INSEMINARE (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

azi am fost la medic , in uter se vede ceva , medicul a zis ca 95% e sarcina dar 100% nu imi poate spune inca are 2mm, asa ca mi-a dat sa iau acid folic si in continuare duphaston si sa merg iar la control sambata viitoare.

a zis ca statistic 25% din sarcini se opresc in evolutie in primele saptamni , asa ca nu am altceva de facut decat sa astept si sa mai merg iar sa imi fac beta hcg vinerea viitore, eu cred ca o sa merg si marti si vineri sa vedem daca creste .

oricum nu am ce sa fac decat sa stau si sa astept ...asa c o sa astept...
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Ramyy - Ba ai ce sa faci - sa astepti optimista!
Va creste cu siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

iti multumesc beatriz pt incurajare , adevarul e ca doar asta pot sa fac sa fiu optimista

cosicel ti-am promis ca scriu si eu povestea toata si de la inceput cu iseminarea...asa ca o sa scriu acum...scuze ca nu am scris ieri cum am promis
totul a inceput acum 5 ani cand ne-am horatat sa facem un copil.
medicul a zis ca suntem perfect amandoi din punct de vedere medical si sa incercam un an.
nu a iesit nimci dupa un an am mers la alt medic care dupa inca un an de analize si tratamente cu clostylbegyt pregny utrogestan de la care am facut si o hemoragie ingrozitoare, mi-a zis ca am o rana pe col care in urma biopsiei a iesit ca ar fi canceroasa , stadiul zero.
mi-a facut conzatie am ramas fara jumatate din col, iar in urmatorul an am facut analize din 2 in 2 luni sa vedem daca nu revine , intr-un final medicul ma declarat sanatoasa tun si am reinceput tratamentul pt bebe, de data asta mi-a dat doar clostylbegit din ziua 5 pana in 9 cm 3 luni, fara urmarire ovulatie fara nimic, in a 3 luna am ramas gravida ..dar am pierdut sarcina la 12 saptamni- avort spontan ; a fost momentul in care am zis gata si mi-am cumparat catel pana in 2008 in septembrie nu am mai facut nici un tratament dar nici contaceptiv nu am luat nimic.

in septembrie am schimbat din nou medicul si clinica si la prima vizita la el i-am zis clar ca vreau fiv , iar el mi-a propus sa incecam si inseminare.
am facut prima inseminare in 10nov, am facut tratamnet cu clostylbegyt din ziua 3 pana in ziua 7 cm iar din ziua 8 mergeam din 2 in 2 zile la foliculometrie cand foliculul avea 18mm faceam pregnyl de 500 o injectie iar la 36 de ore inseminarea; in nov nu a iesit iar in dec am incercat a doua oara la fel cu acelas tratament in 12 dec inseminarea si primul test pozitiv a iesit abia in ziua 19 de la inseminare.
cam asta este acum sunt in perioade de asteptare si cred ca va dati seama de ce sunt asa de sperioasa si de paranoica sa nu cumva sa se opreasca in evolutie , dar o sa fiu optimista imi doresc prea mult acest copil

daca aveti intrebari legate de ce v-am scris mai sus va rospund cu mare placere.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

ramyy, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Sunt convinsa ca totul va fi bine si in septembrie o sa iti tii bebelul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisica spune:

...Sunt fericita!Primul IAD REUSIT dr. Diana COCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Denisica, felicitari si tie! In cate saptamani esti? Ai fost la eco sau stii de la testele de sarcina? Sa fie intr-un ceas bun.

Incep sa se inmulteasca nr gravidutelor. Sa o tinem tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ramyy - am citit ca esti din Cluj, dar vreau sa-mi spui medicul care ti-a facut IA-ul, clinica si preturile. Fiecare reusita tb trecuta pe prima pagina si e bine sa stie toate fetele la cine sa apeleze.
Si eu cred c-ar fi bine sa incerci sa te relaxezi, sigur va in regula, ai sa treci peste primul trimestru, si samburelul se va transforma in bebe asa de repede ca nici n-o sa-ti dai seama!

Denisica, felicitari , te trec pe prima pagina, iti astept 'povestea' si toate celelalte detalii (stimulare, pregnyl, monitorizari, clinica). Spune-mi daca ai avut vreo optiune in privinta donatorului, un catalog, daca s-a tinut cont de caracteristicile sotului... si nu in ultimul rand pretul! Banuiesc ca ai facut-o la Giulesti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Denisica-Felicitari si sarcina usoara!
ramyy-m-a impresionat povestea ta,trebuie sa fie tare greu sa astepti cinci ani...eu realizez ca inca nu am suferit mult sa am inca un bebe,poate de aceea se lasa asteptat acum...
Ma impresioneaza toate povestile voastre fetelor,imi dau seama cat suferiti asteptand sa deveniti mamici.Nu pot sa inteleg de ce Dzeu da copii unor nenorocite care-i arunca,iar altele se chinuie ani la rand pentru a avea un sufletel...nu e dreptate pe lumea asta...sper sa reusim toate sa avem copii curand!
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac100 spune:

Dankutza,
Multumesc pentru raspuns.
Ma gandesc sa fac si eu o programare.
Si eu am probleme cu greutatea.
Cum ai slabit??? Si ai slabit f. mult vad. Cu toate acestea nu ai putut ramane natural?
Sa stii ca problema legaturii dintre infertilitate si greutate nu este stabilita.
Toate sunt numai banuieli, zic eu...

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Dankutza, Danielac100 am si eu aceeasi intrebare pt Dankutza....CUM ai slabit? Si mie mi s-a spus ca fara macar 20 kg date jos nu avem nici o sansa, dar....e ffff grea parte cu slabitul. am fost si la endocrinolog si mi-a dat un tratament cu Reductil dar am citit tot felul de chestii despre el si mi-a fost frica sa il iau....dar deja din disperare de cauza ma gandesc serios sa il iau.

asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput