Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!
Raspunsuri - Pagina 16
andruskandu spune:
Pe-aici a nins un pic, e alb si frumos... am auzit ca si prin Bucuresti au cazut ceva fulgi.
Eu mai am un picut si merg sa-l iau pe Andrei de la cresa. De-abia astept, ca mi-e un doooor de el! Cand am plecat la munca, doar ce l-am lasat in casa si-am iesit pe usa... "nu pieca, mami, nu pieca ia munca, stai acata..." si-ncepuse sa bazaie... dulceata mea...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 pe la 17 ani aveam fro 70 kile,mancam cu muuu si beam ceai de crusin sa slabesc ! si ma ingrasam vazand cu ochii ![]() ![]() Sa stii ca nu-i o bucurie sa fii schilod.Bate vantu' tu cauti gardu' ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Bey, las-o dreak. Ma mai operez de 15 ori si tot muuuuuu ramin. Cre' ca doctoru' tau ar trebui sa ia premiul Nobel, ca cine stie ce ti-a atins pe acolo de te-a facut manechin asa. Sau l-o chema Ciomu si s-a reprofilat pe apendicite?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui andruskandu
... era rosie cu negru... la noi Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
io i-am pus fir rosu cu alb, ca de martisor e totul verde, nu uscat si fara viata

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
Vio feciorul tau e nascut in aceeasi zi cu al meu
...sa-mi spui ce sa ma asteapt de la un geaman 
Eu cred ca-i scoase stomacul, nu apendicita, Gabrielei ![]()
Al meu e suferind rau...l-am tras cu alifii de bebe,doar de'astea aveam prin casa
...cica ieri se duse la fotbal cu baietii
,iar acu' e in pioneze... cine stie cine'l rupse'n doo ...mai ales ca el se lauda ca face copii frumosi ![]()
M-am dus naibi daca se pune zapada ...cum ma mai car eu sa-mi iau copila de la scoala
...VIO,MB cum merge cu scoala de soferi ...sotu' mi-a luat masina acu' 6 luni,cred c-a ruginit saraca,iar eu nu mai apuc sa dau de carnet...cred ca mai bine inchiriez sofer ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Bey, las-o dreak. Ma mai operez de 15 ori si tot muuuuuu ramin. Cre' ca doctoru' tau ar trebui sa ia premiul Nobel, ca cine stie ce ti-a atins pe acolo de te-a facut manechin asa. Sau l-o chema Ciomu si s-a reprofilat pe apendicite? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
daca-ti arat poze de la 16-17 ani eram ca geamandura! eram butoias, nu intelegi?
Nu stiu ce mi-a facut da' mi-a dat metabolismul peste cap !
Ce vrei sa fac?Crezi ca io-s bucuroasa?

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay gabrielo, si pe mine m-au operat de apendicita, da degeaba... eu m-am trezit ... l-am rugat pe-al meu sa ma sune sa ma trezeasca... da i-am zis sa sune la 1 ceea ce e prea tarziu. si ma trezesc eu si il sun cu scandalu in dinti, si el plind de drag imi zice ca e 1 fara 1 minut am mai si deranjat omu de la repetitii... aici era o ceata azi noapte de nu vedeam nimic afara... acum spa mai ridicat, dar e gheata pe jos... mi-e somn si lene, ma doare in gat putin si nu stiu de ce, mi-e frig si foame si nu am timp sa mananca va pup si sa aveti o zi buna ! p.s. am pus poze noi incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2421458770099699849WpmVDp sunt de dupa operatie. ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Lasa somnu' ,duamna, azi ai fost cu Sosonica la control. Ia baga un raport aici sa ne bucuram alaturi de tine.
Hai,ca n-aud! is mai surda decat Tantza!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kokiy ...cred ca mai bine inchiriez sofer **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
poate o fi liber soferul Monicai Columbeanu
Bey, Tantza ne-a fluturat pe la nas ca-si scoate titulatura din joben si ne-a lasat cu ochii in soare. Nici titulatura, nici Tantza. Pe unde umbli soro?
hait! mi-am amintit ca a zis ca azi vine jeneralu'! E clar
la greu! *********************************
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
poate o fi liber soferul Monicai Columbeanu Bey, Tantza ne-a fluturat pe la nas ca-si scoate titulatura din joben si ne-a lasat cu ochii in soare. Nici titulatura, nici Tantza. Pe unde umbli soro? hait! mi-am amintit ca a zis ca azi vine jeneralu'! E clar la greu! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
am botezat-o io, Olive Oyl, ca asa vrea sa ajunga, ca aia.Da nu-i place
.Prefera spanac !Gabriela
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 daca-ti arat poze de la 16-17 ani eram ca geamandura! eram butoias, nu intelegi? Nu stiu ce mi-a facut da' mi-a dat metabolismul peste cap ! Ce vrei sa fac?Crezi ca io-s bucuroasa? ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
eu as fi in extaz. asta m-ar face mai fericita decit o partida de
Asa ca fii fericita cum esti, ca o sa fii
frumoasa *********************************
misha71 spune:
kay cred ca doarme acum. cind s-o trezi o sa ne spuna tot, dar eu sint sigura ca e totul bine!
sosonicele

... l-am rugat pe-al meu sa ma sune sa ma trezeasca... da i-am zis sa sune la 1
SOSONICA (6.06.2007)