Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, nu stiu daca durerile sunt neaparat o problema, eu la ambii copii am avut senzatii ca de ciclu si totul a fost ok pana la urma. Tin pumnii sa fie de bine.

Luy, ce nazdravana e Maria, bine ca nu s-a facut vreun scurt sau ceva.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Ba tocmai ti-ai pierdut juma' din bugetul viitoarelor cuparaturi cu afirmatia asta... Io' zic sa o lasi (pe Laponia) in Norvegia... ca nu-i e rau nici acolo.. important e sa vina Mosul

Intelepciune curata.

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui bernix
a stat Bobo acasa si am facut un sacrificiu pentru familie: am lenevit impreuna.

Deci... Sa ma duc sa-mi iau rochie de nasa? Spune acu' cat sunt reduceri!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Se adjudecase titlul de nasha? Ca parca ramasese deschisa competitia.

Citat:
Inca mai citesc in urma, asa ca nu dau branci cu scrisul!

Nu da in branci nici cu cititul ca nu are cine sa iti dea extemporal.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Intru pentru un minut. Sper ca sunteti bine toate!

Ioanelor si Ionutilor scumpi, mamicilor si taticilor sarbatoriti!!!!!! Sa cresteti mari si frumosi-frumosi!

Alinush nu am "destrans" pumnii!

Mandarinutza multumesc mult de retete si sfaturi! Suntem in testari. Pana cum merge acceptabil. Dureaza insa triplu din cauza mestecatului...

Va pupacesc! Mai cate ceva de facut prin casa....

Isabela si de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Vai de mine ce de sarbatoriti azi, unii incognito, altii la vedere. Ce sa mai spun de rubedenii cu duiumul. Va doresc inca o data la multi ani si tot binele din lume!

Legat de mancat noaptea, nici eu nu sunt pro si as fi facut ce mi-ar fi fost in putinta sa ii dezvat, ma uit cu groaza la mine si ma gandesc cate din sunculite se datoreaza mancatului noaptea (am avut o lunga perioada in acest gen si nu era sarcina). Pe de alta parte nici nu m-am confruntat cu problema asta la niciunul din copii, asa ca imi e usor sa vorbesc la nivel teoretic. Poate in practica as fi cedat.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Urmy, daca primul copil a fost "de sacrificiu", poate va redresati la urmatorul.

Yaia, ignora chestia cu hainele, mi-am dat si eu seama ca am exagerat. De fapt cam asta era ideea, ca uneori ti se aduna nimicuri frustrante incat iti scade toleranta pentru lucruri la care nu ar fi cazul sa rabufnesti. M-ai ametit de tot cu cuvintele alea (si cu a moale, cum naiba o fi ala tare?), dar una peste alta nu strica sa vorbeasca baiatul putina finlandeza. Daca nu va mutati de acolo, macar el sa inteleaga cand te bombane nora-ta. Si asa-i ca sunt un noroc la casa omului?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Bernix, deci contez pe tine la distractie cand va vin ajutoarele, asta daca nu incepi munca si te dai obosita. Pe obraji Andrei pare aiba tot atopica, azi am studiat mai bine, e rugoasa zona. Mi-a zis mama ca a vazut de la Craciun. Doar stii ca de cate ori plec din tara Bubu meu are criza de atopica. Pe bune. Cred totusi ca e de la asternuturi, nu au fost bine limpezite.

Despre depresie nu iti mai scriu ca ti-am zis azi prin viu grai, si daca as fi apucat sa citesc postarea ta inainte cred ca te dadaceam mai mult. sper ca esti mai bine acum!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Prisi, cand mi-am luat expresor de cafea nu m-am gandit ca o dau pe spate pe nora-mea. Ma gandeam eu ca la gatit nu am cum sa o incant, dar o invit la o cafea.

Erina, am citit din urma dar tot nu am gasit ce credeai ca are Daria la urechi sau de ce suspectai ceva in neregula. Ma bucur ca este ok si nu are nimic.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isabeluta

Va pupacesc! Mai cate ceva de facut prin casa....

Doar nu scoti si tu bradul?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Luy, si Maria e arasa de cani si apa!!! Daria pindeste wc-ul sa bage mina in el si sa se joace cu mina in apa. Noroc ca sunt vigilenta!
Multumesc pentru urarile pentru tatucu.

Roxana, Daria a avut citeva seri mai agitate. A adormit greu cu ceva plinsete si dus minutele la urechi. Am exclus urechile, banuiesc ca sunt dintii.

Si eu am de strins bradul si decoratiunile. Ziceam ca in seara asta dar cred ca ma tin de program si merg la odata cu daria. si asa la partea cu dieta am gresit cu 3 trufe.

S-a cam terminat cu sarbatorile pentru o vreme...De miine intru la treburi administrative si altele...

dulci tuturor. Mamici (Bebeka, Tomasa) intrati si mai povestiti despre puisori. Promit sa recuperez.

Noapte buna si linistita fara treziri multe!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Luy? De ce dai tu de baut azi? Sa-ti zic La multi ani?
Hai sa-ti zic.. mai bine unul in plus decat unul in minus...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput