Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Delphinas multumim pentru veste !!!!!!!!!!!!! E cea mai buna depa anul 2009

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Da Delphinas multzu mult....eu deja am postat la aspirante si i am scris Monicai ca am fost informate.Eu una sunt in extaz pt.ea.

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Un La multi ani intarziat din partea mea si a Andei! Eu am citit pana la capitolul 28, asa ca nu stiu care si cum mai sunteti :)

Am tot zis ca recuperez si scriu in cunostinta de cauza, si uite ca raman mereu in urma. M-a prins mania filmelor acum de sarbatori. Caaaaare sarbtori au fost in 4 (cumnat pe la noi) si au fost linistite.

Si... NU sunt gravi, am facut abia luni un test, nu l-am facut mai devreme de teama unui rezultat fals pozitiv :). Bun, Anda nu are fratiori.

Tot de luni sunt singura acasa, probabil revin la vechiul stil de viata, mai putine filme, un pic de ordine, bucatarit din an in paste (la minelumea mananca in deplasare cu exceptia mea) si muuult mai mult timp pe forum.

Scriati de dureri de spate acum cateva capitole - si eu sunt din ce in ce mai rau, devin chiar irascibila din pricina durerii continue. Vorbesc serios, eun motiv destul de puternic de ne-sat la calculator, si am lasat si mobilul locului in ultima vreme.

Sper sa ma re-primiti printre voi.

Ah, musette, mi-ai dat emotii, ma bucur ca sunteti bine!

Monica, super veste! Sa traiasca, sa fie sanatos si sa te vedem cu bebita in brate. Si o sarcina usoara!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hai sa va dau explicatii. Semnatura am pus-o ca eram chiar optimista, va dati seama ca nici nu se pozitiveaza testele la 3+ saptamani.
Aseara am facut test si se vedea o umbra mica. Azi am repetat si se vede destul de clar insa e fffff pala. Am mai facut unul si e la fel de pala... nu vreau sincer sa ma entuziasmez prea tare inca pentru ca nu vreau sa sufar, nu as mai suporta o dezamagire.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Multzumim Delphinas,

postez si aici ce am postat la aspirante, ma gasesti tu Moni undeva din doua.

Moni, scumpa mea, am un gol in stomac si m-a luat tremuratul!!!Acum un an pe 07.01.2008(ce coincidenta!!! doar ca era o zi de luni:))) am aflat prin testul barza ca vine Luca. Imi apareau tot asa doua II, a doua pala de tot, dar stiam sigur ca e acolo, mai mereu a doua e pala, scumpa mea, la toate fetele pe care le stiu, dar e acolo, aia conteaza!!!

Sper sa nu iti fac un rau ca ma arunc de pe acum sa te felicit, dar asa a fost si la mine.

Vai, o sa nasti cand trebuia eu sa nasc, daca e..., un copil fix mai mare cu un an!

noi suntem nascute in aceeasi zi, ce taaaaaaaare!

ce emotii am, parca as fi eu!!!

ppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuuup ma gandesc la tine cu drag

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hai sa va dau explicatii. Semnatura am pus-o ca eram chiar optimista, va dati seama ca nici nu se pozitiveaza testele la 3+ saptamani.

iubita, sigur se pozitivizeaza, eu pe 7 am facut BARZA si pe10 BETAHCG si eram gravi! iti spun sigur ca iese la 3 SAPTAMANI nu din auzite, e traita de mine (si de Luca, si de tati)

avusesem UM pe 14 DECEMBRIE 2007 si Luca a venit in burtik pe 29 DEC, nu voi uita in veci toate datele astea

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da e pala rau... si sunt z12 dupa ovulatie... rusii ar trebui cam pe 10 sa vina... pe bune nu stiu ce sa cred...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Da e pala rau...

POZNICI CU NOI

Visand la o minune
Ticker2

pai da, putin vizibila dar o vezi

daca nu esti gravi nu se vede nik nik delok deloc a doua, e un test ieftin dar fff eficient

asa era si la mine, excat, al meu, speriat, cica "nu, nu, nu e nik, nu vezi ca de-abia se vede", eu: "honey, se vede nitel sigur e bebe", era alb saracul, se facea ca o vad numai eu

Mergi la inceput

plus ca eu am facut testul noaptea, atunci mi s-a pus piticul sa fac testul si am fost sa cumparam, atunci l-am facut, pe loc, nu cum zic astia dimineata, si tot s-a vazut nitel liniuta 2

nu l-am facut dimineata cum zic astia si nici nu l-m repetat, pe 10 eram la doctor, i-am zis "sunt gravi", cica "de unde stii?", eu ca "stiu exact din noaptea cand am ramas", m-a examinat, a zis ca sunt si mi-a da si bete hcg si asa era.
Piticul era maaaaaaaare cat casa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Buna dimineata dragele mele

Aveam multe de spus, inca de ieri, dar m-am incapatanat sa citesc tot si acum vestea lui Monica mi-a luat graiul.

Monica iti doresc ca Dumnezeu sa te ajute si sa-ti daruiasca si tie un bebe, acel bebe mult dorit caci il meriti din plin (cine stie, poate o sa ai chiar gemeni). La cat ai stat aici pe forum cu noi, o sa fii cea mai buna mamica caci ai adunat multa experienta.
Tin pumnii si Doame ajuta!!!

La multi ani si multa sanatate tuturor sarbatoritilor de astazi si Ionilor si Ioanelor!

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput