INSEMINARE (30)
Raspunsuri - Pagina 7
Beatriz spune:
Fetelor, ieri au fost ceva discutii referitoare la costuri pe acest subiect. Va rog sa intrati la subiectul "despre infertilitate - e nevoie de votul tau" si dupa ce va informati, intrati pe bloguri la realitatea si spuneti-va durerea si povestea. Luati atitutine, Votati & Comentati!
RuxandraB - am facut la Med New Life. Daca intri sa citesti capitolul anterior de la inseminare, gasesti acolo info. Poti studia in general capitolele din urma, ce au scris alte fete, ca sa te familiarizezi si sa obtii cat mai multe informatii.
cosicel spune:
Andra - esti pe listutza!
Deocamdata ultima dar sper sa tot adaug multe, multe fete!
Am trecut IAS in noiembrie, daca e in oct, spune-mi sa modific! Oricum mai astept date suplimentare (clinica, cost, stimulare).
andra_80 spune:
Multumesc Cosicel ... ai scris foarte bine ... pe 18 noiembrie am facut IAS la cabinetul particular al dnei dr. si m-a costat 400 ron din care 60 echo + 340 IAS
De data asta am facut fara stimulare caci de cate ori imi dadea stimulari faceam chisturi asa ca am luat 2 luni ACO si dupa, am facut inseminarea care a fost si reusita![]()
Va pup si va astept pe toate la odisee
Andra_80
11+
Beatriz spune:
Andra_80 - foarte tare! Ti-a iesit fara stimulare. Sarcina usoara si la termen!
Ramyy -
ma tot gandesc la tine, de ce nu scrii? Te asteptam cu vesti bune!
korina spune:
Felicitari Andra ! si sa auzim numai de reusite
Eu am o intrebare pt fete,daca stiti cumva daca o raceala mai puternica,poate influenta stimularea cu menopur.
ramyy spune:
Buna Fetelelor 
beatriz - sunt cuminte de felul meu , dar ma luat o draga de raceala cu dureri de gat si temperatura si numai stiu ce sa fac , nu scap de ea nicicum, inafata de ceai nu am luat nicmic sambata o sa merg iar la medic sa vad ce imi zice si poate imi da el ceva sa iau .
beta hcg avem marti 2973 deci mergem spre bine
maine trebuie sa fac iar si sambata la ecograf.
cosicel- ti-am ramas datoare cu un raspuns.
IA am facut cu dr.Alin Butnaru, consultatiile si foliculometrie la clinua gynia si IA la gine I cluj , pt ca numai acolo se face.
medicul este deosebit atent si sufletist si ce imi place mie la el e ca nu te menajeaza iti spune in fata cum stau lucrurile si care sunt sansele care le ai , fara sa iti dea sperante aiurea, e al 3-le medic la care merg in decurd de 5ani si imi place mult.
la toate
cosicel spune:
Ramyy - 

Ai vazut ca samburelul este bine lipit de tine? 
O sa adaug pe prima pagina numele dr, dar te rog, spune-mi si a cata IA este. Stimulare? Preturi?
ramyy spune:
cosicel - este a doua IA , prima nereusita bineteles ![]()
stimulate cu closylbegit din ziua 3pana in ziua 7cm
foliculometrie din ziua 8pana ina ziua 18
in ziua 18 pregnyl
in ziua 20IA
preturi:
- clostylbegyt 20ron (cred asta numai stiu sigur)
-pregnyl- 75ron
-foliculometrie 40ron fiecare
-IA -100eur
turqoise spune:
[b]Ramyy, felicitari
, iti doresc o sarcina usoara si multa sanatate. cu ce medic ai facut IA?
dankutza spune:
Buna fetele
Tocmai m-am intors de la doctor (dr Bechir). Cand am plecat de acasa stiam ca sunt in 8 saptamani de la ultimul ciclu si 6 saptamani de la IAS. Am asteptat la cabinet vreo 2 ore ca sa imi vina si mie randul. La un moment dat m-am gandit sa ma duc la toaleta inainte de eco. Hartia igienica era rose. Am intrat in panica. Mi se parea ca toti de abia se misca si nu imi mai ajunge si mie randul sa vad ce se intampla.
Mi-a facut eco si mi-a confirmat ca e sarcina adica "intrauterin fundic o imagine transonica de 6 mm sugestiva pentru sac gestational (corespunzator unei sarcini incipiente de 5,2 saptamani". Am ramas traznita. Cum naibii? Diferenta este prea mare. De la 8,5 la 5,2?
Am intrebat-o daca e oprita din evolutie. Mi-a spus ca nu stie. De aceea va trebui sa ma duc saptamana viitoare la eco, sa vedem daca a crescut. E singura cale prin care putem afla. Am intrebat-o daca e posibil sa fie mai lenes si sa creasca mai tarziu. Mi-a zis ca si asta este posibil. Ea crede ca mini-sangerarea asta poate fi de nidatie. Am fost din nou la toaleta si nu curge nimic, doar ca hartia este un pic rose.
Am mai insistat inca o data sa aflu daca este sarcina. Mi-a raspuns ca numai asta poate sa fie din moment ce am doua teste pozitive si se vede ceva in uter. Am intrebat-o de ultragestan. Mi-a zis ca numai medicii din Romania recomanda acest medicament inainte de 12 saptamani. Ca in afara nu se da la nimeni. Mi-a zis ca natura este desteapta si ca daca ea crede ca embrionul nu este de calitate il elimina, le tine numai pe cele bune. Mi-a zis ca nu are rost sa imi dea ultragestan ca daca sarcina este oprita din evolutie ce rost are sa imi dea un medicament care sa incerce sa o fixeze.
Urmatoarea intrebare: in cazul in care s-a oprit din evolutie de ce nu l-am eliminat printr-un avort spontan. Raspuns: a avut si sarcini oprite din evolutie de o luna care nu se eliminasera. A spus ca sa gandesc pozitiv. Avand in vedere ca ciclul nu este regulat, poate ca a pribegit mai mult pana s-a fixat.
Pe poza pe care mi-a dat-o scrie la varsta: 5w2d+/-10d. Asta am vazut acasa. Deci sa inteleg ca ar putea sa aiba si 7 saptamani? Voi ce intelegeti?
Nu stiu ce sa fac. M-am dus la biserica unde am tras o portie buna de plans. Mi-am inchis telefonul. Nu vreau sa vad si sa aud pe nimeni. Mi-e frica ca s-a oprit din evolutie. Alta explicatie nu am de ce e diferenta asta asa de mare. Nu ma doare burta. Nu am nimic. Sanii sunt in continuare durerosi. Si mai am si diaree pe deasupra.
Cred ca singurul lucru care ramane de facut este sa sper.
Va rog mult sa imi scrieti parerile voastre. Sunt cam disperata. Nu stiu ce sa fac. Nu imi vine sa cred. M-am dus acolo sa ii aud inima. Oricum nu am pierdut batalia. Sperante mai sunt pana saptamana viitoare.
Va pup