Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

daca-ti arat poze de la 16-17 ani eram ca geamandura! eram butoias, nu intelegi?
Nu stiu ce mi-a facut da' mi-a dat metabolismul peste cap !
Ce vrei sa fac?Crezi ca io-s bucuroasa?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

eu as fi in extaz. asta m-ar face mai fericita decit o partida de Crede-ne pe cuvint pe astea, mai "geamanduri" ca nu-i nici o fericire sa nu maninci si sa te ingrasi. Ce n-as da sa uit de cure (de 20 de ani tin) si sa maninc si eu o data in viata o felie de tort fara sa ma simt vinovata si sa stiu ca ma asteapta o saptamina de cura pentru felia aia. Tui crezi ca asa e bine? Iti spun eu ca-i mai bine ca tine. E un stres in minus. Ca sa nu mai zic cite nenorociri aduc citeva kilograme in plus. La sanatate ma refer.
Asa ca fii fericita cum esti, ca o sa fii frumoasa

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

da' sa mananci ca tampitu' de 5 ori pe zi, cel putin 2 paini cu completarile de rigoare si sa-ti fie foame si la miezu' noptii,ai impresia ca-i bine?
Si crezi ca daca -s slaba ,io n-am ficat, junghiuri sau stomac? Cred ca tu esti mai sanatoasa decat mine,ptr ca tu-ti controlezi alimentatia,io mananc exact ca inecatul, de-a valma,fara sa tin cont de nimic. Sa-ti spun ca la ora 14 am mancat de parca incepea foametea si acum iar imi este foame?
sa-ti spun ca -s snur si nu sta nici o haina ca lumea pe mine? Te multumeste?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Mishule, bine-ai venit de la munca!

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

1. da' sa mananci ca tampitu' de 5 ori pe zi, cel putin 2 paini cu completarile de rigoare si sa-ti fie foame si la miezu' noptii,ai impresia ca-i bine?
2. Si crezi ca daca -s slaba ,io n-am ficat, junghiuri sau stomac?
3. Cred ca tu esti mai sanatoasa decat mine,ptr ca tu-ti controlezi alimentatia,io mananc exact ca inecatul, de-a valma,fara sa tin cont de nimic. Sa-ti spun ca la ora 14 am mancat de parca incepea foametea si acum iar imi este foame?
4. sa-ti spun ca -s snur si nu sta nici o haina ca lumea pe mine?
5. Te multumeste?

Gabriela

de 45 de minute ma chinui sa raspund Stiu ca se lucreaza la forum, dar parca nici chiar atit de greu sa mearga

sa incerc sa raspund:
1. nu, cu siguranta ceva e in neregula. te-ai cautat pe la doftori? (cu problema asta, nu cu bebe)
2. ficat si junghiuri ai sigur, de stomac ma cam indoiesc , vorba lui kokiy
3. Taman ce-ti spuneam ca kilele in plus nu inseamna sanatate, dimpotriva. Tu ce probleme de sanatate ai din cauza ca esti slaba Eu daca nu slabesc URGENT, pot sa pa-ra-li-zez! asta o fi sau n-o fi o problema?
4. pe mine pocnesc (in cazul fericit cind imi gasesc ceva de cumparat )
5. NU

Te multumeste?
Hai ca mai avem putin si ajungem ca la subiectul cu Gaza

Andruska cu greu, dar am ajuns. Ninge de nu-i adevarat. imi place zapada foarte mult. Daca ar fi dupa mine as sta la Polul Nord

nu mai intru pe forum in seara asta, ca nu merge. sau cel putin la mine e VARZA! o sa incerc miine de la serviciu
va pe toate. imi pare rau ca inca nu stiu cum a fost azi la control la Soniutza

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

1. da' sa mananci ca tampitu' de 5 ori pe zi, cel putin 2 paini cu completarile de rigoare si sa-ti fie foame si la miezu' noptii,ai impresia ca-i bine?
2. Si crezi ca daca -s slaba ,io n-am ficat, junghiuri sau stomac?
3. Cred ca tu esti mai sanatoasa decat mine,ptr ca tu-ti controlezi alimentatia,io mananc exact ca inecatul, de-a valma,fara sa tin cont de nimic. Sa-ti spun ca la ora 14 am mancat de parca incepea foametea si acum iar imi este foame?
4. sa-ti spun ca -s snur si nu sta nici o haina ca lumea pe mine?
5. Te multumeste?

Gabriela

de 45 de minute ma chinui sa raspund Stiu ca se lucreaza la forum, dar parca nici chiar atit de greu sa mearga

sa incerc sa raspund:
1. nu, cu siguranta ceva e in neregula. te-ai cautat pe la doftori? (cu problema asta, nu cu bebe)
2. ficat si junghiuri ai sigur, de stomac ma cam indoiesc , vorba lui kokiy
3. Taman ce-ti spuneam ca kilele in plus nu inseamna sanatate, dimpotriva. Tu ce probleme de sanatate ai din cauza ca esti slaba Eu daca nu slabesc URGENT, pot sa pa-ra-li-zez! asta o fi sau n-o fi o problema?
4. pe mine pocnesc (in cazul fericit cind imi gasesc ceva de cumparat )
5. NU

Te multumeste?
Hai ca mai avem putin si ajungem ca la subiectul cu Gaza

Andruska cu greu, dar am ajuns. Ninge de nu-i adevarat. imi place zapada foarte mult. Daca ar fi dupa mine as sta la Polul Nord

nu mai intru pe forum in seara asta, ca nu merge. sau cel putin la mine e VARZA! o sa incerc miine de la serviciu
va pe toate. imi pare rau ca inca nu stiu cum a fost azi la control la Soniutza

buey,ti schingiui !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Aici sunt, aici sunt. Va citesc din umbra ca am probleme cu calculatorul si de-abia acum am luat laptopul in primire pana maine dimineata cand iar raman fara el si iar sunt rupta de lume . Vine si titulatura... sunt cam imprastiata azi, da' am motiv intemeiat . Haideti ca-mi vine fostul odor sa dam o tura prin zapada si apoi revin.

Gabriela, ma bucur mult pentru tatal tau ca e bine, sa o tina numai ascendent de acum incolo si sa faca paranghelie in spital cu mancare in weekend .
Kay, asteptam vesti bune si de la tine in privinta Soniei!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

hello,
am terminat si io lectiile mai devreme....
da' vad ca Tantza a plecat sa se bata cu zapada cu "fostul odor"...
asta e cel de te-a suparat? de-i zici "fostul odor"?! sau e un "odor" mai vechi
sa nu-mi zici ca e catelu' !!!

Gabitza,sper ca nu te suparasi bre,ca io am glumit cu junghiu'...
imi pasa de tine si nu vreau sa te doara
ia vezi tu cu slabitul asta sa nu fie de la tiroida(am si io o fixatie )

Misha,mi-a fost dor de tine

si de kokiy imie dor

oana,cum a fost consultaia?! cum e Sonia?

dodo,andruskandu
umflatel cum e fara colegul de camera?te-ai mai obisnuit?

fetele,va tzuc pe toate,dar sunt super terminata de la atata aritmetica si citire ca ma duc la culcare...nici nu m-am dezbracat de hainele cu care am venit de la serviciu....

va citesc si va mai scriu maine...

aaaaa si astept titulatura aia

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Citat:

Kay, menstruatia e pe vine inca si incep sa ma obsedeze diverse ganduri. Ce nu aveam eu probleme la bibilica pana acum, de acum incolo devine serioasa treaba . Te dai la jeneralu' meu, ah?? Ia vezi, ia!! Ca incep si eu sa clipesc lung si des la Al al tau si nu stiu ce fel de intalnire iese pana la urma

Ce spui, Tantzo, e cu ochi? Ne fierbi in sos propriu, hai?

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Tantzo!!!!
Imi dai "ignore"?

(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

hello,
am terminat si io lectiile mai devreme....
da' vad ca Tantza a plecat sa se bata cu zapada cu "fostul odor"...
asta e cel de te-a suparat? de-i zici "fostul odor"?! sau e un "odor" mai vechi
sa nu-mi zici ca e catelu' !!!

Gabitza,sper ca nu te suparasi bre,ca io am glumit cu junghiu'...
imi pasa de tine si nu vreau sa te doara
ia vezi tu cu slabitul asta sa nu fie de la tiroida(am si io o fixatie )

Misha,mi-a fost dor de tine

si de kokiy imie dor

oana,cum a fost consultaia?! cum e Sonia?

dodo,andruskandu
umflatel cum e fara colegul de camera?te-ai mai obisnuit?

fetele,va tzuc pe toate,dar sunt super terminata de la atata aritmetica si citire ca ma duc la culcare...nici nu m-am dezbracat de hainele cu care am venit de la serviciu....

va citesc si va mai scriu maine...

aaaaa si astept titulatura aia

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

vio,usor nu-i,desi si cand este acasa,mai mult la servici este,dar cel putin,ma iau cu copiii,si-mi trece timpul mai repede...vb la tel,o data pe zi...de saptamana viitoare,incepem si terapia,ca pana acum am avut vacanta..asa ca sper sa treaca repede timpul
MB,nu ne zici nimic?
va pupicesc pe toatele...cam slaba activitatea pe aici...va pastrati pt la noapte?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

bai frate tot vorbiti atat de titulaturi..mishule,arat eu a majoreta?

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Andru... niciodata cu ignore, doar mi-a scapat din vedere! Ma scuzi ca-s cam vraiste si obosita, da' ce sa fie cu ochi? E clar, in seara asta am nevoie de o schema pentru fiecare intrebare, ca altfel nu le nimeresc insemnatatea .
Ma duc acum sa schimb titulatura... pe urma sa muncesc la greu pana reusesc sa o schimb cand m-oi plictisi de ea.

Vio... da, fostul odor e fostul , cel de care ma plangeam mai demult cand ne-am despartit. Da' se vede treaba ca nu e chiar asa de rau, nu prea stiu ce sa fac... asta e si unul din motivele pentru care-s mai cu gandurile aiurea.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput