Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ina - eu nu am facut analiza de secretie decat in trimestrul 1. acum nu cred ca mai are rost ce sa vad? daca am vreo candida...hmm..eu zic ca nu si chiar daca ar fi nu cred ca ash trata-o acum poate dupa nashtere.
cu camasaha de noapte am aceeashi problema....nu imi plaaaac. chiar nu merge o pijama cu pantaloni?

29+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07
Tortu ca tortu da ce superbitate de copilas are...e a nu stiu cata oara cand ii rasfoiesc albumul si n-am ochi pt alceva decat pt baietelul ei. Bine am mai observat ca seamana cu maica-sa, ba chiar o banui ca nu l-a nascut ci si-a printat o copie Zi ca nu-i o papusa de copil?

Asa-i! Votez si eu. Ca din doua fetite, pe una tot i-o petesc, mai ales acuma, mama de 3 feciori, au fetele mele de unde alege.
Bogdana chiar imi era dor de tine si ma intrebam cum esti de nu te-am mai gasit, tu mereu activa. Sper sa fi bine si sa rezisti, mai e un pic.

Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Citat:

La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica!
La multi ani, Bebe shtrumf!
La multi ani, Inna30!
La multi ani, LoryV!

La multi ani, Bebe shtrumf !
La multi ani, Inna30 !
La multi ani, LoryV !
sarcina usoara in continuare, si bebici sanatosi!

Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ina - eu nu am facut analiza de secretie decat in trimestrul 1. acum nu cred ca mai are rost ce sa vad? daca am vreo candida...hmm..eu zic ca nu si chiar daca ar fi nu cred ca ash trata-o acum poate dupa nashtere.
cu camasaha de noapte am aceeashi problema....nu imi plaaaac. chiar nu merge o pijama cu pantaloni?

29+
Poze

fetelor, camasa aia de noapte are rostul ei......in primul rand va trebuie chiloti de aia "de babe" pt ca nu o sa puteti suporta tanga pe taietura aia si mai trebuie sa stea bine si tamponul. In al doilea rand voi credeti ca sta cineva dupa voi cand vi se face toaleta, sa dati jos pantalonii, etc.....nu, ridicati camasa si gata...la nastere la fel, vi se fac o gramada de controale de catre moase, dr...ridicati camasa, baga mana si gata iar cand nasteti efectiv, la fel...camasa sus

stati linistite, exista acum o gramada de modele de camasi de noapte super!! cu animale, cu desene animate ( eu de astea am) colorate ff frumos, scurte pana la genunchi ..nici camasile de noapte nu mai sunt ce au fost

Mami de fetita si de baietel 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

De unde v-ati cumparat voi fetelor cele care mentionati de camasi de noapte mai vesele, as vrea sa stiu si eu , cert este ca inca nu m-am apucat sa cumpar nimic de pe lista cu cele necesare maternitatii.
Daca nu va suparati pe mine ca va intreb. Toate cele bune
Cristina

Mergi la inceput

de exemplu eu mi-am cumparat din magazinul Titan, dar acum 2 ani si sunt SUPERBE, le-am folosit tot timpul de atunci pana acum....la alaptat, vara, etc...tot pe astea le voi folosi in continuare. Sunt super frumoase, cu maneca scurta, scurte pana la genunchi, cu nasturei in fata, de bumbac 100%, nu s-au decolorat absolut DELOC, un material excelent. iar fetita mea ma privea ff incantata, ii placeau si ei ..una e cu testoasele ninja, pe un crem f frumos iar alta e verde si cu niste elefanti super! Nu stiu daca mai au acum, dar merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Numele meu este Roxana, am 28 de ani si sunt in 25 de saptamani...Sunt din Sfantu Gheorghe si mai am o fetita de 4 ani si 4 luni...pe care o cheama Flaviana...
As vrea sa intru si eu mijlocul vostru daca ma primiti si sa impartasim impreuna aceste momente comune ale sarcinii...cu placerile si micile neplaceri care apar sau sunt prezente...inevitabil....
Am vazut ca mamicile inscise au date cateva date referitoare la ele, la sarcina si la DPN...pe care as putea si eu sa le dau...:
DN - 05.11.1980
UM - 15.07.2008
DPN - 17.04.2009
iar pe fetita mea o cheama Flaviana si e nascuta in 31.08.2004
Va multumesc si astept raspunsul vostru de acceptare si de a-mi spune ce si daca urmeaza sa fac ceva pentru a putea intra in mijlocul vostru....
Va doresc o zi cate se poate de buna.....

Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui curea

De unde v-ati cumparat voi fetelor cele care mentionati de camasi de noapte mai vesele, as vrea sa stiu si eu , cert este ca inca nu m-am apucat sa cumpar nimic de pe lista cu cele necesare maternitatii.
Daca nu va suparati pe mine ca va intreb. Toate cele bune
Cristina

Eu mi-am luat de la Jolidon, sunt cu floricele, modelul acela putin strans sub sani, care permite burticii sa aibe loc. Mi s-au parut dragute, decat din alea babesti stil cort, ca din alea gasesti in toate magazinele. Si cel mai haios, am gasit si capotel asortat la imprimeul uneia dintre camasute, dar e cam scurt. cel putin daca il strang in cordon peste burta e cam sexy pt gabaritul meu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana80art

Numele meu este Roxana, am 28 de ani si sunt in 25 de saptamani...

Bun venit, Roxana!

Mergi la inceput

Maya, ce mai faci?

Mergi la inceput