Nou stil de viata (242)
Raspunsuri - Pagina 15

louisea spune:
Gusta da si noi restul vrem Secretoaso
Tzuni pun si eu daca nu am grija da ma enerveaza ca pe poponet si nu in alte locuri
Da las ca te faci si tu si te rapeste americanu
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

gusta spune:
Nu pun ca dupa iti fac numai cosmaruri crede-ma.
Acuma scriu aici ca sa nu ma apuce tampeniile de cautat in dulap.
Mai oare nu se gasesc niste pastile sa dormi si sa te trezesti slaba.
Marilena si Mara Augusta

louisea spune:
Gusta las ca am vazut si mai grav Hai cu ele

Zuzilici spune:
Tzuni, Isabella imi face nopti nedormite. S-a invatat cu noi acasa in perioada sarbatorilor si acum de cand am inceput munca nu mai vrea sa stea decat cu noi, chiar si noaptea. Aseara am incercat s-o pun in pat si s-a lasat cu plansete si alte cele ca sa nu plec de la ea din camera.
Mi-a sarit in brate si de cate ori vroiam s-o pun in pat imi zicea: Mami sa nu ma pui in pat!
Cand intr-un tarziu am pus-o in pat nu m-a lasat pana nu m-am intins langa ea si asa smecherutza cum este s-a asezat cu tot corpul pe mana mea ca sa fie sigura cu plec.
Pe la 11 noaptea cand a adormit si a inceput sa se intoarca prin pat am reusit sa-mi iau mana si sa plec la mine in pat. Drept urmare azi n-am auzit absolut deloc ceasul/radioul.
A inceput sa spuna singura de la cap la coada poezia: Bradulet, bradut dragut. Si daca incerc sa-i spun dinainte ce vers urmeaza imi zice: Mami taci! In rest e plina de energie. Cred c-as putea vorbii despre ea o groaza.
Asa cum am mai spus vreau anul acesta sa ma machez si eu mai des. "Maimutza" m-a vazut ce fac si in lipsa mea mi-a umblat la trusa si s-a manjit pe frunte cu fard de pleoape de ziceai ca-i indian. .
Intr-o alta zi mi-am luat acte acasa sa lucrez si mi-a umblat la cutia de acte si mi-a stampilat vreo cateva hartii absolut peste tot. Noroc ca le aveam salvate la munca si le-am putut printuii dinou.
Sa mai scriu?
De vorbit , vorbeste romaneste. Sa vad pana cand.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

louisea spune:
Zuzi ce dulcceeeeeee e Bella Mai povesteste-ne ca ma distreaza

gusta spune:
Am pus 3 poze ca pana nu ma fac si om numai pozez si gata.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1
Tzuni daca ai sa ai insomni nu sunt raspunzatoare.
Marilena si Mara Augusta

puskin spune:
Gusta, super imi sta cu rosu .
Carmen, tu chiar ai venit doar sa te lauzi si ne lasi cu ochii in soare .
Madelaine, tu pe unde esti?

Zuzilici spune:
Lou ce dulce esti tu! Multumesc ca ti se pare distractiv, dar crede-ma ca nu intotdeauna e asa. De exemplu aseara au iesit afara cu cateii si are o boala sa-i duca ea de lant. In momentul cand am ajuns eu acasa ei deja se intorceau din parc si cand m-au vazut cateii s-au smucit amandoi sa vina repede la mine. Isabella luata pe nepregatite n-a fost inspirata sa le de-a drumul si-au ajuns s-o "traga" cateii pe ea de lant.
A cazut in fata, pe burta si s-a facut una cu pamantul, zapada adica, caci a nins la noi destul. Si s-a pus pe-un bocet de nu-ti spun, cand i-am desfacut din lant si i-am lasat macar un pic sa alerge si ei prin zapada. Am incercat pana si varianta sa ma traga pe mine de lant numai sa se linisteasca dar n-a fost chip. In sfarsit cand s-a linistit nu stiu ce i-a venit lui F sa-i puna dinou in lant si sa-i dea ei. Ce-au facut cum s-au invartit D-zeu stie, cert este ca de data asta a cazut direct in fund.
Noroc de pantalonii matlasati si geaca groasa, dar iar bocet vesel.
In orice caz cand am intrat in casa era atat de transpirata, mai ales la cap de ziceai c-am scos-o din baie nu ca venim de la minus grade de-afara.
Acum chiar ca va pupic ca trebuie sa plec. Ii dau "microfonul" Tzunelei ca sigur are si ea destule peripetii cu Meri.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)