Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

pai si mie tot pe 10 ian trebuia sa imi vina, de aia m-am dus in ziua aia la doctor, ca altfel zicea "stai sa iti vina, sa mai asteptam", eu stiam sigur ca nu are ce sa vina si fix pe 10 m-am dus dupa-amiaza si m-a examinat si mi-a dat beta hcg de facut. Nu s-a pus cu mine, incapatzanata, a vazut ca eram cu temele facute!

hai, fetita, ca ma termini cu nervii, tu

mooooooooooooama!!!

abia astept 10 ian

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fetelor.Eu am umblat toata dim dupa acte ptr dosar...si Alexia a stat cu tati..mai are un pic de concediu si gata.

MONI ma la DD sa fie totulin regula si un bb in burtic.

irina,khristin

oana Cum e david??Sper ca mai bine

Ramo ma bucur ca esti k

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Am o intrebare:

Anna a mea, de 2 zile parca a dat in boala bebelusilor noi nascuti, mananca si doarme. Adoarme la san, nu reusesc s-o trezesc, o pun in pat doarme vreo 30min pana la o ora si apoi plange de foame, o pun la san si o luam de la capat. Nu pare deloc bolnava, dar nu stiu ce poate fi.
Am crezut ca dupa asa o zi, nu o sa mai doarma noaptea dar a dormit si noaptea foarte bine.
Stie cineva sau a avut ceva asemanator cu copilul?

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu sunt deja terminata... cu nervii ... Sper din suflet sa nu fie fals pozitiv. Dar deja se vede pe doua teste... nu s-au vazut in primele 5 minute, a aparut cam in 10 asa... la Barza betisor... am mai facut si luna trecuta tot din asta si dc nu a fost nu a aparut nimic... acum Doamne ajuta sa fie bine daca e bebe acolo si sa-l nasc sanatos. Si de data asta chiar nu voi mai avea preferinta la sex Promit

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Eu sunt deja terminata... cu nervii ... Sper din suflet sa nu fie fals pozitiv. Dar deja se vede pe doua teste... nu s-au vazut in primele 5 minute, a aparut cam in 10 asa... la Barza betisor... am mai facut si luna trecuta tot din asta si dc nu a fost nu a aparut nimic... acum Doamne ajuta sa fie bine daca e bebe acolo si sa-l nasc sanatos. Si de data asta chiar nu voi mai avea preferinta la sex Promit

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt

pai da, se pozitiveaza cam in 5 - 10 MINUTE betisorul ala, eu am stat un minut si nu se vedea linia 2, apoi a aparut si am asteptat o groaza sa se inchida la culoare dar nu s-a mai inchis, dar mi-a fost de ajuns! doar al meu zicea ca vad linii unde nu-s, nu intelegea de ce prima e rosie si a doua roz

du-te la beta hcg si zi-ne degraba raspunsul!!

pai nu conteaza sexul, daca o sa aiba ochii tai va fi oricum o frumusete, sanatos sa fie!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Piolica am vazut ca ai redevenit activa pe forum. Ti-am vazut si pozele si Elsa ta e tare dulce si are niste ochi de nu-ti mai poti lua privirea de la ea. Toti sunteti frumosi si foarte fericiti se vede in poze. Cum e in Franta, v-ati acomodat repede?
Daca aveti drum incoace sau pur si simplu chef de drumetie, veniti si pe la Berna. M-as bucura mult sa ne intalnim. Sau poate ne intalnim la mare undeva.

Am vazut ca ati discutat despre intorsul la servici. La mine e cu cantec tema asta caci desteptii de elvetieni nu acorda mamelor decat 3luni si jumatate concediu postnatal. Eu consider ca e mult prea putin si copilul e mult prea mic sa-l dau la cresa la varsta aia. Asa ca sunt nevoita sa-mi iau concediu fara plata inca vreo 2-3 luni ca sa fiu langa fetita mea si sa-i urmaresc evolutia si sa-i ofer tot ce are nevoie, mai ales acum in primele luni de viata. Pe urma o sa incep serviciul dar program redus de 50% sau 60%, adica 3-4zile pe saptamana. In zilele acelea o voi da la cresa si in rest voi sta eu cu ea. Tati este de acord sa-si ia si el o zi libera pe saptamana si sa stea cu ea, numai ei doi. Consider foarte buna ideea aceasta ca asa se obisnuieste si copilul cu el mai mult si pe de alta parte vede si tata prin ce trece o mama cand sta acasa cu copilul intreaga zi. Lui oricum ii place mult sa stea cu ea, cum vine de la servici, mi-o ia din brate si incepe joaca si povestile cu ea iar eu raman doar un simplu spectator.

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

si acum a va spun ce face Razvanel...
Realizarea zilei: s-a rostogolit de pe spate pe burta!!
il schimbam si pana m-am dus sa duc pampersul la gunoi, el se rostogolise. era in fundul gol.
am luat repede aparatul...dar nu pot sa va arat, ca, asha cum v-am zis... ni se vede oarece
s-a mai rostogoloit o data.
ramane totusi cu mana sub el, s rostogoleste si din pozitia aia inapoi pe spate
eu am o cuvertura cam lucioasa si aluneca, asha ca de maine ii pun o patura, sa se poata baiatul misca in voie.

l-a pus soacra-mea intr-un loc, sa se joace cu mingiuca aceea de carpa si a dat ocol la pat!

l-am pus in patut si da cu picioarle in masa de infasat (pe care eu o folosesc la loc de depozitare...sa-mi fie apoape ce am nevoie) si o ridica de sa cada alea de pe ea

l-am pus pe picioare sa-l adorm de pranz si cum il leganam eu acolo, el isi canta a-a-a-a... era mortal:)

statea in patutz, suspect de cuminte, privea la jucarii si ofta din cand in cand...nu prea intelegeam ce face, eu eram la juma de metru de el, in pat, pe net...si el iar ofta, credeam ca vb cu jucariile...la scurt timp se aud niste zgomote ciudate...el se forta din toti rarunchii...cred ca stiti ce se intampla si de ce era baiatul meu asha cuminte:)

la baita, s-a dus linistea noastra...adica nu face galagie, dar a inceput sa priveasca clabucii din apa, sa se aplece in fata, sau intr-o parte...face lac in jur si eu pun cadita in pat...pe niste paturici happy, dar oricum...
in curand nu voi mai putea scrie la laptop din pat, ca gangania castiga teren!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Super tare! Si ai mei la baita au inceput sa fie constienti de ce-i pe acolo si se cam agita, asa, din curiozitate si rad.... iar ieri, Robi iar s-a intors de pe burta pe spate, tot pe masa de infasat. E mai tare ca suprafata si cred ca il ajuta asta, altfel vad ca in pat nu reuseste. Edi tot la jumate de intoarcere a ramas.

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Monica,felicitari !100% esti gravida altfel nu s-ar justifica linia a doua chiar daca e mai pala,asta arata ca este hormon de sarcina in urina si daca nu ai fi nu s-ar vedea a doua linie deloc.Asa A fost si la mine si nu am stat nici o clipa pe ganduri ca nu sunt.Eu eram la servici de garda si a venit sotul sa stea cu mine si mi-am facut in aceea noapte un test barza (al nu stiu catelea si plus de asta imi facusem si o simpla analiza de sange in urma cu 2 zile si erau negative dar ceva imi spunea ca sunt si asa ca am inistat cu testele),deci cum ziceam l-am facut in aceea noapte l-a servici si cum l-am facut eu m-am dus sa servesc pacientii la geam si sotul a ramas in spate ,cand m-am intors sotul era mut apoi zice :esti gravida !nu mi-a venit sa cred si uite ca asa a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

iriss ai fost harnicutza ce mai...eu nu-i mai calc,nu mai am timp si nici nervi

Vezi Alexia nu se cearta cu nici o jucarioara..ea se cearata numa cu noi

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Eu le calc, nici mie nu-mi prea plac botite... si sunt asa frumoase, mai mare dragul! Sa vedem cat ma tine .

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Firstly, La multi Ani sarbatoritilor zilei si apoi La multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor, Ionutilor.

Khristin sarumana de complimente, da` pana nu am doi copii superbi ca tine nu ma las.

Piersicutza ufff la voi e si mai naspa ca la mine, eu ma gandeam ca 1 an poate ca n-o sa fie de ajuns sa stau cu comoara mea da la tine decat 6 luni si alea trase de par mi se par de-a dreptul insuficiente. Am ajuns in stadiul in care nimeni nu e bun sa stea cu fii-miu (adica eu stiu cel mai bine cand ii e foame, sete sau somn)clar sunt paranoica sau nebuna de legat.

Moni, Doamne ajuta sa fie bb, poate ca sunt eu nebuna dar ce-ar fii sa iei si un Clear Blue (ca ala iti spune cu nu stiu cate zile inainte sa vina rusii daca esti gravi. Eu am facut 3 teste cand am ramas anul trecut de-mi zicea vanzatoarea din supermarket ca dau banii degeaba ca unu e de ajuns (deh mama dusa cu capul).Ce m-as bucura sa fie asa cum iti doresti ca tare am mai bocit din cauza ta. Acum am vazut ca Eva iti sugereaza un Beta HCg (cum vrei tu numai nu ne tine pe jar)

Babytza am uitat sa zic, sa nu te stresezi cu clipul (adica cu adaugarea poznei lu` fii`miu) pana nu termini cu botezul ca stiu si eu cum e cu alergatura.

Delphinas eu ma rog si pt tine sa ne dai vesti bune.

Va pupa mama pe toate

Mergi la inceput