INSEMINARE (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Carla - primele luni am fost la dr Tutunaru (n-are sens sa-mi exprim parerea aici) care nu-mi spunea dimensiunea endometrului, daca nu intrebam (si cum eram la inceput, ori uitam sa intreb ori mi-era jena), apoi, am decis ca nu ne potrivim nici ca timp nici ca 'metode' asa c-am cautat alte variante.
Doar ca deja facusem gonal si... de vreo 2 luni incerc cu disperare sa rezolv situatia. Dr Gherasie la care merg acum, insista sa facem IA fara stimulare, probabil tot din motivele astea, si luna viitoare ne vom vedea din z10, asa ca sper sa rezolvam cumva problema (daca mai e cazul).

Catacris, Sensibila - oare zilele astea nu faceti IA???????? Scot majoretele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Buna dimineata!
Cosicel - clinica e noua doar pt mine. Tu o ai deja pe listuta de pe prima pagina, este vorba despre Gynera. Vezi tu ce vorbesti cu medicul tau, sa iti dea totusi medicatie pt endometru.
Catacris - nu pot sa imi dau cu parerea, eu nu am facut pana acum stimulare cu injectii. Iti tin pumnii, sa fie cu noroc!

toate fetele!

Mergi la inceput

Beatriz - preturile mai sunt de actualitate?
Ma enerveaza sa stiu niste valori, ajung la clinica si ma trezesc ca nu au legatura cu realitatea!

Nici nu mai stiu ce sa fac! Cand am fost la monito, dr m-a intrebat mirata daca nu-s insarcinata, ca vede ceva pe endometru. Mi-a aratat si mie, era un punct... insa clar nu-i sarcina, probabil un chist, un mic hematom... Asa ca acum ma intreb daca n-as spori riscurile luand estrofem, viviflor, oestrogel. Asa ca astept sa-mi vina cm, sa fac o eco si ...vedem atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Carla - primele luni am fost la dr Tutunaru (n-are sens sa-mi exprim parerea aici) care nu-mi spunea dimensiunea endometrului, daca nu intrebam (si cum eram la inceput, ori uitam sa intreb ori mi-era jena), apoi, am decis ca nu ne potrivim nici ca timp nici ca 'metode' asa c-am cautat alte variante.
Doar ca deja facusem gonal si... de vreo 2 luni incerc cu disperare sa rezolv situatia. Dr Gherasie la care merg acum, insista sa facem IA fara stimulare, probabil tot din motivele astea, si luna viitoare ne vom vedea din z10, asa ca sper sa rezolvam cumva problema (daca mai e cazul).

Catacris, Sensibila - oare zilele astea nu faceti IA???????? Scot majoretele?

Cosi

Da Cosicel, eu maine ma duc la monitorizare. E prima inseminare si imi e cam asa ca nu stiu pe pielea mea ce inseamna. Sunt emotionata si ma tot gandesc. Sper sa fie bine. O sa intru maine sa povestesc cand ma duc la inseminare
Pup

Mergi la inceput

Sensibila - azi sunt convinsa ca ai niste foliculi maretzi, frumosi si gata sa pocneasca la noapte sau maine dimineatza)! Te cred ca esti cu stomacul strans!
Maine nici n-o sa ai timp sa te dezmeticesti!

Tot ce-ti doresc e ca acesta IA sa fie prima si reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danye spune:

Elena_june - multumesc mult pentru raspunsuri. Mai am si altele si n-as vrea sa plictisesc fetele cu ele, mai bine iti activezi PM-ul ( daca nu te deranjeaza bineinteles, si-ti multumesc in avans ). Referitor la camera speciala de recoltare - mi se pare complet aiurea ca ea nu existe ( oricat de mica ) in conditiile in care se fac inseminari in cadrul clinicii...dar deh, nu exista ea in cadrul unor clinici private, d`apai la stat. Si eu stau aproape dar pe frigul asta nu garantez ca ajung cu ei vii. Beatriz - da la histerosalpingografie ma refer. Sigur ca trebuie sa stau de vorba cu medicul si el sa decida ce este mai bine. Nu mi-e atat de frica..n-o fi dracul atat de negru! Pana la urma n-a murit nimeni din asta. Dar si aici - parerile sunt impartite, ca n-ar spune mare lucru, ca are si efecte adverse..etc. Bafta multa cu incercarea! Iti tin pumnii si-o sa iasa, o sa vezi.

Catacris si Sensibila - va tin pumnii! Sa fie cu noroc! O sa va iasa si voua luna asta! Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne implinim visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_june spune:

buna seara

hai ca mi-am activat mesajele private.

succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catacris spune:

Buna seara, de ce mi-era frica nu am scapat - dar poate va fi cu noroc- intr-adevar se sparsesera foliculii, ovulasem de curand, si doctorul a luat hotararea sa facem azi inseminarea, asa ca am inceput numaratoarea. Nu a fost dureros deloc, si cei de la clinica s-au purtat foarte frumos, si m-am simtit bine in general acolo, asta cred ca a ajutat foarte mult.
In legatura cu tariful de care va povesteam, nu prea a fost asa cum stiam, am platit 850 lei care insemna 450 inseminarea si 400 pregatirea spermei.
Si uite asa dragele mele emotiile abia incep, e si un fel de euforie, si frica totodata (am trait atatea "14 zile" cu sperante....).
In afara de sotul meu sunteti singurele care stiu ce am facut (bine mai stiu si cei de la clinica), mi-a fost jena sa spun ca apoi sa tot fiu intrebata : "si cum a mers?" si ai reusit?" bla bla bla.., de aceea va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Daca vreti sa mai stiti ceva din experienta mea, sunt disponibila.
Multumesc Cositel de incredere.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catacris

Buna seara, de ce mi-era frica nu am scapat - dar poate va fi cu noroc- intr-adevar se sparsesera foliculii, ovulasem de curand, si doctorul a luat hotararea sa facem azi inseminarea, asa ca am inceput numaratoarea. Nu a fost dureros deloc, si cei de la clinica s-au purtat foarte frumos, si m-am simtit bine in general acolo, asta cred ca a ajutat foarte mult.
In legatura cu tariful de care va povesteam, nu prea a fost asa cum stiam, am platit 850 lei care insemna 450 inseminarea si 400 pregatirea spermei.
Si uite asa dragele mele emotiile abia incep, e si un fel de euforie, si frica totodata (am trait atatea "14 zile" cu sperante....).
In afara de sotul meu sunteti singurele care stiu ce am facut (bine mai stiu si cei de la clinica), mi-a fost jena sa spun ca apoi sa tot fiu intrebata : "si cum a mers?" si ai reusit?" bla bla bla.., de aceea va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Daca vreti sa mai stiti ceva din experienta mea, sunt disponibila.
Multumesc Cositel de incredere.

La ce clinica mergi tu de a costat asa mult ? Multa bafta si sa fie cum iti doresti !

Cosicel Multumesc frumos de incurajare. Maine dimineata ma duc la monitorizare si sa vedem in functie de ce iese sa vedem cand se face inseminarea sau cand ar trebui sa fie. Ca habar nu am. Sper sa nu fi ovulat deja. O sa vad maine. Pupici pt toate

Mergi la inceput

danye Multumesc frumos.
Pentru toate fetele multa bafta si sa vina bebeiiiiiiiii !

Mergi la inceput