Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Pe-aici a nins un pic, e alb si frumos... am auzit ca si prin Bucuresti au cazut ceva fulgi.
Eu mai am un picut si merg sa-l iau pe Andrei de la cresa. De-abia astept, ca mi-e un doooor de el! Cand am plecat la munca, doar ce l-am lasat in casa si-am iesit pe usa... "nu pieca, mami, nu pieca ia munca, stai acata..." si-ncepuse sa bazaie... dulceata mea...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

pe la 17 ani aveam fro 70 kile,mancam cu muuu si beam ceai de crusin sa slabesc !si ma ingrasam vazand cu ochii .apoi a dat Domnu' si am facut apendicita.M-a operat un nene ,nuj ce mi-a facut ca am iesit din spital cu 60 kile ,apoi am slabit,slabit ,slabit si fff greu ma ingras.
Sa stii ca nu-i o bucurie sa fii schilod.Bate vantu' tu cauti gardu'

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Bey, las-o dreak. Ma mai operez de 15 ori si tot muuuuuu ramin. Cre' ca doctoru' tau ar trebui sa ia premiul Nobel, ca cine stie ce ti-a atins pe acolo de te-a facut manechin asa. Sau l-o chema Ciomu si s-a reprofilat pe apendicite?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui kay

tot eu, ca ma roade... nu-i gasesc nenorocita aia de scurta verde lui Alex si alta idee de cadou jur ca nu am...
asa ca va intreb pe voi, ce le-ati luat cadou de Craciun anul asta sotilor/iubitilor/organului/jeneralului ?

Tot una scurta...numa ca nu era verde.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

... era rosie cu negru... la noi

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

io i-am pus fir rosu cu alb, ca de martisor e totul verde, nu uscat si fara viata

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Vio feciorul tau e nascut in aceeasi zi cu al meu ...sa-mi spui ce sa ma asteapt de la un geaman

Eu cred ca-i scoase stomacul, nu apendicita, Gabrielei

Al meu e suferind rau...l-am tras cu alifii de bebe,doar de'astea aveam prin casa...cica ieri se duse la fotbal cu baietii ,iar acu' e in pioneze... cine stie cine'l rupse'n doo ...mai ales ca el se lauda ca face copii frumosi

M-am dus naibi daca se pune zapada ...cum ma mai car eu sa-mi iau copila de la scoala ...VIO,MB cum merge cu scoala de soferi ...sotu' mi-a luat masina acu' 6 luni,cred c-a ruginit saraca,iar eu nu mai apuc sa dau de carnet...cred ca mai bine inchiriez sofer

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:

pe la 17 ani aveam fro 70 kile,mancam cu muuu si beam ceai de crusin sa slabesc !si ma ingrasam vazand cu ochii .apoi a dat Domnu' si am facut apendicita.M-a operat un nene ,nuj ce mi-a facut ca am iesit din spital cu 60 kile ,apoi am slabit,slabit ,slabit si fff greu ma ingras.
Sa stii ca nu-i o bucurie sa fii schilod.Bate vantu' tu cauti gardu'

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Bey, las-o dreak. Ma mai operez de 15 ori si tot muuuuuu ramin. Cre' ca doctoru' tau ar trebui sa ia premiul Nobel, ca cine stie ce ti-a atins pe acolo de te-a facut manechin asa. Sau l-o chema Ciomu si s-a reprofilat pe apendicite?

daca-ti arat poze de la 16-17 ani eram ca geamandura! eram butoias, nu intelegi?
Nu stiu ce mi-a facut da' mi-a dat metabolismul peste cap !
Ce vrei sa fac?Crezi ca io-s bucuroasa?

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

gabrielo, si pe mine m-au operat de apendicita, da degeaba...

eu m-am trezit ... l-am rugat pe-al meu sa ma sune sa ma trezeasca... da i-am zis sa sune la 1 ceea ce e prea tarziu. si ma trezesc eu si il sun cu scandalu in dinti, si el plind de drag imi zice ca e 1 fara 1 minut am mai si deranjat omu de la repetitii...

aici era o ceata azi noapte de nu vedeam nimic afara... acum spa mai ridicat, dar e gheata pe jos... mi-e somn si lene, ma doare in gat putin si nu stiu de ce, mi-e frig si foame si nu am timp sa mananca

va pup si sa aveti o zi buna !

p.s. am pus poze noi incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2421458770099699849WpmVDp sunt de dupa operatie.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Lasa somnu' ,duamna, azi ai fost cu Sosonica la control. Ia baga un raport aici sa ne bucuram alaturi de tine.
Hai,ca n-aud! is mai surda decat Tantza!

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
...cred ca mai bine inchiriez sofer

poate o fi liber soferul Monicai Columbeanu

Bey, Tantza ne-a fluturat pe la nas ca-si scoate titulatura din joben si ne-a lasat cu ochii in soare. Nici titulatura, nici Tantza. Pe unde umbli soro?
hait! mi-am amintit ca a zis ca azi vine jeneralu'! E clar la greu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
...cred ca mai bine inchiriez sofer

poate o fi liber soferul Monicai Columbeanu

Bey, Tantza ne-a fluturat pe la nas ca-si scoate titulatura din joben si ne-a lasat cu ochii in soare. Nici titulatura, nici Tantza. Pe unde umbli soro?
hait! mi-am amintit ca a zis ca azi vine jeneralu'! E clar la greu!

am botezat-o io, Olive Oyl, ca asa vrea sa ajunga, ca aia.Da nu-i place .Prefera spanac !

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:

daca-ti arat poze de la 16-17 ani eram ca geamandura! eram butoias, nu intelegi?
Nu stiu ce mi-a facut da' mi-a dat metabolismul peste cap !
Ce vrei sa fac?Crezi ca io-s bucuroasa?

Gabriela

eu as fi in extaz. asta m-ar face mai fericita decit o partida de Crede-ne pe cuvint pe astea, mai "geamanduri" ca nu-i nici o fericire sa nu maninci si sa te ingrasi. Ce n-as da sa uit de cure (de 20 de ani tin) si sa maninc si eu o data in viata o felie de tort fara sa ma simt vinovata si sa stiu ca ma asteapta o saptamina de cura pentru felia aia. Tui crezi ca asa e bine? Iti spun eu ca-i mai bine ca tine. E un stres in minus. Ca sa nu mai zic cite nenorociri aduc citeva kilograme in plus. La sanatate ma refer.
Asa ca fii fericita cum esti, ca o sa fii frumoasa

Mergi la inceput

kay cred ca doarme acum. cind s-o trezi o sa ne spuna tot, dar eu sint sigura ca e totul bine!
sosonicele

Mergi la inceput