond ori brunet, astea-s amanunte, fu ca in filmul ala The Woman, nici un picior de mascul. Tre' sa te multumesti doar cu mine. PS: sotzul a facut deja rost de ciocolata, a zis ca ideea e minunata, tot isi face ziua in vreo 3 sapt;)Happy te felicit pt sport. Azi am reinceput si eu sportul si sa stii ca tot cam ca tine am facut, 30 min mers grabit pe banda inclinata la 8 , 250kcal si inca 20min eliptica, inca vreo 150 kcal, am mai facut pe urma niste exercitii pt abdomen, dar f in forma nu-s inca. O iau incetisor. Gabi unde-s pozele? Ca am fost ocupata cu visatul de ginerei si azi is anemica de la cura:), nu mai am putere de puricat paginile astea. Cartea am citit-o, mi-a placut, dar cum eu citesc mult din autorii orientului, in ochii mei cartea asta a avut defectul de a avea un limbaj si o structura mult prea simplista. Am avut senzatia ca e scrisa de un american in vizita. Mi-au lipsit arabescurile lor literare si acel ceva a lor. Dar oricum ramine o carte cu un sub impresionant, categoric!Zuzi imi place tare mult planul tau pt anul asta, sigur ai sa poti! Eu-s f curioasa sa te vad asa pe la 75kg, chiar asa nu ai poze? Sigur te prind minunat, mai ales chipul tau, esti f expresiva cu un zimbet de-ti cucereste inima. Si da, de acord kg multe in plus, imbatrinesc aspectul exterior. Eu vad la mine diferenta asta clara.Claudia ce frumos ca ai zapada..!! Lou cred ca suntem singurele fara, ah zi si tu ce nedreptate, doar suntem cele mai din nord. A fost pina acum ger dar uscat, numai asa o bruma, iar acum ploua si-s 3 grade si bate si vintul rau ..cea mai urita vreme posibila..Gusta tre sa iesi din starea in care esti acum, ai grija de tine. Nu uita ca orice problema are o rezolvare, fii mai optimista. Eu ti-as recomanda o ocupatie inafara casei, stiu ca nu poti inca munci, nici macar voluntariat nu poti face pe undeva? Ori afara, la aer mers intins cu carutul pe nisip de ex, ia si fata, ca aerul de la mare ii face f bine, daca iti da ok si un dr. Ori uite lasa si tu seara fetita cu sotul si mergi macar de 2-3 ori pe sapt undeva, la aerobic si sauna ori la cursuri de dans. Toata lumea are probleme, dar trebuie sa ne gasim ceva de unde sa ne luam energia si starea de bine. Viata merge inainte si numai una avem;)Lai suna bine programul tau, vad ca avem acelasi target, acum sa stii ca o sa fiu cu ochii pe tine, ca daca ma iei la kg ma innegresc de oftica si am sa zic ca sigur de la Tango ti se trage:)) Si eu am facut dans aici, vreo 2-3 ani, bellydance, cu inca 3 nemtoaice, am avut si show-uri, in total fun-ul de pe lume si calorii consumate. Nu gasesc salsa la mine, asta as vrea sa incerc acum. Lou, tre sa fie si la tine o scoala de dans, daca pe insula mea is 4 la tine macar una tre sa fie! In primavara vreau sa vin iar cu copii la Legoland p'acolo pe la voi, ar trebui sa fie oarecum aproape de tine, cine stie poate ne vedem la o cafea sa birfim vremea asta de la marea nordului pe timp de iarna. Australia mi-a placut, e un film de vazut la cinema, sa fii in good mood, cu ceva de rontait si multa apa, dureaza vreo 3 ore in total, nu o fi de top ten dar ok cu siguranta e. Sabina, pai daca si tu care nu gatesti de fel te-ai ingrasat in perioada asta, inseamna ca e de la luna de ne rontujiram toate, noi in nici un caz nu suntem de vina. Numai la Puskin in Cehia e cu influenta pozitiva:) Cum stai cu examenele, gata terminate? Ce dorinte ai pt 2009?Mephala f de acord cu propunerile tale, is de un an pe subiectul asta si nu am reusit sa pun si eu o poza in album. Iar de un concurs e pur si simplu mare mare nevoie!Cit am scrisVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Si nu am terminat.Meniu azi:MD: cereale integrale cu un mar bucatele, citeva alune proaspete, o curmala si lapte slab.Gustare: un suc de portocale facut in casa, o felie de piine de cereale cu o felie sunca de pragaP: salata mare, un file pangasius toxic ca tot era luat de ieri si iar o felie de piine de cerealeG: un pahar mare ayran, o cutie mica de cotton cheese C: 2 felii roast beef cu un manunchi brocoliSeara sport.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Vik io vroiam un loc unde sa ma duc sa ascult live.. mai caut.. apoi vad daca-l conving pe al meu sa mergem

Sigur ne vedem daca vi.. nu-i chiar aproape de mine (vre-o 130 km) da rezolvam noi. Dk nu-i asa mare si io-s plimbareata. Si nici n-am fost pana acu la Legoland

Si eu asptept albumul

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Gusta 69kg e ceva, hai ca tre sa te opresti, ca e pacat. Dar nu te focusa neaparat pe slabit cu starea asta negativa in care esti, doar trebuie sa maninci sanatos fara diete stricte care te-ar infuria si frustra si apoi fa ceva nou in viata ta. Fa niste schimbari. Tu ce dorinte ai pt 2009? Pune-ti pe lista ceva realizabil care te-ar bucura, o data pe sapt sport ori dans, ori inot, ceva pt tine. Si tre sa obtii asta. Pe urma alte lucruri, scoala de soferi, ori un curs de ceva, lucruri care le faci in asteptarea cetateniei. Tu ai prietene acolo cu care-ti face placere sa te vezi?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Haha Lou, asa-i vin numai noaptea pe aici, m-o banui Tzuni ca-s tipul din america deghizat in blonda.Edit: Zuzi targetul meu e 65kg de data asta, am si eu planuri pt 2009;)Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

pup fetele frumoase

Am venit sa imi pun cenusa'n cap si sa modific meniul de astazi In loc sa bag numai salata, am bagat si o supa clara, doua felii de piine calda si o feliuta de Panna Cotta... (pana mea!!)
Am fost la restaurant cu fetele, azi a fost ziua lui Maya, a facut 7 ani. Cind le-am luat de la day-care le-am spus ca le duc la MacDonalds, dar ele nu si nu...ca vor la restaurant, la East Side Mario's! Offf...
Panna Cotta i-a adus-o din partea restaurantului, cu artificii infipte in ea, si o inghetata maaare de tot cu frisca multa. Fetele au atacat inghetata, asa ca nu am vrut sa arunce bunatate de desert la gunoi... si am bagat-o repede pe sub nas :))
Partea buna este ca inainte plecam de acolo burdusita de pasta cu sos greu, acum am plecat mai acceptabil...

La sala am facut 30 min banda pe inclinatie de 15. Am simtit bine de tot ca lucreaza muschii de la fese si de la solduri... sau erau poate doar suncile filfiind ?? Apoi sauna 15 min. Miine iarasi la sala!

Azi la munca am rezistat eroic! Era plin de ciocolata buuna peste tot... si de fursecuri! Unde te invirteai, unde te duceai, dadeai de ele!...Nu am gustat nici una!

Ma duc sa fac o baie cu spuma si directia culcare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata! Va las cafele si ceaiuri, cereale si fructe!

Vikingo, faina treaba cu americanu'! Astept prezicerea din cafea sa stiu daca sa-mi fac bagaju sau nu. Horoscopul pe 2009 imi prezice multe calatorii in strainatate!

Azi e ziua mamei mele. La multi ani, mami!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani!

Ioana/Ion = "Yochana", nume evreiesc insemnand "binecuvantarea Domnului"

La multi ani tuturor celor care poarta numele de sfant Ioana, Ion, Ionut, Oana. Sa fiti santosi si fericiti!

Iubirii mele Ioana Diana, cel mai frumos si cuminte copil si... stiti voi copil, ii doresc sa fie sanatoasa si norocoasa!

Si acum sa inceapa petrecerea: avem pe birou ... si cafea fierbinte

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput