Puiuti de Randunici 2008!! (183)
Raspunsuri - Pagina 7
mihutza11 spune:
mama ce dili sunt!
LA MULTI ANI IOAN SI IOANA!! mamici, tatici, puiutzi, bunici si restul!!
e si tati meu si nepotelul si cumnatul .. anul trecut pe vremea asta era ultima petrecere inainte de plecarea in USA .. si ce-am mai mancat si ce-am mai baut!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mimonix spune:
La multi ani mamici Ioana, tatici Ion,copilasi Ion si Ioan , bunici si rude Ioana si Ion!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
Neatza!
La multi ani Ioan si Ioana!
Mihuta, greu bre cu concedierile... Va doresc sa va redresati cat mai repede. O sa fie bine! Pupici multi! Bine ca sunteti sanatosi, vine el norocul si veselia!
sovi & delfinasul sasha 17Apr'08
Nicoleta spune:
He he Sovi, la tine nu se pune, ca tu ai avut deja cateva menstruatii in ultimele luni ! Dar vin vremuuuuri buuuune!
Matei cucereste casa si nici nu prea-i mai ajunge! 4 camere! Ma mut la curte in ritmul asta, fortat!!! E fan fire, sertare... Cred ca unele stiti deja! Sau toate?
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
underqueen spune:
NEATZA!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ZILEI!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
mihutza11 spune:
hai ca am vazut toate pozele si filmuletele! dar nu mai sunt in stare sa nominalizez! cert e ca toti niste frumosi si poznasi cu mutritze care mai de care mai delicioase!
multumesc fetele de incurajari! si eu sper sa isi gaseasca repede job!
sanatate la puiutzii bolnaviori!
si ma duc la ...
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
cami33 spune:
Neata!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!
Si in familionul meu e petrecere azi, sarbatorim una bucata Ioan(tata) si una bucata Ioana(sorela)
Un pupic special petru o feblete a mea: Ioana-Sophie
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
cami33 spune:
LA MULTI ANI, NORUTZA SCUMPICICA!!! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII TOATA VIATA!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu