Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (253)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
bernix, pt raspunsul tau as fi vrut sa am un pic de liniste, dar vad ca Maria nu e de aceeasi parere cu mine. Tocmai a varsat peste televizor niste apa, pusesem un castronel cu apa pe TV si s-a catarat pe comoda TV si-a bagat mana in el.
Asa ca a curs apa in partea din spate, acu' nici nu stiu daca o sa mai mearga, ca l-am scos din priza.
Si acum miroase urat, ca apa aceea a picurat pe tubul incins ( e TV de-ala vechi, clasic ).
Si uite asa e posibil sa primesc cadou de ziua mea un TV ![]()
Mda, uite asta e copilul meu cuminte si delicat, unde-l pui acolo sta ![]()
Revenind la ce voiam sa-ti spun, bernix
Iti inteleg foarte bine aceste framantari - si eu le-am incercat. Dar am ajuns la concluzia ca cel mai bine pt mine si Maria este sa stau cu ea acasa pana la 2 ani. Si din acel moment o parte din dileme s-au rezolvat si m-am mai linistit.
Ar fi multe de zis...
Orice decizie ai lua, sunt convinsa ca va fi cea mai potrivita pt voi. Esti o mama minunata, chiar daca acum iti mai pierzi rabdarea - nu uita ca esti totusi si om si oamenii nu-s de piatra 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
bernix, Mada28, erina, moldoveanca, melaniatud, sa va traiasca sarbatoritii din familie!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
luy spune:
alinush, eu n-am lansat nici un fel de barfa ! Pur si simplu i-am transmis carpatinei ca ne-a impresionat f.placut toata familia ei. Acu' ce-s eu de vina ca Yaia s-a gandit la altele ?
( na, acu' ti-am aruncat tie pisica, sa te vad ce faci cu ea )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
valentina, am observat ca ieri ai fost in forma si nu te-ai oprit numai la Andrei, ai tuns-o si pe Alexandra ! Si ai mers pe principiul "o data si bine "
, ai taiat, nu te-ai incurcat ![]()
Sa le fie de bine, mie imi place asa, sunt la varsta la care un breton f scurt nu le stirbeste cu nimic din farmec. 
Si am mai vazut si ce mandru este Andrei de surioara lui, bravo ! 
Si tot din seria fratilor, i-am vazut si pe piticii lui Ali, fiecare s-a distrat in felul lui
. E mortala poza aceea in care se vad numai varfurile de la pantofiori ![]()
Dantje, voi cum mai sunteti ? Sper ca ati scapat definitiv de virusi 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
greyeras, ma bucur mult ca astazi Adelina a fost mai bine. Sa mearga tot asa, pe drumul cel bun ! 
Erina, iti multumim pt meniu si pt poze. Chiar arata f.bine 
Si La multi ani ! strabunicului, sa fie sanatos si sa mai traiasca multi ani !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
Luy, pana merge la scoala mai sunt ceva ani,mai este si gradinita intre timp, atunci sigur o sa-mi fie mila de el ca se trezeste dimineata....inca nu ma gandesc asa departe.
micuta tarzanica, vad ca o ia pe urmele lui Cristi cu cataratul, el se urca pe marginea de la coltar si se tareste acolo ca o rama
, el acum tipa ca si tarzan, dupa cuburile de lemn care le-a primit zilele trecue, dar care imi este frica sa i le dau, le baga in gura(sunt cam mici) tb sa fi cu ochii pe el ca pe butelie si asa tot ne-a pacalit si a bagat una, abia am reusit sa o scot, acum o face intentionat, actorul lui mami![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 |
Aaa, si ar mai fi ceva, cu 1 zi inainte i-am spus ca la toamna ii aduc o surioara acasa.
[/quote]
alinus, te putem trece la listuta, sau trebuie sa mai asteptam!?

[/quote]
Valentina, scuze, am eu un obstacol mental
de trecut joi, atunci se implineste saptamana de intarziere. Deocamdata am niste dureri crunte, ca in prima zi de rushi, ma doare si noada, asa ca mi-e cam frica, nush ce sa zic. La Teo au aparut durerile astea abia pe la 7 saptamani, si atunci eram chinuita rau cu naveta la servici.La control nu am fost inca. Abia pe 22 ian avem drum in Iasi, poate doar daca imi fac o programare mai devreme. Si ar cam trebui, recunosc.

Va rog eu nu va faceti griji, ca nu ramaneti neanuntate. Promit ca va tzin la curent cu detalii.

Multumesc pentru minunatele urari si incurajari ce mi le-ati adresat toate aici, deocamdata raman la stadiul de 'candidata'.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Yaia a ramas in casa ca batea un vant si nici nu avea costum de schi... Am auzit ca exista un hotel de ghiata la voi,deci sa inteleg ca fara incalzire? Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani |
Ali, sa stii ca si la noi exista unul, www.realitatea.net/tag/hotel-de-gheata_5812/" target="_blank">la Balea Lac
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
Fetele interesate de 85%, pentru sect 3 se duc actele direct la sediul din hambarului. Actele necesare sunt:
-adeverinta pe ultimele 12 luni lucrate cu venitul net( atentie pt siguranta cereti adev ex. meu sept 2006-sept 2007, am nascut pe 7 sept, nu stiu sa citeasca legea....sa nu faceti 2 drumuri)
-cerere, se completeaza acolo
copie certificat nastere copil si copie CI mama
e bine sa va grabiti ca nu este inca nebunie, desi pe acolo nu prea stiu ce sa faca ....mai sunt inca multe nelamuriri.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Buna seara. In sfarsit putina liniste, dupa balet (la care Alex a mers absolut fericita cum nu a mai mers pana acum) am venit acasa si m-am apucat de strans decoratiunile de Craciun si cei 2 braduti. Vorbeam aseara cu Teo si zicea si ea, pe cat de mult drag ai cand ii decorezi pe atat de enervant e sa ii strangi. Cam asa si la mine, noroc ca a ramas bona sa ma ajute si pana la urma sta la noi la noapte ca era prea tarziu sa mai plece. Insa am strans tot tot, am si aspirat, totul e la locul lui in cutii si in dulapuri. Pana la anul. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi